Sat Nam Évtervező Munkafüzet

Vidd végig tudatosan céljaidat 2020-ban!

Töltsd le a Sat Nam INGYENES Évtervező Munkafüzetet, ami abban segít, hogy könnyedén, gyorsan és tudatosan tervezd meg a 2020-as éved. 

Ez a tervező a jógikus tanítások és a jógikus életvezetés felől közelíti meg az évtervezést, amiben kiemelt szerepet kap az, hogy meghatározd ez évi szándékod, felállítsd céljaid és prioritásokat tegyél.

Ezen egyszerű évtervezővel könnyedén értékelheted a 2019-es éved és megtervezheted 2020-at úgy, hogy céljaidat végig szem előtt tartva lazán – nem a dolgok után futva –  hozhasd ki magadból 2020-ban a legjobbat.

Ehhez az évtervezőhöz nincs szükséged napokra, csupán egy órára. Sőt, nemcsak az év elején, hanem akár minden nagyobb projekted esetén is hasznát veheted.

Töltsd le, nyomtasd ki, és élj hát vele! Remélem, hogy hasznát veszed! Ha pedig a közösségi médiában is hírt adnál róla, akkor kérlek használd a #satnamevtervezo hashteget!

Szeretettel, Mia


Hogyan szólíthatlak? *
e-mail címed: *
Teljes neved: *
Hozzájárulok, hogy e-mail értesítéseket kapjak
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom

 

A spameket mi sem szeretjük, Téged sem teszünk ki nekik 🙂 Azonban előfordulhat, hogy a feliratkozásod után érkező első e-mail, amiben azt kérjük, hogy igazold vissza a feliratkozásod, rögtön a Spam vagy Promóció mappában landol.

Ezért, ha a feliratkozásod után nem látsz egy válaszlevelet tőlünk a beérkező leveleid között szinte azonnal, akkor ellenőrizd a Spam vagy Promóció mappákat, és a tőlünk kapott e-maileket jelöld meg biztonságos levélként az e-mail fiókodban, illetve helyezd át az elsődleges üzenetek közé. Ha nem jutnak el hozzád megfelelően a leveleink, akkor nem tudod megkapni a meditáció videóját sem.