Aktuális Programok

SAT NAM GYÓGYÍTÓ-KÖR // ADOMÁNYOS KUNDALINI JÓGA ESTEK

kéthetente szerdánként a DevDwara Jógastúdióban

Mindannyiunkban megvan a képesség nem csak a gyógyulásra, hanem a gyógyításra is. Mindannyiunkban megvan a képesség, hogy fényt és gyógyító energiát árasszunk azok felé, akiknek a leginkább szükségük van rá, a tiszta szándékunkon és imáinkon keresztül.

A kundalini jóga tradícióban létezik egy nagy gyógyító erővel bíró mantra, melynek a csoportos zengetése még jobban megsokszorozza annak hatását, hogy aztán az még nagyobb erővel jusson el azok felé, akiknek a gyógyulást a szívünkből kívánjuk.

Szeretettel invitálunk ezen meghitt, gyógyító együttlétekre, ha

  • van beteg hozzátartozód, barátod, szeretted, és szeretnél segíteni nekik – a gyógyító imád ereje azokhoz is eljut, akik a térben nincsenek jelen
  • neked van szükséged gyógyulásra – fogadhatod a kör erejét, illetve a gyógyító erőt kérheted magad számára is
  • és akkor is szeretettel látunk, ha csak szeretnél csatlakozni a körhöz, hogy hozzájárulj szíved fényével mások gyógyító szándékához

Helyszín

DevDwara Jógastúdió, 1015 Budapest, Donáti utca 17. Kapucsengő: JÓGA. (A stúdióban rendelkezésre állnak matracok és meditációs párnák is, csak kényelmes ruhát hozz magaddal, amibe át tudsz öltözni a gyakorláshoz!)

Időpont

  1. október 24-től kéthetente szerdánként 18:30-19:30 (Érkezz minimum 10-15 perccel korábban, hogy legyen időd átöltözni, elhelyezkedni, stb.)

Részvételi hozzájárulás

Adomány

A hely befogadóképessége miatt a létszám korlátozott, ezért a részvételi szándékodat mindenféleképpen jelezd előre! Itt tudsz jelentkezni! A tárgyba kérlek ezt írd: Jelentkezés – Gyógyító-kör és a dátum, amelyen részt szeretnél venni. Kérdésekkel, több információért keress bátran!

Szervező

Sat Nam Jóga Csapat (Domján Mia és Klacsán Margó)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares