Programok

Női lét – Női lélek jóga csütörtökönként

női lét női lélek jóga csütörtökönként

“A NŐ a legerősebb és leggyönyörűbb dolog a Földön.”

Mint nő, szeretnéd jobban megismerni önmagad? Szeretnél kapcsolatba lépni a belső, végtelen forrásoddal? Több energiára, kreativitásra, stresszmentes életre vágysz?

Minden nő szeretné jobban megismerni önmagát, de ehhez a lelkével való kapcsolódás a legszükségesebb.
Kapcsolódni kell lelkünkkel ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat. Magunkat kell először felemelnünk ahhoz, hogy mást is fel tudjunk emelni. Találkoznunk kell az önmagunk felé érzett végtelen szeretettel, hogy megtanuljunk ne függővé válni a külsőségektől. Több vitalitásra és erőre kell szert tennünk, hogy helyt tudjunk állni a mindennapok kihívásában, és stresszmentes, teljes életet élhessünk. A kérdés csak az, hogy HOGYAN?

Ha szeretnél ezekre választ kapni, sok szeretettel várlak csütörtökönként a Női lét – Női lélek jóga órákon, ahol ezen témákat fogjuk érinteni, és olyan tippekről, trükkökről is tanulunk, amiket hétköznapjainkba beépítve egyre inkább elindulhatunk a kiteljesedés felé vezető úton.

“Nem a gyönyörű orr, a gyönyörű arc, és a száj a fő vonásaid. Ezek nem azok. Hanem az, hogy gyönyörűen bánj a körülötted lévőkkel, hogy gyönyörű legyen a karaktered, gyönyörű legyen az egészséged, gyönyörű a lelked, gyönyörű a tanácsod és a bölcsességed.” (Yogi Bhajan)

Ha Te is úgy érzed, hogy feladnád már a keresést és inkább elkezdenéd a valós, belső munkát, szeretettel várlak november 24-től a nőknek szóló “Női lét – Női lélek jóga órákon”, ahol az első öt hétben a vitalitásunk felélesztésén és a belső erőnkkel való kapcsolódáson fogunk dolgozni. Gyere, emelkedjünk együtt magunkért és ezáltal szeretteinkért!

További információk:

  • Időpontok: 2016. november 24-től minden csütörtökön 18.00-tól 19.30-ig
  • Helyszín: Befogadó Tér Budapest,  XIII. Hollán Ernő utca 8. I. emelet 2.
  • Hozzájárulás: egy alkalom 2.500 Ft, a 5 hétre szóló, 6 alkalmas bérletvásárlás esetén kedvezményt kapsz (a bérlet ára 13.000 Ft), és a helyedet is biztosan fenntartod.
  • Jelentkezés: A terem befogadó képessége 15 fő, ezért mielőbb jelezd részvételi szándékodat .Bejelentkezés és további információ: Kattints ide vagy írj az info@satnamjoga.hu-ra

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply