Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Jóga

Közeleg az újév – Üzenet Yogi Bhajantól

Részlet Yogi Bhajan 1997-es újévi üzenetéből, mely még most is nagyon érvényes és aktuális:

“A tisztaságunk és irgalmasságunk, az együttérzésünk, a törődésünk és a kedvességünk minden nap hajnaltól szürkületig emlékeztet minket arra, hogy mindannyian egy célért dolgozunk: az emberiség szolgálatáért, együtt, egységben. A balsors, a tragédiák, az árulás és a depresszió része azoknak a kihívásoknak, amelyekkel a magasabb énünknek kell szembenéznie. De a kegyelmünkkel és hitünkkel, és azzal a megértéssel, hogy a világ az Istené, – aki huszonnégy órán keresztül forgatja ezt a bolygót, és figyeli a mindennapjainkat, – ezekkel a kihívásokkal mind egy mosollyal az arcunkon tudunk szembenézni.

Ez a belső énünk szépsége, nagylelkűsége és boldogsága, amely a Végtelen Univerzumhoz kapcsol minket. Úgy járjuk ezt az utat, hogy becsüljük meg a saját tisztaságunkat, inspirálva azáltal a cél által, hogy a Teremtőnk dicsőségét szolgáljuk, és tudatosan kerekedjünk felül minden megvetésen, hogy végül a tisztaságunk arasson győzelmet.

Kezdjük 1997-et magas szellemiséggel, és boldogan, ami a születési jogunk,  és Isten által adott erőnkkel az arcunkon, magasabb tudatosságban, boldog és virágozó újévet kívánva az Univerzumnak és az embereknek, akiket szolgálunk.”

Sat Nam!

Forrás: 3HO, fordítás:  satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares