Ajánló

Programajánló / Nyári jógatábor a Mirabai Ceiba-val Korfun!

Tengerparti jóga és zene vakáció Mirabai Ceiba-val Korfun, Görögországban!

Meghívó a program szervezőitől:

Ünnepeld velünk a nyári napfordulót június 24-29 között! Töltsünk együtt hat csodálatos napot a zene, jóga, meditáció, mantrázás, tánc, a mélykék tenger, a telihold és e varázslatos sziget bűvöletében!

Nézd meg ízelítőül ezt a videót, ezzel betekintést nyerhetsz, milyen érzés velünk tölteni ezt a hat napot ….

( a videót Geri Dagys és Christoph Sieber készítette) 

Nagy örömmel hívunk mindenkit erre a korfui kalandra, hogy együtt ünnepeljük a nyári napfordulót Görögország mélykék tengerének a partján, együtt a nappal, a csillagokkal, és a teliholddal, az olajfa ligetek és a gyönyörü természet közepén.

Rövid programleírás

A nappal együtt kelünk, és a tenger szelíd szellőjével együtt végzünk felemelő jóga és Chi Gong gyakorlatokat, csend és mantra meditációkat. Reggeli után a fő jóga, Pranayama, hang és test workshop, és gyógyító hangmeditációs programok következnek, majd a frissítő délutáni szabad tengerparti programok után a napot varázslatos Mantra és Meditációs programmal zárjuk. A telihold éjszakáját áttáncoljuk egy nagyon kedves és különleges vendégünk Ecstatic Dance DJ Kareem Rahani közremüködésével.

 

A program ára magyar jelentkezők részére: 390 EUR HELYETT290 EUR/fő (az ár nem tartalmazza a szállást, útiköltséget és az étkezést) Szállással és utazással kapcsolatos információk itt

Gyere el, hogy együtt énekelhessünk egy új napért, egy új kezdetért, és egy olyan lehetőségért, hogy rátaláljunk önmagunkra, és hogy másokkal együtt utazzunk az élet édes dallamán keresztül. Hozd el szeretteidet, és engedd meg, hogy az elemek és a közös tapasztalat megnyissa az elmédet és a szívedet, és hogy megérkezhess ebbe a pillanatba. A júniusi telihold a növekvő tudatosság tükröződéseként kíséri fesztiválunkat.

Örömteli szívvel várunk! – Markus és Angelika

Kedvezményes regisztrációért küld el jelentkezésedet az oceansamadhihu@gmail.com e-mail címre. Ha bármilyen tanácsra van szükséged vagy konkrét kérdésed van a programmal kapcsolatban, akkor jelezd azt is bátran, akár csak egyszerűen válaszolva erre az e-mailre.

Naplemente a tengerparti jóga helyszínéről nézve:

 

Tetszett az ajánlás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a facebook oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares