Programok

Jógikus szépségtrükkök – kundalíni jóga és meditációs workshop nőknek

Nőként a szépség, a szépség megélése és a szépségápolás egyik központi témánk, a valódi szépségről és az igazi szépségtrükkökről azonban keveset hallunk manapság.

Miért? Mert a Valódi szépség nem iparághoz kötött, nem igényel különösebb beruházást,  még csak költenünk sem kell rá. A Valódi szépség belülről fakad, a valódi szépségtrükkök pedig csak egy kis tudatosságot igényelnek vagy nagyrészt olyan természetes dolgokból állnak, amiket nagy valószínűséggel a háztartásunkban is megtalálunk.

A jógában rengeteg olyan tanítás és életmódbeli tipp található szépségünk megőrzésére, ami kézzel fogható, praktikus és hasznos, és e mellett sok gyakorlat és meditáció szolgál a belső ragyogás és kisugárzás erősítésére is.

A november 18-ai  nőknek szóló kundalíni jóga és meditációs workshopon most a szépség témáját járjuk körbe, tanulunk a külső-belső jógikus szépségtrükkökről, és gyakorlati eszközökkel (jógával és meditációval) dolgozunk azon, hogy erősítsük belső ragyogásunkat és kisugárzásunkat.

“Nem a gyönyörű orr, a gyönyörű arc, és a száj a fő vonásaid. Ezek nem azok. Hanem az, hogy gyönyörűen bánj a körülötted lévőkkel, hogy gyönyörű legyen a karaktered,  az egészséged, a lelked, a tanácsod és a bölcsességed.” (Yogi Bhajan)

Neked szól ez a program, ha:

  • Úgy érzed, hogy szeretnéd erősíteni a belső ragyogásodat
  • Ha nem szeretnéd mesterséges dolgokkal “kényeztetni” többé magad
  • Ha szívesen tanulnál a jógikus haj, bőr és arcápolásról, életmód- és táplálkozásbeli trükkökről, amik mind a szépségedet erősíthetik
  • Ha szeretsz jógázni és meditálni, szereted a természetes dolgokat vagy mindenesetre érdekel ez az út 🙂

Szeretnél többet tanulni e témáról és elindulni a Valódi szépség útján? Akkor csatlakozz hozzánk!

További információk:

  • Időpont: 2017. november 18. szombat. 9.30-tól 13.00-ig
  • Helyszín: Befogadó Tér, Budapest, 13. ker. Hollán Ernő utca 8., a Jászai Mari térnél, kapucsengő:105
  • Hozzájárulás: 5.500 Ft (a helyszínen fizetve)
  • Jelentkezés és előzetes regisztráció: A terem befogadó képessége maximális, ezért kérlek jelezd mielőbb részvételi szándékodat. A bejelentkezéshez és a további információhoz Kattints ide, a tárgyba írd bele: Jógikus szépségtrükkök

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal, esetleg egy kis rágcsálnivalót.

Ki vehet részt a workshopon? A workshop kezdők és haladók számára egyaránt nyitott.

Sok szeretettel várlak a programon!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply