Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aktuális Órák, órasorozatok Programok

10 TEST 10 KÉPESSÉG – kundalini jóga Margóval

Február 1-től péntek esténként a DevDwara Jógastúdióban

“Ha képes vagy megérteni, hogy Tíz Testből állsz, és tudatában vagy ennek a Tíz Testednek, és egyensúlyban tartod őket, akkor az egész Univerzum egyensúlyban lesz veled.” – Yogi Bhajan

A jógafilozófia szerint, amelyen a kundalini jóga alapszik, nem egy és nem is három, hanem tíz testünk van: egy fizikai-, három mentális-, és hat energiatest.

A 10 test a psziché egy-egy képessége. Minden testnek vannak előnyös adottságai, amik akkor nyilvánulnak meg, ha erős az adott test, valamint jellemző hiányosságai, amikor gyenge. Képességeinket, hogy mennyire vagyunk sikeresek az életünkben, hogyan éljük mindennapjainkat nagyban meghatározza tíz testünk egyensúlyi helyzete.

A jóga tudománya úgy tartja, hogy csak akkor érhetjük el a legtisztább tudatosságot, amikor mind a 10 testünk egyensúlyban van. Ez az állapot a 11-es a sorban, ami valójában nem egy test, hanem egy megtestesülés: amikor ez megvalósul, képessé válunk arra, hogy felismerjük, az élet minden egyes eseménye, minden egyes résztvevője része a mindent magába foglaló Egy magasabb tudatosságnak.

Yogi Bhajan ezt mondta erről:

“Amikor a benned lévő Végtelen és a benned lévő Ember teljes összhangba kerül, akkor 11 vagy. Akkor nincs benned dualitás, képes vagy Isten szemével látni, és az igazság rajtad keresztül áramlik. Magadon kívül semmit nem kell megtalálnod. Az összes ékszer benned van – belül gazdag vagy, s az elégedettség és a boldogság mind a tiéd.”

Ahhoz, hogy egyensúlyba hozzuk az összes testünket, erősíteni kell azt, amelyik gyenge. Azonban ehhez először fel kell ismernünk, hogy melyik az a testünk, amely erősítésre szorul. A felismerésben segíthet egyrészt az, hogy megismerjük az egyes testek jellemzőit, másrészt a tantrikus numerológia egyszerű számítása alapján is meg tudjuk határozni, hogy a születési dátumunk alapján mely testünk szorul erősítésre. Az órasorozaton erről mind szó lesz, illetve az egyes testekre ható krijákat és meditációkat is el fogjuk végezni.

Az órák felépítése:

Minden kundalíni jóga órát az Adi Mantrával kezdjük. Ezt kb 20 perc tanítás követ az adott óra témájában, majd egy 40-50 perces kapcsolódó krija (gyakorlatsor), 10 perc relaxáció, s végül 10-15 perc meditáció. Az órákat a Sat Nam mantrával zárjuk.

Helyszín:

DevDwara Jógastúdió, 1015 Budapest, Donáti utca 17. Kapucsengő: JÓGA

Időpontok:

Péntek esténként 18:30 – 20:30

Kérlek érkezz minimum 10-15 perccel korábban, hogy pontosan tudjuk kezdeni az órát.

  1. alkalom: februrár 1. – LÉLEKTEST
  2. alkalom: február 8. – NEGATÍV ELME
  3. alkalom: február 15. – POZITÍV ELME
  4. alkalom: február 22. – SEMLEGES ELME
  5. alkalom: március 1. – FIZIKAI TEST

!! Március 8: kimarad, Sat Nam Jóga Női Elvonulás lesz, a Megújulás jegyében – részletekért kattints ide!)

!! Március 15: kimarad, helyette:
Női kör Satya Kaurral vagy Férfi kör Shiv Charan Singhel 

  1. Alkalom: március 22. – FÉNYÍV
  2. alkalom : március 29. – AURA
  3. alkalom: április 5. – PRÁNATEST
  4. alkalom: április 12. – FINOMTEST
  5. alkalom: április 19. – SUGÁRZÓ TEST

+1 alkalom: április 26. – ISTENI ÖSSZHANG MEGTESTESÜLÉSE

Egy-egy alkalom is látogatható!

Részvételi hozzájárulás:

1 alkalom: 2.500 Ft, 11 alkalmas bérlet: 22.000 Ft

Jelentkezés:

A hely befogadóképessége miatt a létszám korlátozott, ezért a részvételi szándékodat mindenféleképpen jelezd előre! Itt tudsz jelentkezni! A tárgyba kérlek ezt írd: Jelentkezés – 10 test

Kérdésekkel, több információért keress bátran!

Klacsán Margó (Seva Sahai Kaur) – Kundalini jóga instruktor (KRI)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares