Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aktuális Mantrák Nőknek Programok Workshopok

Mantra workshop Nőknek: So Purkh, ima a férfi felemeléséért

2019. június 16. vasárnap, 10:00-17:00- ig

A nő imájánál nincs erősebb e Földön, hangsúlyozzák oly mélyre hatóan a jógikus tanítások. És valóban… az által, hogy a nők kezében van a felemelés képessége, hogy önmagukat, férfitársaikat, gyermekeiket és a világot emeljék, nem kis felelősség jár.

A kundalíni jógában létezik egy ima, mely a felemelés képességének lehetőségét hordozza.

Ezt az imát szikh tradícióban az asszonyok gyakran zengetik többek között azért, hogy

  • egyensúlyba hozzák, tisztítsák és emeljék a bennük lévő férfi energiát
  • hogy bevonzzák életükbe a lelki társukat
  • vagy hogy egy már meglévő házasságban vagy kapcsolatban emeljék szeretett párjukat

“A nő az idő, a tér és a férfi formálója: a holnap férfija a gyermeke. A ma férfija a férje, a tegnap férfija az őse. Az egész társadalom elméletileg és gyakorlatilag a nő szellemiségén alapul.” – Yogi Bhajan

Ez az ima, a So Purkh egy olyan szent teret teremt bennünk, melyben a kegy és a kiválóság energiája győzedelmeskedhet. Guru Ram Das-tól, a szikhek 4. gurujától származik, aki a szeretet, a kegyelem és a gyógyítás rezgését hordozta.

Yogi Bhajan gyakran adta ezt az imát gyakorlásként a nőknek, hogy recitálják a szeretett férfiért 11-szer naponta. Úgy tartják, hogy az a férfi, akiért ezt az imát zengetik, az nemessé válik és kiteljesedik képességeiben.

A nőnek pedig, aki az imát zengeti emelkedik a kapcsolata a férfival, hatására tisztul a közöttük lévő negativitás, és gyógyulnak a kapcsolatban szerzett vagy okozott sebek.

A So Purk a szikhek esti imájának, a Rehiraas-nak is a része.

Most egy olyan női mantra gyakorló worshopra hívunk téged, amelyen belemerülünk a So Purkh gyönyörű rezgéseibe. Megtapasztaljuk az eredeti nyelven történő zengetés hatásait, és megismerkedünk a benne rejlő lehetőségekkel. Tanulunk arról, hogy milyen esetekben és milyen módon gyakorolhatjuk ezt az imát, és milyen projekciókat érdemes felállítani hozzá.

Amikor nem eredeti gurmukhi kiejtéssel mantrázunk, akkor mindössze 20-30%-át használjuk ki annak a potenciálnak, ami a Naadban rejlik. Ilyenkor a szájüreg sokkal kisebb részét használjuk hangképzésre, ezáltal a szájpadlás meridián pontjainak csak töredékét érintjük. Ez egy kivételes alkalom lesz, hogy fejleszd a kiejtésedet, hogy megismerd és gyakorold az eredeti gurmukhi kiejtést.

Ha úgy érzed, hogy emelnéd magadat, hogy szükséged van a lelki tisztulásra, vagy van olyan férfi az életedben, akit támogatnál ilyen módon is, szeretettel várunk a workshopon.

 

A worskshopot vezeti:

Kelemen Krisztina Bhagti Kaur és Domján Mia. Mindketten Parvinder Singh Khalsa tanítványai, akitől közvetlen átadást kaptak a Gurmukhi nyelvről és a hangok megfelelő kiejtéséről Amritszárban, Indiában.

Mia kundalíni jóga és meditációs tanár, a Sat Nam Jóga alapítója. Kriszta hangterapeuta és Gurmukhi mantra tanár (My Gumukhi – by Bhagti Kaur)

 

Részletek:

Időpont: 2019. június 16. vasárnap, 10:00-tól 17:00-ig (érkezés: 09:30-tól)

Helyszín: Kamala Mozgás és Életmódközpont.  Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1. 1-es kaputelefon

Tervezett ebédszünet: 13.00-14.00 között, a stúdióban lehetőséged van saját, hozott ételed elfogyasztására, de a közelben többféle vegetáriánus ebéd lehetőséget is találsz.

Hozzájárulás: 13.000 Ft – A workshop ára tartalmazza az egész napos programot, a gyakorló anyagot, és az otthoni további gyakorlás támogatásához szükséges hanganyagot.

 

Jelentkezés:

A jelentkezéshez küldj emailt az info(kukac)satnamjoga(pont)hu címre, a tárgymezőbe ezt írd: Jelentkezés – So Purkh.

A hely befogadóképessége miatt a létszám korlátozott, ezért a helyedet 6.000 Ft előleg utalásával tudod biztosítani. Mivel a jelentkezéseket a befizetések sorrendjében véglegesítjük, ezért kérünk, hogy az utalásodról azonnal küldj nekünk e-mailen egy befizetés igazolást, és azt is írd meg, hogy milyen névre és címre állíthatjuk ki a befizetésedről szóló számlát.

Az utaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Domján Mária
  • Bank: OTP Bank
  • Számlaszám: 11773401-00251677-00000000
  • IBAN: HU55117734010025167700000000
  • BIC: OTPVHUHB

A közleménybe ezt írd: So Purkh workshop és a neved, amelyet a jelentkezésnél adtál meg.

 

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Kényelmes ruhát, némi vizet, bögrét a teához, és egy jegyzetfüzetet tollal érdemes hoznod. A szikh guruk iránti tiszteletből kérjük, hogy viselj valamilyen fejfedőt (kendőt, sálat, turbánt) a gyakorlások alatt. A fedett fej abban is segít, hogy a mantra hatásait megtapasztald és az energiákat megtartsd.

Ki vehet részt a programon? A programon való részvétel semmilyen előképzettséget, vallási vagy világnézeti elköteleződést nem igényel.

Szeretettel várunk!

 

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares