Programok

Hold Nők – Hogyan válj érzelmeid mesterévé? – 6 hetes online program

Már biztos észrevetted, hogy Nőként folyamatosan változnak érzelmeink és hangulataink, és ez sokszor nemcsak nekünk, de a környezetünknek is kihívás.

A nem kordában tartott érzelmeink könnyen rányomhatják bélyegüket a mindennapjainkra, de ugyanezen érzelmek, ha megtanuljuk kezelni őket, emelhetnek is minket!

A kérdés tehát csak az, hogy tudjuk-e uralni változó érzelmi állapotainkat vagy hagyjuk, hogy ők uraljanak és irányítsanak minket?

Érzelmi változásainkat sok minden befolyásolhatja, de e hullámzás mögött a nők esetében nagyrészt a Hold áll.  Mi ráadásul 11-szeresen vagyunk megáldva ezzel a hatással, szemben férfi társainkhoz képest. És még csodálkozunk, honnan ennyi érzelem?

A nők testén összesen 11 olyan pont található, amik érzékenyek a Hold változó hatására. Ez azt jelenti, hogy egy 28 napos ciklus alatt minden 2,5 naponta nőként más-más érzelmi állapotba kerülünk bele.

Június 1-től újraindul a Sat Nam Program online programja a Hold Nők / Hogyan válj érzelmeid mesterévé. 

Kattints ide, és tudj meg mindent a programról, hogy pontosan miről is szól, és hogy vajon neked való!

Ha pedig szeretnél  jógáról, meditációról, tudatos életmódról olvasni hétről-hétre, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire.

Foto: Charlottefoto

No Comments

Leave a Replyshares