Aktuális Programok

Nőnapi megújulás – Női kundalíni jóga elvonulás márciusban

Nőnapi megújulás – Női kundalíni jóga elvonulás

2019. március 7-10.

4 nap a kényeztetés jegyében

A megújulás alapvető emberi jogunk, hogy saját sorsunk és valódi szándékunk szerinti életet éljünk. A kriják segíthetnek átírni mintáinkat és újraépíteni az áramlást, hogy szabad emberként, szabad nőként, szabad lélekként élhessünk.

Minden nőnek fontos, hogy időnként megújuljon, hogy újra tudja kalibrálni önmagát, hogy erre rendszeresen teret és időt is szánjon, hogy aztán újult erővel folytathassa útját – éljen akár családban, vagy a nélkül, anyaként vagy egyedülállóan.

A tavasz kezdete – ahogyan téli álmából lassacskán a természet is éledezni kezd – energetikailag is mindig a megújulás időszaka, a nőnap pedig egy különösen jó időszak arra, hogy kapcsolódjunk nőtársainkkal, és egy közös, meghitt teret alkossunk.

Márciusban egy olyan elvonulásra hívunk téged, ahol most belső erőnk felélesztésével és női minőségünk megélésével fogunk foglalkozni nőként, nőkkel együtt, dolgozunk azon, hogy minél inkább megéljük vitalitásunkat, és felélesszük azt a belső, kreatív, teremtő erőt, amit aztán tovább vihetünk ez évre.

2019 – ami a 3-as szám éve – amúgy is kedvez e témának, hiszen a 3-as szám mottója a „Cselekedj, ne reagálj”, ehhez persze jó adag vitalitásra van szükség, miközben ahhoz, hogy sikeres elkövetkezendő időszaknak nézhessünk elébe nem árt, ha meghatározzuk irányunkat, és felélesztjük kreatív erőforrásainkat is. Ezen fogunk dolgozni e négy napban, ami alatt

Az alábbi eszközöket vesszük igénybe:

 •  Kundalíni jóga krijákat (gyakorlatsorok), meditációkat, légzőgyakorlatokat –A kundalíni jóga a tudatosság jógája, egy erőteljes módszer a lélek megtapasztalására. Amikor a kundalíni jóga technológiáját alkalmazzuk a test és elme szintjén, azzal felemeljük lelkünket. A kundalíni jóga a hétköznapi emberek jógája, azoké, akik sikerrel szeretnének megbirkózni a mindennapok kihívásaival.
 •  Gyönyörű, felemelő mantrákat
 •  Nőknek szóló reggeli szádanát (kora reggeli gyakorlást) Ezen órákban a napfelkelte környékén képessé válunk jobban megfigyelni azokat a tudatalatti mintákat, hitrendszereket, amik eddig korlátoztak minket
 •  Esti relaxációt, meditációt
 •  Előadásokat és tanításokat a témában
 •  Lélekfelszabadító Shakti táncot
 •  Szabadban végzett sétameditációt (jó idő esetén)
 •  Lazító fürdőzést, szaunát

Miközben

 •  Illóolajakkal, gyógynövényekkel kényeztetjük magunkat
 •  Egészséges, tápláló vegetáriánus ételeket veszünk magunkhoz
 •  és egy gyönyörű, festői, természeti környezetben töltekezünk

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

Helyszín: Radhe Resort Meditációs Központ, Somogyvámos

318131_pic_600x50012872_slide_header12876_slide_header  387222_pic_600x500  387203_pic_600x500

Elhelyezés: 5 fős, nagyon igényes, szép apartmanházakban: 2x 2 ágyas hálószobával (2-2fő) és tágas nappalival (1fő), apartmanonként fürdőszobával. Az apartmanokhoz saját konyha és terasz is tartozik.  A főépületben található tágas, világos meditációs terem az egész napos program helyszínéül szolgál, melyet jó idő esetén kerti programok egészítenek ki. Szintén az épületben található étterem és kertkapcsolatos terasza pedig étkezéseinknek ad otthont. (Felárral: 2 fő/ stúdió apartmanban is tudunk helyet biztosítani)

 

Időpont: 2019. március 7-10. (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap)

 

Az elvonulás tanárai:

Domján Mia: Kundalíni jóga és meditációs tanár, a Sat Nam Jóga alapítója – Bejárta Európát, hogy építészként legjobbak mellett dolgozzon és tanuljon. Az állandó változás és az örök útkeresés jellemezte, és már fiatalon megtanulta, hogy a stressz és a túlfeszített életmód mit eredményez. 25 évesen találkozott először a kundalíni jógával, az arany láncolaton keresztül pedig Önmagával, mely hatására teljesen megváltozott addigi élete. Ma célja, hogy saját tapasztalatán keresztül megmutassa: egészség, boldogság, teljesség mind bennünk van, csak ki kell nyitnunk a kapukat hozzá. (Bővebben)

 

Klacsán Margó: Kundalíni jóga és meditációs instruktor, a Sat Nam Jóga társszerkesztője – Margó már kamasz korában falta a spirituális témájú könyveket, húszas évei elején vált a meditáció és a qi-gong gyakorlata élete részévé. 3 évig tanult a Mantra Alternatív Természettudományi Egyetemen. A kundalíni jógával 29 évesen találkozott először, és az első óráján tudta, hogy tanítani is fogja, hiszen megtalálta azt a tökéletes eszközt az útján, önmagát fejleszti, és másokkal is megoszthatja azt, amiben a legmélyebb értelmét látja az életnek: a hazatalálás útját. (Bővebben)

 

Erős Melinda: Kundalíni jóga és meditációs instruktor, Shakti tánc oktató, orvos, Lélekhang Jóga – Öntudatos gyerekként jött a világra, azzal a makacs, elszánt vággyal, hogy másokon segítsen, így orvos lett. “Harcolni, küzdeni, harcolni, küzdeni” ez lett a mottója. Sokszor állt a parton és tartotta vagy szelíden elengedte annak a kezét, aki Útra kelt. Ez segített neki, hogy rájöjjön: fontos a fizikai test, de a LÉLEK is szót kér. Így érkezett el hozzá a kundalini jóga, amely létrehozza a hidat a test- lélek, szellem között. A jóga által kapott egy új, integratívabb lehetőséget a gyógyításra.

 

Kedvezményes jelentkezés február 20-ig

Részvételi díj: 

 • Teljes árú: 35.000 Ft / fő
 • Kedvezményes díj: 30.000 Ft / fő, február 20-ig befizetve a szállás díjjal együtt

Szállás díj, mely magába foglalja az étkezést és teljes ellátást:

 • 35.000 Ft / fő

Helyedet vagy 35.000 Ft előleg, vagy a kedvezményes ár + szállás díj együttes befizetésével tudod biztosítani.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe írd be: Nőnapi Megújulás. A részleteket és a befizetéshez szükséges információkat emailben küldjük számodra. Mivel a létszám korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében véglegesítjük!

Kérdésekkel, több információért keress bátran!

Szeretettel,

Mia, Margó és Melinda

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares