40 napos otthoni gyakorlás Meditáció

Önbizalom növelő 40 napos otthoni gyakorlás 2015. január 20-tól

2

Az augusztus 20-án indult 40 napos bőségteremtő meditáció után itt van az újabb lehetőség a közös gyakorlásra az önbizalom növelés témájában.

Többen említettétek mostanában, hogy az önbizalom növelésére lenne szükség, hát most itt a lehetőség. Ráadásul a 2015-ös numerológiai elemzés szerint ez évben gondolatainkat és tetteinket hamarabb megvalósíthatjuk, mint eddig valaha, ehhez azonban a kulcs az önbizalom.

Ha úgy érzed, jó lenne mindezt erősíteni magadban, csatlakozz hozzánk!  Ezt a meditációt is 40 napig fogjuk csinálni, mindenki maga otthon, mégis együtt.

Miért pont 40 nap? A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál. “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló is: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolnak minket az adott témán, így most az önbizalmunkat blokkoló tényezőket és a negatív énképet. Ehhez semmit nem kell csinálnod, csak regisztrálnod emailben, és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 5-11 perces gyakorlást. Van naponta 11 perced önmagadra?

Mi az önbecsülés? Az elme azon állapota, melyben felismered Valódi Éned. (Yogi Bhajan)

A részletes leírást hamarosan ismertetem, de ahhoz, hogy ezt megkapd, először küldj egy emailt a meherbhagti@gmail.com-ra , és írd bele a levél tárgyába: otthoni gyakorlás 2.

A meditáció kezdése: 2015. január 20. (- február 28.), így a hosszú tél után a tavaszt, már igazán magabiztosan indíthatjuk!

A videót pedig itt találod:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply