Programok

A Nő ereje – 6 hetes online program nőknek

Érezted már azt, hogy mélyen benned létezik egy hatalmas erő, mégsem tudod kihozni azt magadból? Érezted már azt, hogy megvan benned ez az erő, mégsem tudod, hogyan élj vele? Netalántán gyengének érzed magad, aki nagyon is vágyik egy belső, megtartó és felemelő erőre?

Nőként az erőnk felismerése, elfogadása, megélése, és megtartása sokunknak központi téma. Vagy azért mert gyengének érezzük magunkat, vagy azért, mert meg szeretnénk erősödni, vagy azért, mert meg szeretnénk tartani azt, amit már megtapasztaltunk. De amíg ezt az erőt kívül keressük, nem jutunk előbbre.

A jógikus tanítások azt mondják: nőként 16-szor erősebbek vagyunk, és közvetlen kapcsolódásunk van a belső végtelen erőnkkel. Hogyan tehetünk szert erre a belső erőre?

A következő online programon e témával, a Női belső erőnk felélesztésével és egyéb lehetőségeink kiaknázásával fogunk foglalkozni.

Jelentkezem a programra >>

„Nő vagy, nem egy playmate. Nő vagy, nem semmirekellő. Nincs még egy lény ezen a bolygón, aki ilyen szépséggel, erővel és hatalommal rendelkezik, mint a Nő.” (Yogi Bhajan)

A jógában a bennünk lévő elsődleges, feminin erőt úgy nevezzük, hogy Adi Shakti. Ez a végtelen természetünkre utal, ami egyben a megvalósítás és az egyensúly energiája is. Nőként ez az energia és szimbólum a kulcs ahhoz, hogy meglássuk, elfogadjuk és megéljük a bennünk lévő nőiségünk erejét.

Ez az erő mindannyiunkban ott van. Ráadásul 16 szorosan! Ezzel az erővel hegyeket tudunk megmozgatni, fel tudjuk emelni magunkat, egymást, és a férfiakat egyaránt. A világnak szüksége van ránk ezen időkben. Nekünk pedig szükségünk van ehhez a belső erőnkre.Sokszor mégis kihívást érzünk ezen erő megélésével kapcsolatban. Vagy félelem van bennünk az iránt, hogy megéljük, és elnyomjuk, vagy egyszerűen el sem hisszük, hogy bennünk van mindez.

Hogyan tehetünk szert erre az erőre?

A következő online programon november 13-tól most e témával, a női erőnk felélesztésével, a belső képességeink felfedezésével, kiaknázásával és megerősítésével fogunk foglalkozni 6 héten át.

Mert nemcsak 16-szor erősebbek, de 16-szor érzékenyebbek, 16-szor érzelmesebbek és 16-szor intuitívabbak is vagyunk. És erőnk egy része ezen képességeinkben is rejlik. Így ha az belső erő kapcsolódása mellett felfedezzük és kiaknázzuk ezeket a képességeket, akkor még magasabbra emelkedhetünk.

Neked szól-e a program? Kattints ide és olvasd el a részletes kiírást! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares