Programok

Jólét és bőség teremtő kundalini jóga workshop

kundalini jóga budapest

Mit jelent a valódi bőség? Mi kell tennünk ahhoz, hogy életünk minden területén elérjük a bőség, a jólét állapotát? Egyáltalán, megadathat nekünk mindez?

A januári workshopon a jólét és a bőség témájával foglalkozunk behatóbban, hogy bőségben indíthassuk ezt az évet.

“A jólét nem vagyont, egészséget és boldogságot jelent. A jólét olyan mint egy rózsabimbó, amely ha kinyílik, szétárasztja illatát. Ha egy férfi vagy nő virágzik és jólétben él, az a biztonság, a kegy, a mélység és az igazság állapota, melyet megoszthat másokkal.” (Yogi Bhajan)

A jólét és bőség mindannyiunk életében fontos, hiszen a kiteljesedés nem lehet teljes ezen állapot nélkül. A bőség mindannyiunknak megadatik, csak tudnunk kell kérni és alkalmazni az eszközöket hozzá.

A workshop alatt:

  • Olyan gyakorlatsorokat, mantrákat, meditációkat fogunk végezni, amik mind azt szolgálják, hogy közelebb kerüljünk a valódi bőség állapotához
  • Tanulunk arról, mi az, ami távol tarthat minket a bőség eléréséről. Tisztítjuk és felszabadítjuk magunkat ezen blokkok alól
  • A mély relaxációban elengedünk minden olyan mintát, amik a bőség útjában állnak.

Szeretnél közelebb kerülni a bőség állapotához? Akkor csatlakozz hozzánk!

Eszköztárunk mindehhez továbbra is a kundalíni jóga, relaxáció, légzőgyakorlatok, mantrák, meditációk. Szeretettel várlak a programon!

Budapest

  • Időpont: 2018. január 13. szombat 9.30-13.00
  • Helyszín: Befogadó Tér, Budapest, 13. ker. Hollán Ernő utca 8., a Jászai Mari térnél, kapucsengő:105
  • Hozzájárulás: 5.500 Ft
  • Jelentkezés: A terem befogadó képesség miatt jelezd időben részvételi szándékodat Kattints ide a jelentkezéshez, a tárgyba írd be: “Jólét és bőség”

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Kényelmes ruhát, némi vizet és egy jegyzetfüzetet tollal azonban érdemes hoznod.

Ki vehet részt a workshopon? A workshop kezdők és haladók számára egyaránt nyitott.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply