Aktuális

2018.08.11 ÚJHOLD AZ OROSZLÁN JEGYÉBEN

Ma, augusztus 11-én oroszlán újhold és újabb napfogyatkozás van. A napfogyatkozás égövi jelensége mindig jó lehetőséget teremt arra, hogy meglássuk, felismerjük és integráljuk a bennünk lévő sötét oldalunkat. Talán te is észrevetted, hogy ez elmúlt (július 13-a óta tartó) időszak sok kihívást hozott, legtöbbünknek főként az emberi kapcsolatok és a magunkba vetett hit témájában.

De minden ilyen kihívás egy lehetőség: lehetőség a változásra, a felismerésre, és a régi hitrendszerek elengedésére.

A bolygók ilyen rövid időszak alatt olyan intenzíven dolgoznak, mint szinte még soha, pont azért, hogy emelkedjünk, fejlődjünk és tudatosodjunk. Ha vállaljuk a felelősséget, meglovagolhajtuk a hullámokat, ha hárítunk, könnyen a mélyben találjuk magunkat. Erről szól ez az időszak, és minden ilyen lehetőség.

A mai napon újhold van az Oroszlán jegyében, és egyben napfogyatkozás is, ami még inkább növeli az energiák hatását. Az oroszlán a “Raj frekvencia”, a királyi, a méltóságteljes, a sugárzó. Ugyanez az energia tartozik a kundalini jógához is, ami a Rádzsa jóga hagyományából ered. Talán meglepő?

Most minden a szívről szól, a bátorságról, és a jelenlét erejéről.

Légy nagylelkű, önmagaddal és másokkal is. Ezért ez egy jó időszak arra, hogy elmélyítsd az önmagad felé érzett szeretetet, hogy kinyisd a szíved, és megteremtsd ezáltal a jólétedet.

Tartós változást szeretnél?

Ha még nem tetted, töltsd le innen az ingyenes Önbecsülés növelő tanulmányt, és kezdd el még ma a benne lévő Önszeretet és önbecsülés növelő meditációt!

Minden napfogyatkozás után hat hónapod van, hogy mélyen megértsd annak üzenetét, és és megvalósítsd az ahhoz kacsolódó szándékot.

Dolgozd ki magadból innentől kezdve mindazt, ami ezen időszakban feláramlott. Menj befele. Meditálj. Jógázz. Kacsolódj önmagaddal. Táncolj. Légy a vízben. Alkoss. Írjál. Imádkozz. Csináld meg a rituálédat. És légy csendben, magaddal. Add meg magad. Minden, amit történik veled, lélek szinten te választottad. Hajolj meg önmagad előtt. Lélegezz, és tágítsd a teret. Most van itt az idő! Sat Nam!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares