Alapozd meg a következő fél évedet – Napfordulós jóga és meditációs workshop

június 21. kedd 18.00-20.00

 

A nyári napforduló az év leghosszabb és legenergikusabb napja. A napforduló napjának ezen magas energiájú portálja a lehető legjobb idő arra, hogy tisztuljunk, erősödjünk, táguljunk és aktiváljuk a bőség és a lehetőségek energiáját életünkben.

Annak érdekében, hogy kihozzuk ezen napból a legjobbat és felkészüljünk az előttünk álló fél évre, egy különleges gyakorlásra hívlak most téged, melyen tisztítjuk és tágítjuk auránkat, megerősítsük sugárzó testünket, és elvetjük a bőség magjait a következő fél évre.

A napforduló napján való gyakorlás mindig jó lehetőség arra, hogy igazán mélyre menjünk magunkban. És minél mélyebbre megyünk, annál inkább egységbe kerülünk önmagunkkal, és annál inkább megtapasztalhatjuk a jólét virágzását életünkben.

“Két fontos dolog van az életben: a nyári napforduló és a téli napforduló. Ilyenkor az isteni kozmikus energia közvetlenül segíti tudatosságunk emelését és egészségünk javítását.” 

Csatlakozz hozzánk! Szeretettel várunk a programon!

További információk:

  • Időpont: június 21. kedd 18.00-20.00
  • Helyszín: Sat Nam Jóga Központ – 1125. Alkotás utca 13. 4.emelet 51-es csengő
  • Hozzájárulás:  6.000 (bérlettel rendelkezőknek egy bérlet alkalom)
  • A workshopot vezeti: Nováczki Éva

Jelentkezés:

Helyszínre Jelentkezem

Online Jelentkezem

 

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak.

Ez a nap egy jó lehetőség arra, hogy erősödj, bővülj és megalapozd az elkövetkezendő fél évedet.

Online részvétel:

Ha online kapcsolódnál az órákhoz, a befizetésed megérkezése után az óra előtti közvetlen egy-két órában küldjük számodra a Zoom linket, arra az email címedre, amelyet a vásárlásnál megadtál.

A jóga és a meditáció nem helyettesíti az egészségügyi szakemberrel való konzultációt és nem helyettesíti a hivatalosan elfogadott orvoslást. Gyakorlatai, amelyek évszázados tapasztalaton alapulnak segítenek az egészség fenntartásában, azonban tünetek jelentkezésekor, betegség megléte esetén orvosi konzultáció szükséges a gyakorlás megkezdése előtt.