Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Órák, órasorozatok Programok

BETELT!! 8 SZUPERKÉPESSÉG SZERELEMHEZ*

KUNDALINI JÓGÁVAL A BOLDOG PÁRKAPCSOLATÉRT (MARGÓVAL)  
*8 alkalmas órasorozat csak Nőknek!

Minden nőben megvan a képesség arra, hogy megteremtse azt a párkapcsolatot, amire a leginkább vágyik. S habár többfélék vagyunk, és több mindenre vágyunk, egy biztos, a szeretet az, ami leginkább éltet minket, a szeretet áramoltatása, adása és fogadása az, ami a legtöbb értelemmel tölti meg életünket. Akármennyire is különbözőek vagyunk, ebben mégis hasonlítunk, hogy szeretnénk szeretni, szeretve lenni, és kölcsönös bizalomban és elégedettségben lenni a párunkkal.

Mi nők, a női mivoltunknál fogva ehhez nagymértékben hozzá is tudunk járulni. A párkapcsolatunk minősége a mi felelősségünk is. Yogi Bhajan azt tanította, hogy minden a nővel kezdődik, és minden a nőből indul ki, hogy van bennünk egy olyan hatalmas erő, amellyel akár a világot is megválthatjuk. Nem véletlen, hogy annyi figyelmet fordított élete során a nők tanítására, hogy megmutassa nekik azt a kulcsot, amellyel visszatalálhatnak ehhez az erőhöz és fel is ébreszthetik azt.

Ezen a 8 alkalmas órasorozaton a kundalini jógát a párkapcsolatunk szolgálatába állítjuk. Ha éppen nincs, akkor nem csak azért, hogy felkészítsen egy jövőbeli kapcsolatra, hanem azért is, hogy segítsen bevonzani azt az embert, akivel igazán boldogok tudunk lenni. Ha éppen van, és szeretnénk boldogabbá, teljesebbé, mélyebbé és intimebbé tenni a kapcsolatunkat, akkor pedig azért.

A kurzuson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, életkortól és fizikai adottságtól függetlenül bárki részt vehet.

Ha Nő vagy, és szeretnéd felfedezni és megnyitni önmagadban azokat a képességeket, amelyek segítségével egy boldog párkapcsolatot teremthetsz, ha szeretnéd megérteni, mi az, amivel legtöbbször elrontjuk a kapcsolatainkat, és hogyan tudjuk helyrehozni, ha nem rettensz vissza a jógától és fizikai gyakorlatoktól, ha szeretnél és/vagy szeretsz meditálni, akkor itt a helyed!

Kapcsolódó blogbejegyzés: Mi kell a boldog párkapcsolathoz? 

A kundalini jógáról bővebben

A KURZUS RÉSZLETEI

Időpontok

Január 16-tól kéthetente szerda esténként (utolsó alkalom: április 24.)

Minden alkalom 18:30-20:30-ig tart, kérlek érkezz minimum 10-15 perccel korábban, hogy legyen időd átöltözni, elhelyezkedni.

Zárt csoport

Mivel ebben a sorozatban az alkalmak egymásra épülnek, amely lehetőséget ad egy mély fejlődési folyamatnak is, csatlakozni ehhez a kurzushoz csak az elején lehet! (Egy-egy alkalom nem látogatható!) Az egyes órákról hangfelvétel készül, ezért ha valamelyik alkalomra valamilyen oknál fogva mégsem tudnál eljönni, akkor a hanganyag meghallgatásával benne tudsz maradni a folyamatban.

Helyszín

DevDwara Jógastúdió, 1015 Budapest, Donáti utca 17. Kapucsengő: JÓGA

(A stúdióban  a gyakorláshoz rendelkezésre állnak matracok és meditációs párnák is, nem szükséges hozni. Viszont kényelmes váltóruhát hozz magaddal, és legyen nálad víz is, amit gyakorlás közben tudsz inni.)

Részvételi hozzájárulás

8 alkalom: 20.000 Ft

Jelentkezés

A hely befogadóképessége miatt a létszám korlátozott, ezért a részvételi szándékodat a jelentkezés mellett az első alkalom díjával, 3000 Ft átutalásával biztosítsd. Itt tudsz jelentkezni! A tárgyba kérlek ezt írd: Jelentkezés – Párkapcsolat. Amennyiben az első alkalom után úgy döntesz, hogy belevágsz az egész kurzusba, a fennmaradó díjat a helyszínen, készpénzben tudod majd rendezni.

Utaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Domján Áron
  • Bank: ERSTE Bank
  • Számlaszám: 11644006-45599001-44000009
  • IBAN: HU75 1164 4006 4559 9001 4400 0009
  • BIC: GIBAHUHB

A közleményben add meg nevedet és a számlázási címedet. A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk, ahogyan a jelentkező levél és a befizetés megjelenik. Feltétlenül írj e-mailt, mert másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet, és ha más számlájáról utalsz, különösen ügyelj a neved megadására. Kérünk, ügyelj arra is, hogy  a jelentkezésnél helyesen add meg az e-mail címed, Köszönjük.

Kérdésekkel, több információért keress bátran!

Klacsán Margó (Seva Sahai Kaur) – Kundalini jóga instruktor (KRI)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares