Programok

Szépség és Ragyogás – Női kundalíni jóga elvonulás októberben

Blogbejegyzések (2)

Szépség és Ragyogás – Női kundalíni jóga elvonulás

2017. október 12-15.

4 nap a kényeztetés jegyében

Engedd, hogy belső fényed vezessen utadon, mert ha kívül keresed a fényt, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy vakká válsz. Egy dolog azonban sosem vezet félre egy Nőt: a saját fénye és kisugárzása.”- Yogi Bhajan

Minden nő alapvető feladata a szépség és a ragyogás kifejezése. És minden nőben megvan a lehetőség, a belső, igaz lényéből fakadó ragyogás megteremtésére.

A kundalíni jóga tanítása szerint a fizikai test mellett 3 mentális és 6 energetikai testtel rendelkezünk. Ez utóbbiból három alkotja a sugárzó testet, ami a ragyogásunkért és a kisugárzásért felelős.  Amikor azt látjuk, hogy egy nő ragyog, hogy sugárzó és karizmatikus, valójában a sugárzó testét érzékeljük, azt, ami belülről fakad. Ezért mondta Yogi Bhajan azt, hogy egy nőnek nincsen szüksége sminkre ahhoz, hogy ragyogjon. A Nő dolga az, hogy a belső ragyogását tökélyre fejlessze, hogy aztán ezt kiárassza magából, és ezen keresztül adjon és szolgáljon.

Az októberi elvonuláson – a sugárzó test hónapjában  – most a Szépség és Ragyogás témájával fogunk foglalkozni nőként, nőkkel együtt, hogy minél inkább megtapasztaljuk saját, belső, természetünkből fakadó ragyogásunkat, amit aztán továbbvihetünk mindennapjainkba.

A belső ragyogás mellett olyan ősi természetes szépség trükköket is tanulunk, amik mind hozzájárulhatnak ahhoz, még inkább sugárzón és ragyogón éljük életünket.

A 4 nap alatt az alábbi eszközökkel dolgozunk:

 • Kundalíni jóga krijákkal (gyakorlatsorok), meditációkkal, légzőgyakorlatokkal – A kundalíni jóga a tudatosság jógája, egy erőteljes módszer a lélek megtapasztalására. Amikor a kundalíni jóga technológiáját alkalmazzuk a test és elme szintjén, azzal felemeljük lelkünket. A kundalíni jóga a hétköznapi emberek jógája, azoké, akik sikerrel szeretnének megbirkózni a mindennapok kihívásaival.
 • Gyönyörű, felemelő mantrákkal
 • Vízöntő szádanával (kora reggeli gyakorlással) Ez időben képessé válunk jobban megfigyelni azokat a tudatalatti mintákat, hitrendszereket, amik eddig korlátoztak minket.
 • Esti relaxációval, meditációval
 • Előadásokkal és tanításokkal a női lét, ragyogás és szépség témájában
 • Gong és tibeti hangtálak rezgéseivel (Krisztával)
 • Lélekfelszabadító Shakti tánccal (Melindával)
 • Szabadban végzett sétameditációval (jó idő esetén)
 • Lazító fürdőzéssel, szaunával
 • Illóolajakkal, gyógynövényekkel kényezetjük magunkat
 • Egészséges, tápláló vegetáriánus ételeket veszünk magunkhoz
 • és egy gyönyörű, festői, természeti környezetben töltekezünk

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

Helyszín: Radhe Resort Meditációs Központ, Somogyvámos 

318131_pic_600x50012872_slide_header12876_slide_header  387222_pic_600x500  387203_pic_600x500

Elhelyezés: 5 fős, nagyon igényes, szép apartmanházakban: 2x 2 ágyas hálószobával (2-2fő) és tágas nappalival (1fő), apartmanonként 2 fürdőszobával. Az apartmanokhoz saját konyha és terasz is tartozik.  A főépületben található tágas, világos meditációs terem az egész napos program helyszínéül szolgál, melyet jó idő esetén kerti programok egészítenek ki. Szintén az épületben található étterem és kertkapcsolatos terasza pedig étkezéseinknek ad otthont. (Felárral: 2 fő/ studio apartmanban is tudunk helyet biztosítani)

Időpont: 2017. október 12-15. (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap)

Az elvonulást vezeti:

Domján Mia: Kundalíni jóga instruktor, építészmérnök Sat Nam Jóga 

Bejárta Európát, hogy építészként legjobbak mellett dolgozzon és tanuljon. Az állandó változás és az örök útkeresés jellemezte, és már fiatalon megtanulta, hogy a stressz és a túlfeszített életmód mit eredményez. 25 évesen találkozott először a kundalíni jógával, az arany láncolaton keresztül pedig Önmagával, mely hatására teljesen megváltozott addigi élete. Ma célja, hogy saját tapasztalatán keresztül megmutassa: egészség, boldogság, teljesség mind bennünk van, csak ki kell nyitnunk a kapukat hozzá. (Bővebben)

Meghívott tanárok:

Erős Melinda: Kundalíni jóga instruktor, Shakti tánc oktató, orvos, Lélekhang Jóga

Öntudatos gyerekként jött a világra, azzal a makacs, elszánt vággyal, hogy másokon segítsen, így orvos lett. “Harcolni, küzdeni, harcolni, küzdeni” ez lett a mottója. Sokszor állt a parton és tartotta vagy szelíden elengedte annak a kezét, aki Útra kelt. Ez segített neki, hogy rájöjjön: fontos a fizikai test, de a LÉLEK is szót kér. Így érkezett el hozzá a kundalini jóga, amely létrehozza a hidat a test- lélek, szellem között. A jóga által kapott egy új, integratívabb lehetőséget a gyógyításra.

16441464_1343431025743000_2099267807_nKelemen Krisztina: Hangterapeuta (tibeti hangtálak és gongok)  Felhangolódó

Hangterápiával támogatja vendégei testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását és fenntartását. Hatha és kundalini jógát gyakorol, a mantrák keltetették fel érdeklődését a gurmukhi nyelv iránt. A szikhek szent könyve, a Guru Granth Sahib gurmukhi nyelven íródott, ez az a spirituális nyelv, amelynek rezgésein keresztül a szikh guruk átadják tanításaikat a világnak. Amritszárban tanult Parvinder Singh Khalsától, hogy eredeti nyelven tudja olvasni a Guru Granth Sahib csodálatos imáit.

Részvételi díj: 60 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést, és az összes programot. A létszám korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében véglegesítjük!

Kedvezményes jelentkezés szeptember 15-ig

Amennyiben szeptember 15-ig jelentkezel és befizeted az elvonulás díját, akkor számodra az elvonulás:

 • Egy összegben fizetve : 54.000 Ft (szeptember 15-ig utalva)
 • Két összegben: 2x 28.000 Ft (az első felét szeptember 15-ig utalva, a második felét a helyszínen fizetve)

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe írd be: Szépség és Ragyogás

A jelentkezés után, kérlek, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra:

Domján Mária

OTP 11702012 20004439

A közleményben add meg nevedet és címedet. A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk, ahogyan a jelentkező levél és a befizetés megjelenik. Feltétlenül írj e-mailt, mert másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet, és ha más számlájáról utalsz, különösen ügyelj a neved megadására.

Kérünk, ügyelj arra is, hogy helyesen add meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Köszönjük.

Nőként nem kis jelentőséggel éljük életünket: minden a nőn múlik, minden a nőből fakad. A nők szülik az orvosokat, a pszichológusokat, a szenteket; minden a nők kezében van, ezért különösen fontos, hogy nőként folyamatosan foglalkozzunk magunkkal, emelkedjünk és egyre tudatosabbá váljunk.

Hiszek abban, hogy a Nő az ajtó Istenhez. Az ő befolyása és kegyelme az, ami a Földet a helyén tartja. (Yogi Bhajan)

Sok Szeretettel várunk,

Mia, Melinda és Kriszta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply