40 napos otthoni gyakorlás

Nyisd meg a szíved és ébreszd fel a hála érzetét! 2016.11.11-től újra otthoni gyakorlás

nyisd_meg_a_szived_40_napos_otthoni_gyakorlas

Az ünnepek közeledtével jó, ha nemcsak szeretteinkre, hanem magunkra is gondolunk. Egy olyan 40 napos ingyenes otthoni gyakorlásra hívlak most téged, ami segít az ünnepek előtt a szeretet és a hála érzetét feléleszteni önmagunkban.

A tavalyi gyógyító meditáció után idén újra november 11-én kezdjük a gyakorlást, és egy olyan meditációt fogunk közösen végezni – mindenki otthon az instrukciók alapján – ami segít megnyitni szívünket, békét teremt, és érzelmi egyensúlyt hoz életünkbe. Amíg ez nem történik meg, hogy tudnánk másokat tisztán, és feltétel nélkül szeretni?

„A szeretetben tisztelünk. A szeretetben támogatunk. A szeretetben áldozatot hozunk. A szeretetben adunk. A szeretetben felemelünk.” (Yogi Bhajan)

Tavaly több, mint háromezren regisztráltak az ingyenes gyógyító meditációra, így különösen nagy csoportenergiát tudtunk létrehozni. Csatlakozz hozzánk most újra vagy újonnan, hogy ezt idén is megtehessük. Regisztrálj a Sat Nam Jóga oldalán az email címed megadásával a 40 napos otthoni gyakorlásra (pl. az oldalsávban fönt az első képre kattintva – Nyisd meg a szíved felirattal), hogy el tudjam számodra küldeni a részletes instrukciókat.

A meditáció kezdete: 2016. 11.11 (- 12. 20.), így a karácsonyt már az új energiákban, nyitott szívvel és hálával telve töltheted.

Miért pont 40 nap? A tartós változás érdekében. A jógik úgy tartják, hogy a szokásaink határoznak meg minket. A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolják a szeretet és a hála áramlását önmagunkban. Ahhoz, hogy megkapd a részletes leírást, semmit nem kell csinálnod, csak az email címed megadásával feliratkozni a Sat Nam Jógán a 40 napos otthoni gyakorlására, és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 11 perces gyakorlást. Van naponta 11 perced önmagadra?

Hogyan működik?

A meditációt bárhol és bármikor gyakorolhatod, nem időhöz és térhez kötött. Amennyiben regisztrálsz, elküldöm számodra a részletes instrukciókat, ami alapján könnyedén végigcsinálhatod a 40 napos gyakorlást.  Ahhoz, hogy biztosan megkapd az emaileket vedd fel az email fiókod címjegyzékébe az info@satnamjoga.hu-t, és nézz bele rendszeresen a Promóció/Spam mappáidba is.

A 40 nap alatt hírlevél formájában rendszeres támogatást és inspirációt küldök számodra, állandó visszacsatolást tudsz kapni a facebook csoportunkban, emailben pedig felteheted személyes kérdéseidet is.

Meditációra fel! Emelkedjünk együtt az ünnepek előtt, Sat Nam.

„A szeretet a legbiztonságosabb hely számunkra. Biztonságos, mély, gyógyhatású. Nincs fájdalma. Nincsenek korlátai. Mindannyian akkor vagyunk a legnagyobb biztonságban, amikor a szeretet állapotában vagyunk.” (Yogi Bhajan)

 

Foto: Charlotte blog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply