Aktuális Programok

Induljon jól 2019 – Online program

Szeretnéd jól indítani az új évet? Szeretnéd kristálytisztán látni a céljaidat, felismerni az ahhoz tartozó lépéseket és kellő energiát szerezni azok megvalósításához?

A következő január 12-én induló online programon most a célok, a kivetítés, a projekció, a szándék, és az ezek eléréséhez szükséges energia lesz a témánk 6 héten át.

Az új év és január energiái mindig kedveznek annak, hogy felkészítsük magunkat az előttünk álló évre, ehhez azonban érdemes tisztába kerülnünk azzal, hogy mi a valódi szándékunk. A szándékot pedig nem elég csak meglátnunk: a megvalósításhoz ki kell tudnunk vetíteni, meglátni a pontos, oda vezető utat, majd kellő energiát kell szerezni ahhoz, hogy el is tudjuk érni az ahhoz tartozó lépéseket. E mellett nem árt, ha tisztába kerülünk a prioritásainkkal, dolgozunk a korlátozó hit-rendszereinken, és végül pedig elengedjük a céljaink felé érzett akarást és ragaszkodást.

Most egy olyan online programra hívlak téged, amin részletesen végigmegyünk ezen pontokon, hogy ezáltal megalapozzuk az új évet. Speciális meditációk segítségével elültetjük a szándékunkat, megerősítjük kivetítésünket, és dolgozunk a korlátozó tényezőkön, hogy 2019-ben teret engedjünk az Újnak és még könnyebben érjük el céljainkat. Alapozzuk meg 2019-et, tudatosan!

“Amikor keményen dolgozol, tervezel és haladsz előre, abban nincs semmi szórakozás. De van egy másik elme-állapot,  amiről most fogunk beszélni. Ezt a jólét felé vezető útnak hívják, amikor a dolgok csak hozzád áramolnak.” (Yogi Bhajan)

Érdekel a program »

Neked szól a program, ha:

 • Szeretnéd jól indítani az új évet, és jól is folytatni
 • Szeretnéd meglátni valódi szándékodat és felállítani céljaidat 2019-re
 • Ha már megtörtént veled az, hogy a kezdeti év eleji lelkesedésed hamar elfogyott és nem tudtad végigvinni tervedet, viszont ezt most nem szeretnéd megismételni
 • Szeretnéd megerősíteni teremtő képességedet
 • Szeretnél választ kapni arra, hogy mi felé menj életedben
 • Szeretnél egy olyan meditációs gyakorlást kialakítani, ami sokat hozzátehet a 2019-es évedhez

A jógában számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt találunk ahhoz, ami segít, hogy tisztábban lássuk azt, hogy kik is vagyunk, mi a valódi szándékunk, és mi felé menjünk. Ezekből fogunk szemezgetni a 6 hét alatt.

 

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Szándék – Hogyan találjuk meg, hogy mi a valódi szándékunk?
 • Projekció – Hogyan erősítsük meg a kivetítő és teremtő képességünket?
 • Prioritások – Hogyan jöjjünk rá mik a prioritásaink, és milyen lépéseket tegyünk ahhoz, hogy elérjük a szándékunkat?
 • Hitrendszerek – Milyen korlátozó tényezők nehezíthetik céljaink elérését, és hogyan menjünk át rajtuk?
 • Energia – Hogyan szerezzünk elegendő energiát szándékunk és céljaink megvalósításához?
 • Figyelem, Kapcsolódás, Elengedés – Hogyan maradjunk figyelemben és kapcsolódásban magunk felé és egyszerre elengedésben szándékunk és céljaink felé?

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 írásos leckét és 3 videó meditációt kapsz, ami segít abban, hogy megalapozd az új évet. A meditációkat, amiket tanítok neked, így könnyedén gyakorolhatod velem. Közös videóhívásban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, a résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban pedig megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

További információk:

Az online program indulásának időpontja: 2019. január 12. szombat

 • Jelentkezési határidő: 2019. január 10. csütörtök éjfél (befizetéssel együtt)
 • Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz
 • Részvételi díj: 18.000 Ft / fő
 • Kedvezményes díj: 15.000 Ft / fő – 2018. december 31. hétfő éjfélig (befizetéssel együtt)

Szeretnél részt venni a programon? Jelentkezz itt!  >>

 

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares