Programok

Új mérföldkő / Sat Nam Program

Hadd osszam meg veletek örömhíremet: több, mint fél év ötletelés, konzultáció, munka és várakozási idő után elindult a satnamjoga.hu kistestvére, a satnamprogram.hu. 🙂

Hogy mi lesz ez az oldal?

Mivel az elmúlt hónapokban többen jeleztétek, hogy szívesen részt vennétek online programokban is, így szorgosan dolgoztam azon, hogy mielőbb megvalósuljon egy olyan felület, ami könnyedén kezelhető, és ami jó alapot szolgáltathat minderre.

A Sat Nam Programok elsősorban jógikus tanításokra és meditációra épülnek majd, egy-egy program alatt egy-egy témát fogunk alaposan körbejárni, és videó meditációk segítenek abban, hogy otthon te is könnyedén tudj gyakorolni akkor, amikor épp a legmegfelelőbb számodra. A programok adott időszakban nyílnak meg, de nem garantált, hogy egy-egy program a későbbiekben is elérhető lesz, mert jelen esetben a cél az, hogy egy-egy program által egy olyan online közösségként működhessünk majd, amiben támogatást tudunk nyújtani egymás folyamatainkban.

Így július 18-tól indul a Sat Nam Program első online programja, a Hold Nők / Hogyan válj érzelmeid mesterévé?

Már biztos észrevetted, hogy Nőként folyamatosan változnak érzelmeink és hangulataink, és ez sokszor nemcsak nekünk, de a környezetünknek is kihívás. A nem kordában tartott érzelmeink könnyen rányomhatják bélyegüket a mindennapjainkra, de ugyanezen érzelmek, ha megtanuljuk kezelni őket, emelhetnek is minket!

A kérdés tehát csak az, hogy tudjuk-e uralni változó érzelmi állapotainkat vagy hagyjuk, hogy ők uraljanak és irányítsanak minket?

Amennyiben érdekel ez a téma, ide kattintva minden információt megtalálsz! Szeretettel látunk téged is

Ha pedig szeretnél  jógáról, meditációról, tudatos életmódról olvasni hétről-hétre, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire.

Foto: Charlottefoto

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares