Április numerológia #48 / Extra izgalom a levegőben

Ez nem egy habos-babos előrejelzés lesz, szóval kösd be a biztonsági öved. Habár nem szerencsés a tragédiákba beleragadni, engem mégis megállásra késztetett a hír, mely szerint a tinédzserek közül kettő, aki 2018-ban túlélte a Parkland High School lövöldözését, egy héten belül öngyilkosságot követett el idén márciusban .

Mi folyik itt? És mit hibázunk el ennyire a társadalmunkban és kultúránkban, hogy a fiataljaink ennyire magukra maradnak? Hova tartunk, mi emberiség, hogy ha már az emberek nem tudnak biztonságban ülni és imádkozni szent helyeiken?

Ezek nagyon nehéz kérdések, amelyeket nem könnyű megválaszolni, és mégis mindezeknek a gyökere ugyanaz a rezgésbeli disszonancia. És ennek az ellentmondásnak a lényegéről most halljátok meg szavaimat:

A magunk és mások ellen elkövetett pusztítás mögötti hajtóerő az emberi fájdalom, és az, hogy képtelenek vagyunk ezt a végtelen fájdalamat enyhíteni. Mielőtt hatékonnyá tennénk a kapcsolatainkat másokkal, először magunkban kell feloldanunk a nyugtalanságot. Áprilisban most itt az idő, hogy helyreállítsuk és egyensúlyba hozzuk saját lelkünk.

Azon képességed, hogy minden szinten biztonságosan kormányozz e hónapban, az 5-ös szám egyensúlyának megtartásában rejlik. Április Szívszáma az 5, a 14-en keresztül (4 Hónap + 10 Ajándék = 14 = 5). Negatív polaritásában a 14-es szám durva a kommunikácóban, fizikailag erőszakos és pusztító is lehet.

Az ötös szám a Fizikai Testet is képviseli, és a választást, hogy hova pozicionálod magad. Ez nem egy jó hónap az egzotikus úticélok számára; tudd a dolgaidat biztonságban és közel az otthoni bázishoz.

Az úgynevezett Átalakító szám most nagyon erősen hat. A 14-es Átalakító száma a 6 (10-4=6). A hatos számhoz a tűz elem tartozik, szóval vigyázz, ne engedd, hogy a dolgok felforrósodjanak életed egyik területén sem. Az “elárasztás és elégtelenség” most jó mottó lehet, mert amikor a 14-es negatívba fordul, mindenáron harcot keres.

Ahogy arra törekszünk, hogy emeljük saját magunk és a külső világ állapotát, fontos megjegyezni, hogy a 6-os szám az ima és a meditáció erejének száma is egyben.

A “Tarts lépést az idővel” meditáció jó útja annak, hogy emelje és magas frekvencián is tartsa a projektív pszichét. Ha ennek a meditációnak a mantráját az aurikus meződben tartod, képes leszel arra, hogy jobban megtartsd a saját helyed és irányítani tudd a külső környezeted.

Van olyan az életben, amikor bátran és magabiztosan cselekszünk, és vannak olyan időszakok is, amikor jobb várni és engedni, hogy a dolgok csak úgy felénk áramoljanak. Április több mint várni és meglátni. Ebben a hónapban annak van itt az ideje, hogy megengedjük, hogy bizonyos erők úgymond kijátsszák magukat egymással, mielőtt egy tisztább időszakra nyílna lehetőség, amelyben a nagy tervek is gyökeret ereszthetnek.  

De van néhány jó hír is ezen előrejelzésben, és ez az, hogy május, június és július havában felgyorsul minden. A dolgok nagyon gyorsan és igen jó összehangoltsággal történnek majd ezen hónapokban.

De térjünk vissza a rossz dolgokhoz. Van 6 nap ebben a hónapban, amelyek különösen nehezek, a 4-e a 10-e, a 13-a, a 19-e, a 22-e és a 28-a. Ezeken a napokon minimalizáld a küzdelmeket és maradj ki belőlük, mert extra nyugtalanság lesz jelen a levegőben. Törekedj ekkor a lecsendesülésre és imádkozz a világ békéjéért helyet adva a nyugalomnak és a tudatos döntéseknek.

Életünk sikeressége ezen a napokon azon is múlik, hogyan tudjuk megtartani az elektromágneses mezőnkben a teret, hogy milyen éberek vagyunk a kezdeti jó akarat mögött meghúzódó “rejtett tervre” és hogy miért kell továbbhaladnunk ezen új kapcsolatban.

Van egy rejtett ékszer a kövek között, és ez a te képességed arra, hogy elkapd az ismétlődő mintákat, mielőtt azok újra bekapcsolnának. A te képességed felismerni ennek az ajándékát, és megtenni a szükséges szabályozásokat, ez biztosít majd be, hogy a jó szerencse felé haladj.

Itt van egy jó példa arra, hogy időben el tudd csípni ezen mintákat:

Tegyük fel, hogy nagyon izgatott vagy a péntek éjszakai teliholdas jóga miatt. Előre kifizetted és készen állsz a programra. De péntek este nem indul az autód. Pánikba esel, hogy találj egy fuvart. Szorongva bár, de azonnal felhívsz két embert, akikről tudod, hogy mennek és megkérdezed, hogy velük tudnál-e tartani. Úgy tűnik azonnal jön is a válasz egyiküktől, de másikuk hangpostája válaszol csupán. Nem várod meg, amíg a másik barátod visszahallgatja, elkötelezed magad az útnak. Ott állsz a járda szélén , a legszebb fehér ruhádban a jógamatraccal a kezedben, amint a barátod felvesz, és engeded, hogy elvigyen a gyógyulás és az egészség birodalmába.

Csak egy akad egy kis probléma, amint beülsz a sofőr mellé az utasülésbe hallod, hogy a tér telítődve van a harag mérgező hullámaival, ő éppen megosztja veled, hogy milyen semmirekellő a férje, és ő épp készen áll a válásra. Miután 30 percig zúdult rád ez a történet, úgy érzed, hogy legalább ör hangfürdőre lenne szükséged ahhoz, hogy megtörd ezt az energiát. Hibáztatod magad, hogy miért is nem vártál egy kicsit tovább, mert akkor a másik barátoddal utazhatnál, aki 15 perccel később vissza is hívott.

Időnként tényleg kemény edzés ez, higgy nekem, értem mindezt. És még mindig ez az egyetlen olyan dolog a városban, amivel fenntarthatod magad és az egyensúlyt.

Nagy rajongója vagyok az életrajzoknak és gyakran nézem a híres emberek történetét a youtube-on. Ez perspektívát ad nekem az életükről és arról, amit abban elértek. Az egyik kedvenc életrajzom Maya Angeloué, egy nagyszerű amerikai költőé. A nagymamája nevelte fel, mert az igazi édesanyja képtelen volt gondoskodni róla. A gyerekkori nehézségek ellenére bátorító szavakkal táplálták. Ez hatalmas érzelmi és spirituális forrás volt számára, amit felnőttkorában jól tudott kamatoztatni.

A gyerekeinknek szükségük van hitre, bátorításra és víziókra, mert így tehetnek szert a szívből jövő hivatkozási pontra, amely jól jön, ha nehezebbre fordulnak a dolgok. Ők a mi jövőnk, és ahogy Maya a saját szavaival mondja:

A gyerekek, akiknek egyszerű történeteket olvasunk vagy hálásak lesznek, vagy nem, de minden egyes áldás, amit nekik adunk, erősíti a világ pillérét.  Maya Angelou

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply