Aktuális Órák, órasorozatok Programok

Több energia, kevesebb stressz – 5 alkalmas órasorozat nőknek

Több energia, kevesebb stressz

Szeretnéd több energiával és kevesebb stresszel indítani az új évet?

A stressz sokunk életében állandóan jelen van, sőt, valójában már ősidőktől fogva kísér minket, csupán a stresszt okozó tényezők változtak.

Manapság egy fárasztó nap mögött kevésbé egy vadállat támadásától való félelem vagy az életért folytatott küzdelem áll, helyette inkább a társadalmi, családi, munkahelyi elvárások és a magunk felé támasztott megfelelés és elvárás nehezíti mindennapjainkat, amihez még hozzájön a Vízöntő kor végeláthatatlan információs áradata.

Tudatalattink mégis így  reagál: “Küzdj vagy menekülj!” És mindkettő hatalmas energiát emészt fel.

A kundalíni jógában számtalan gyakorlat szolgál arra, hogyan tartsunk ki a kihívások alatt, hogyan stresszmentesítsük magunkat és növeljük az energiánkat.

A január 8-tól induló 5 alkalmas órasorozaton most azt járjuk körbe, hogy mi az, ami általában stresszt okoz számunkra, mi nyeli el az energiánkat, hogyan tudunk több életenergiára szert tenni, hogyan tudunk hatékonyan megdolgozni érte, hogyan tudjuk elraktározni ill. feléleszteni azt!

Ezen órákon olyan kundalíni jógában használatos gyakorlatsorokat, meditációkat, mantrákat, légzőgyakorlatokat használunk, amik mind a hatékony stresszkezelés céljával jöttek létre.

Ha szeretnél feltöltődni, több energiára és vitalitásra vágysz, és szeretnéd erősíteni az immun- és idegrendszered, és hatékonyan kezelni a stresszes hétköznapokat, akkor csatlakozz hozzánk!

Témák, amiket érinteni fogunk:

 1. Ismerd fel a stressz!
 2. Toxikus és adaptív stressz
 3. Stresszkezelési és stresszmegelőző szokások
 4. Győzelem a stressz fölött

Tehát, miben segíthet neked ez a sorozat? 

 • Segít könnyebben megérteni a stressz és az energia kapcsolatát
 • Segít, hogy felfedezd a benned lévő azon elakadásokat, amik az életenergiád hátráltatják
 • Segít, hogy megértsd, miért úgy reagálsz bizonyos dolgokra ahogy
 • Segít, hogy tudatosan rátekints arra, hogy melyek a legfőbb hiedelmeid, mintáid és érzelmi reakcióid, amik stressz váltanak ki belőled

Ebben a játékban a cél az elméd uralása, a fő ellenség pedig a stressz. Amikor stressz alatt vagy, lassan kezded elveszteni a fejed. Az elméd elkezd vándorolni, menedéket és reményt keresve. Még a tudatalattidba is benéz, előveszi az összes emléket, a befejezetlen törekvéseket, amik hátramaradtak életedben. Lassacskán elkezdesz a múltban élni, nem a jelen, hanem a múlt szerint cselekedni. Amikor már nem érzékeled a jelent, az élet bonyolulttá válik. Pontosan ez az a nap, amikor összezavarodsz, és elveszted az uralmat az elméd felett.” (Yogi Bhajan – A stresszről)

 

További információk:

Időpontok:

 • Január 8. szerda 18.00-tól 19.30-ig
 • Január 15. —-
 • Január 22.szerda 18.00-tól 19.30-ig
 • Január 29. szerda 18.00-tól 19.30-ig
 • Február 5. szerda 18.00-tól 19.30-ig
 • Február 12. szerda 18.00-tól 19.30-ig

Helyszín:

 • Kamala Központ, Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1. 1-es kaputelefon

Hozzájárulás: beugrós óra: 3.000 FT, bérletvásárlás esetén: az 5 alkalom egyben fizetve: 13.000 Ft. 

Jelentkezés: A terem befogadó képessége maximális, ezért helyedet utalással tudod biztosítani.

Amennyiben bérletet vásárolnál kérlek kattints IDE

Beugrós órát pedig itt vehetsz

A sorozat további alkalmat pedig az adott nap készpénzben is rendezheted.

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak. Szabad helyek függvényében bármikor becsatlakozhatsz.

Az összes alkalmon részt kell vennem? Az órasorozat egy-egy órája is önálló egységet képez, így ha nem tudsz az összes alkalomra jönni, szabad hely függvényében bármelyik órán részt vehetsz. Bérlet vásárlásával azonban kedvezményben részesülsz és a helyedet is biztosan fenntartod.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares