Aktuális Programok

Lélegezd magad a Végtelenbe! – 4 alkalmas kundalini jóga Margóval

Január 4.-től péntek esténként a DevDwara Jógastúdióban

Tudtad, hogy a helyes légzés a jólét, az egészség és vitalitás egyik legfontosabb alapja? És mégis, milyen könnyen megfeledkezünk róla, hiszen automatikusan is megy!

A modern, városi életmód okozta kihívások, a gyerekkori traumák, később a nyomás és túlzott stressz sokunk életében eredményez sekélyes, felületes, még rosszabb esetben paradox légzést, melynek számtalan negatív hatása van a fizikai, mentális és érzelmi egészségünkre.

Ezen az órasorozaton azt tűzzük ki célul, hogy visszanyerjük és újra megtanítsuk a testünknek a helyes légzést:  a megfelelő izmok nyújtásával, és a testtartás korrigálásával elmélyítsük és a pranayam gyakorlatok által pedig lelassítsuk azt.

Amikor a légzésünk mély és lassú, akkor…

  • Hatalmas vitalitásra tehetünk szert
  • Lelassulnak a test öregedési folyamatai és visszanyerjünk fiatalságunkat
  • Minden szinten javul az egészségünk: a helyes légzés által a belső szerveink megkapják azt a masszázst, ami a kiegyensúlyozott működésükhöz szükséges
  • A szervezet méregtelenítő folyamatai fokozódnak
  • Lecsökken a stressz bennünk és annak negatív hatásai
  • Kitisztul az elménk, javul a koncentrációs- és minden mentális képességünk
  • Könnyebben fel tudjuk dolgozni a minket ért érzelmi fájdalmat és gyászt
  • Megtanulunk a jelenben lenni és kapcsolódni, önmagunkhoz, a Lelkünkhöz, másokhoz, és a Mindenséghez
  • És még számtalan módon hat a helyes légzés a testünkre és lelkünkre…

A légzés a leghatásosabb eszköz, amellyel közvetlenül tudunk hatni az érzelmi- és tudatállapotunkra, a legrövidebb és leggyorsabb út önmagunkhoz, a Lelkünkhöz, és egy magasabb tudatossághoz. Ez az eszköz mindig a rendelkezésünkre áll, és a használata még csak pénzbe sem kerül! Ahogy tágítjuk a légzésünket, úgy tágul az életünk is, minden szinten, így tudunk beletágulni az elszigetelt létezésből a határtalan Végtelenbe.

Mire számíthatsz az órákon?

Elméletre: hogy megértsük, mi az oka a helyes légzés elvesztésének, milyen következményekkel jár, és hogy hogyan tudjuk felülírni a már kialakult helytelen légzést. Körbejárjuk a különböző kundalini jógából ismert pranayam technikákat, és azt, hogy melyik mire hat, és milyen helyzetekben érdemes alkalmazni őket.

Gyakorlatra: hogy az elméleti tudásunkat rögtön integráljuk is, és ezáltal tartós változást hozzunk létre önmagunkban. Kundalini jóga kirjákat (gyakorlatsor), légzőgyakorlatokat és meditációkat fogunk végezni a kitűzött cél érdekében.

Helyszín

DevDwara Jógastúdió, 1015 Budapest, Donáti utca 17. Kapucsengő: JÓGA

(A stúdióban  a gyakorláshoz rendelkezésre állnak matracok és meditációs párnák is, nem szükséges hozni. Viszont kényelmes váltóruhát hozz magaddal, és legyen nálad víz is, amit gyakorlás közben tudsz inni.)

Időpontok

Január 4., 11., 18., 25.

Minden alkalom 18:30-20:30-ig tart, kérlek érkezz minimum 10-15 perccel korábban, hogy legyen időd átöltözni, elhelyezkedni, stb.

Részvételi hozzájárulás

1 alkalom: 2.500 Ft vagy 4 alkalmas bérlet: 8.000 Ft  (egy-egy óra is látogatható)

Jelentkezés

A hely befogadóképessége miatt a létszám korlátozott, ezért a részvételi szándékodat mindenféleképpen jelezd előre! Ide kattintva tudsz jelentkezni! A tárgyba kérlek ezt írd: Jelentkezés – Légzés

Kérdésekkel, több információért keress bátran!

Klacsán Margó (Seva Sahai Kaur) – Kundalini jóga instruktor (KRI)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares