40 napos otthoni gyakorlás

Megújulás Meditáció – 2016. 03. 03-tól 40 napos otthoni gyakorlás

Health

A nagy sikerű november-decemberi gyógyító meditáció után itt van az újabb lehetőség a gyakorlásra, 03. 03-án kezdjük az újabb 40 napos ingyenes otthoni gyakorlást, a Megújulás meditációt.

A lehetőség, hogy megújítsd és átalakíts önmagad, benned van! Ez a meditáció lehetőséget teremt az új kezdeteknek. (Yogi Bhajan)

Megújulás, mennyien vágyunk minderre! Különösen a tavasz közeledtével érezhetjük azt, ahogy téli álmából lassan éledezni kezd a természet, hogy mi is ébredezni kezdünk. Egyre inkább vágyunk arra, hogy új fényben lássuk a világot, új színeket, hangulatokat, illatokat fedezzünk fel, valami megújuljon, valami más legyen bennünk is.

A megújulás sok mindent jelenthet. Van, akinek egy stresszes időszak után a mentális és fizikai ellazulást, van, akinek egy hosszabb energia veszteség után a töltődést, van, akinek egy betegség után a gyógyulás útját, van, aki csak szimplán arra vágyik, hogy új nézőpontból lássa a világot. Bármi is legyen ez, az újabb 40 napos otthoni gyakorlás – a Megújulás meditáció most segíthet szándékod megtapasztalásában.

Itt az idő egy újabb elköteleződésre, az energiák felélesztésére és a megújulásra! Csatlakozz hozzánk!

A meditáció kezdete: 2016. 03. 03. csütörtök (március 3-tól április 11-ig ), így ez az időszak valóban jó esély arra, hogy ne csak a természet, de mi is megújulhassunk végre!

Ezt a meditációt, ahogy a többi Otthoni gyakorlást is, a tartós változás érdekében 40 napig fogjuk gyakorolni. A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, megújítjuk sejtjeinket, feltöltjük önmagunkat. Ahhoz, hogy megkapd a részletes leírást, semmi mást nem kell csinálnod, csak az email címed megadásával feliratkozni a Sat Nam Jóga hírlevelére (több helyütt láthatod a regisztráció lehetőségét az oldalon, pl. az oldalsávban jobb oldalt fönt is), és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 11 perces gyakorlást. Meg szeretnél újulni? Akkor vágj bele!

A meditáció részletes leírását a meditáció kezdete előtt néhány nappal ismertetem, regisztrálj ahhoz, hogy megkapd az anyagot, és néhány nap elteltével nézz bele a postafiókod egyéb/promóciós mappáiba is.

Megújulásra fel!

 

You Might Also Like

3 hozzászólás

 • Reply
  Takácsné Kovács Ildikó
  2016-03-01 at 20:12

  Szeretnek csatlakozni.

 • Reply
  Mia
  2016-03-02 at 13:51

  Kedves Ildikó!
  Regisztráld kérlek az emailcímedet az oldal jobb felső sarkában, hogy elküldhessem a részletes leírást .
  Köszönöm szépen! Szép napot, Mia

  • Reply
   Teknyős Ildiko
   2016-03-18 at 10:07

   Köszönöm !

  Leave a Reply