Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aktuális Nőknek Órák, órasorozatok Programok

Könnyedség és lazaság – 4 alkalmas női jóga és meditációs órasorozat Miával

Kundalini Jóga és meditáció Miával

július 17-től szerdától a Kamala Központban

Általános tény, hogy a nőkre háruló napi feladatok, a külső-és belső elvárásokból keletkező kihívások, és a megnövekedett elvárások sok testi és lelki feszültséget szülnek, és mindezek a nők körében gyakran egyensúlytalansághoz, általános boldogtalanságérzethez és alacsony energiaszinthez vezetnek.

Mindezek következtében a nők körében a mai kor legfőbb egészségügyi kihívásai általában a hormonális rendszer kibillenéséből fakadnak, és ez az egyensúlytalanság már sokszor igen fiatalon, akár 25 éves kor előtt megjelenik, ami aztán a ragyogásunkon és a vitalitásunkon ejt csorbát.

Nőként valóban sok feladat hárul ránk, és ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljünk, hogy minden körülmény között megtartsuk magunkat és könnyedén vegyük az élet okozta kihívásokat, edzeni kell magunkat testi, lelki, mentális szinten egyaránt.

Most egy olyan 4 alkalmas órasorozatra hívlak téged, ahol azon fogunk dolgozni, hogy enyhítsük a testi feszültséget, oldjuk a lelki terheket, hogy még több lazaságot és könnyedséget tudjunk vinni életünk minden területére.

Ezen a sorozaton olyan fizikai gyakorlatsorokkal dolgozunk majd, amik kedvezően hatnak a hormon,- és idegrendszerre, növelik a vitalitást, és olyan meditációkat fogunk végezni, amelyek az érzelmi és mentális egyensúly kiépítésében segítenek, hogy visszanyerjük a belső béke állapotát.

Szeretnél lazább, energikusabb és sugárzóbb lenni? Akkor tarts velünk ezen a 4 alkalmon!

További információk:

Időpontok:

Július 17. szerda 18.00-19.30
Július 24. szerda 18.00-19.30
Július 31. szerda 18.00-19.30
Augusztus 7. szerda 18.00-19.30

Helyszín:

Hozzájárulás: egy alkalom 3.000 Ft,  bérletvásárlás esetén kedvezményt kapsz, és a helyedet is biztosan fenntartod. A 4 alkalmas bérlet ára 11.000 Ft, melyet az első órán vagy előre utalással tudsz megvásárolni.

Az utaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Domján Mária
  • Bank: OTP Bank
  • Számlaszám: 11773401-00251677-00000000
  • IBAN: HU55117734010025167700000000
  • BIC: OTPVHUHB

A közleménybe ezt írd: “Könnyedség és lazaság” és a neved, amelyet a jelentkezésnél adtál meg.

Jelentkezés: A terem befogadó képessége limitált, ezért kérlek jelezd mielőbb részvételi szándékodat. A bejelentkezéshez és a további információhoz Kattints ide, a tárgyba írd bele: Könnyedség és lazaság

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak. Szabad helyek függvényében bármikor becsatlakozhatsz.

Az összes alkalmon részt kell vennem? Az órasorozat egy-egy órája is önálló egységet képez, így ha nem tudsz az összes alkalomra jönni, szabad hely függvényében bármelyik órán részt vehetsz. Bérlet vásárlásával azonban kedvezményben részesülsz és a helyedet is biztosan fenntartod.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares