Programok

Stressz? Relax! – 4 alkalmas stresszkezelő órasorozat januárban

Szeretnéd kevésbé stresszesen indítani az új évet?

A stressz sokunk életében állandóan jelen van, sőt, valójában már ősidőktől fogva kísér minket, csupán a stresszt okozó tényezők változtak.

Manapság egy fárasztó nap mögött kevésbé egy vadállat támadásától való félelem vagy az életért folytatott küzdelem áll, helyette inkább a társadalmi, családi, munkahelyi elvárások és a magunk felé támasztott megfelelés és elvárás nehezíti mindennapjainkat, amihez még hozzájön a Vízöntő kor végeláthatatlan információs áradata.

Tudatalattink mégis így  reagál: “Küzdj vagy menekülj!” És mindkettő hatalmas energiát emészt fel.

A kundalíni jógában számtalan gyakorlat szolgál arra, hogyan tartsunk ki a kihívások alatt, hogyan stresszmentesítsük magunkat és növeljük az energiánkat.

A január 4-től induló órasorozaton most 4 alkalmat szentelünk a stresszkezelésnek. Ezen órákon olyan kundalíni jógában használatos gyakorlatsorokat, meditációkat, mantrákat, légzőgyakorlatokat használunk, amik mind a hatékony stresszkezelés céljával jöttek létre.

Ha szeretnél feltöltődni, több energiára és vitalitásra vágysz, és szeretnéd erősíteni az immun- és idegrendszered, és hatékonyan kezelni a stresszes hétköznapokat, akkor csatlakozz hozzánk!

Témák, amiket érinteni fogunk:

  1. Ismerd fel a stressz!
  2. Toxikus és adaptív stressz
  3. Stresszkezelési és stresszmegelőző szokások
  4. Győzelem a stressz fölött

Ebben a játékban a cél az elméd uralása, a fő ellenség pedig a stressz. Amikor stressz alatt vagy, lassan kezded elveszteni a fejed. Az elméd elkezd vándorolni, menedéket és reményt keresve. Még a tudatalattidba is benéz, előveszi az összes emléket, a befejezetlen törekvéseket, amik hátramaradtak életedben. Lassacskán elkezdesz a múltban élni, nem a jelen, hanem a múlt szerint cselekedni. Amikor már nem érzékeled a jelent, az élet bonyolulttá válik. Pontosan ez az a nap, amikor összezavarodsz, és elveszted az uralmat az elméd felett.” (Yogi Bhajan – A stresszről)

 

További információk:

Időpontok:

  • Január 4. csütörtök 18.00-tól 19.30-ig
  • Január 11. csütörtök 18.00-tól 19.30-ig
  • Január 18. csütörtök 18.00-tól 19.30-ig
  • Január 25. csütörtök 18.00-tól 19.30-ig

Helyszín:

  • Befogadó Tér, Budapest, 13. ker. Hollán Ernő utca 8., a Jászai Mari térnél, kapucsengő:105

Hozzájárulás: egy alkalom 2.500 Ft,  bérletvásárlás esetén kedvezményt kapsz, és a helyedet is biztosan fenntartod. A 4 alkalmas bérlet ára 9.000 Ft, melyet az első órán tudsz megvásárolni.

Jelentkezés: A terem befogadó képessége maximális, ezért kérlek jelezd mielőbb részvételi szándékodat. A bejelentkezéshez és a további információhoz Kattints ide, a tárgyba írd bele: Stressz? Relax! 

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak. Szabad helyek függvényében bármikor becsatlakozhatsz.

Az összes alkalmon részt kell vennem? Az órasorozat egy-egy órája is önálló egységet képez, így ha nem tudsz az összes alkalomra jönni, szabad hely függvényében bármelyik órán részt vehetsz. Bérlet vásárlásával azonban kedvezményben részesülsz és a helyedet is biztosan fenntartod.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply