Programok

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom – 6 hetes online program nőknek

onlineara01-1-1024x684

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

6 hetes online program nőknek

Nőként a spirituális úton járva hajlamosak vagyunk csak menni és menni, és sokszor nem nézni igazán mélyre. Sokan kértünk már többféle segítséget, jártunk végig már jó néhány tanítót, meditáltunk akár már napi szinten, néhányan azonban mégsem érezzük azt, hogy az az űr, ami bennünk tátong, megtelt volna szeretettel és melegséggel.

Néha még talán a felelősséget is hárítjuk, inkább kérünk tanácsot hétről-hétre, de a mélyen lévő önmagunkkal még nem néztünk szembe, és így nem értjük, hogy miért nem történik valódi változás az életünkben.

Valóban, a tudatalattink mélyére, a gyerekkorunkra és fiatalkori sérüléseinkre kényelmetlen ránéznünk. Kényelmetlen mélyre mennünk. Pedig a tudatalattink legmélyén tátong az önszeretet föl nem bontott borítéka, amit – ha valóban a fejlődés útját kívánjuk járni – előbb-utóbb fel kell nyitnunk.

Az is előfordul, hogy már sokat dogoztunk magunkon, mégsem értjük: Miért vonzunk be életünkbe még mindig olyan helyzeteket és embereket, amik vagy akik nem szolgálnak minket?

És talán már a tükörbe is oly sokszor mondtuk már: “Szeretlek!” De valóban lelkünk mélyéből jött mindez?

Nőként sokunknak célunk az önbizalmunk és önbecsülésünk erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik.

„A szeretetben tisztelünk. A szeretetben támogatunk. A szeretetben áldozatot hozunk. A szeretetben adunk. A szeretetben felemelünk.” (Yogi Bhajan)

Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. De mindez a saját magunk felé érzett szeretettel, az önszeretettel kezdődik.

Szeptember 30-tól most új online sorozatot indítunk nőknek, melyen az önszeretettel, önbecsüléssel és önbizalommal fogunk foglalkozni 6 héten át, és megtanuljuk, hogy hogyan emeljük magunkat és a körülöttünk lévőket.

Neked szól-e a program? Kattints ide, és olvasd el a részletes leírást!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply