Olyan időt élünk, amit még soha eddig nem tapasztaltunk, az emberiség számára egy ismeretlen időt.Mindez az egyszerű “0” nevű kis szám miatt van. Igen, kedvesem, jelenleg a 2020-as „kettős nullája” hatása alatt állunk, és nem túl sok ember örül ennek kempingnek.

Le fogom mindezt vezetni neked részletesebben is, hogy értelmezhető legyen az intellektuális térből, lehetővé téve ezáltal a továbblépést.

A nulla a „nullpont” vagy a „shunyia”, a jóga tudományában az átalakulás erőpontja. A Shunyia szó szerint ezt jelenti: „ahol minden megáll”. Mi az, ami megáll? Dióhéjban az ego. Senki sem szereti, ha az egója nullára redukálódik, jól kifejezi ezt a következő mondat: „Nem tehetem meg vagy nem kaphatom meg azt, amit akarok, és ezért nagyon dühös vagyok”

Igen, a normál állapot elvesztése és az elkövetkezendő napokra vonatkozó aggodalom miatt mindannyian tapasztaljuk a harag, a félelem, az elszigeteltség vagy az aggodalom bizonyos dimenzióit. Az egyetlen módja annak, hogy a Nullával foglalkozzunk az az, ha ajtóként tekintünk rá a Felső Én irányába. Átmész a null ponton, félreteszed az egodat, és  átalakulva és emelkedetten jöhetsz ki a másik oldalon.

Ennek az átalakulásnak a kulcsa abban rejlik, hogy képes vagy-e ráhangolódni a nullát körülvevő számok pozitív aspektusára, amely a 2-es szám. A jelenlegi 2020-as naptári évünkben a 2-es szám a harmóniát, az egyensúlyt, az együttműködést és az egészséges határokat képviseli. Magasabb szellemi szinten a 2-es szám a következőt fejezi ki: „Legyen meg a te akaratod, ne az enyém”. Az „Isten akarata” idea azonban eléggé félreértelmezett fogalom, én inkább a szellem szinkronicitásának tekintem a magasabb egyetemes erőkkel együtt, amelyek mindig is szívem legfontosabb témái voltak.

Hogyan érhetjük el és tarthatjuk fenn azt a null pontot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy behatoljunk Menny és Föld végtelen erőforrásába?

Áprilisban használnunk kell a lélegzetünket, mivel mind a hónap, mind a teljes év 4-es számot ad. A hónap és az év együttesen létrehozza a „Alap” elnevezésű számítást, amely a projekciónk alapja ezen időben. Tehát 4 + 4 = 8, és a 8-as szám a pránikus test.

A Pranajam, ami egy légzés meditációt jelent, a legjobb módja annak, hogy megfelelően navigáljunk ezen hónapban. Máskülönben könnyen kiszolgáltatottá válhatunk a félelemnek, a gyenge egészségnek, a szomorúságnak vagy a bánatnak. Azonban semelyikünk sem akarja ezt.

A Gyan Mudra Kriya segítheti enyhíteni a félelmet, és megmutatja az irányt akkor, amikor nem tudod, mit tegyél. Ezek a tanítások több ezer évig álltak az idő próbájában, és most itt az ideje, hogy hozzáigazodjanak az egyetemes intelligenciához, amely eljuttathat a válaszokhoz és a helyes cselekvési úthoz.

Oké, nézzünk még további megoldásokat arra, amelyek segítségével átvészelhetjük ezt a különleges időszakot. Mindannyian szemtanúi vagyunk az online órák felbukkanásának, amelyekben most részt vehetünk és amelyekkel kapcsolatban állhatunk másokkal. Virtuális „Boldog Órákat”, tánc partikat és különleges érdekeltségű csoportokat is találhatunk. Vegyél részt most a lehető legtöbb ilyen eseményen. Ez segíthet abban, hogy elkerüld azt, hogy belecsússz abba a “sötét lyukba”, amiről oly sokan beszélnek. 

Jómagam átfutottam három különböző telefon könyvem, és átnyálaztam az oldalakat olyan embereket keresve, akikkel egy ideje nem beszéltem. Időnként találkoztam egy névvel, és visszaemlékeztem egy régi neheztelésre, ami miatt aztán azóta nem beszéltünk. Meglepődtem magamon, amikor átváltottam erre: „Ezt már felejtsd el, mindannyiunknak szüksége van most egymásra; Hívom!”

Ez óriási gyógyító hatással volt aztán mindkettőnkre nézve, és mélyebb kapcsolódási képességet és támogatást hozott az életemben. A 4-es negatív polaritása ítéletet vagy egy beragadt / megakadt megközelítést képvisel az életben. A „Gondolkodj a dobozon kívül” kifejezés a 4-es szám pozitív polaritása. Most mindannyiunknak ki kell jutni a dobozon kívül.

Egy másik módja annak, hogy segítsd önmagad átmenetét ezen időben az, ha valaki más átalakulását tapasztalod meg.

Tara Westover „Képzett” c. könyve az emberi szellem egy fantasztikus utazása. A rendkívül ijesztő lehetőségek ellenére utat mutat magának, elkerülve egy olyan családi dinamikát, amely majdnem elpusztítja családtagjait. Ha igazi Youtube függő vagy, mint én, akkor megnézheted a SuperSoul Sunday interjút róla, mielőtt belekezdesz a könyvbe.

Tara tapasztalatainak nagy része a határok elvesztésével kapcsolatos, nem ismerte még a pozitív határokat  sem (nem volt előtte pozitív példa), innen tért vissza az ön-szuverenitás állapotába.

Véleményem szerint a világ jelenleg egyértelműen hátrányos helyzetben van, és ez azért, mert Anya Természet újjáéled. A világ minden városában most tiszta égbolt és friss levegő van. A fák boldogabbaknak tűnnek, szinte hallani őket: “Ó köszönöm, végre ránk is gondolsz!”

Az évtized második száma a kapcsolatokról szól, és ez magában foglalja az otthonunkhoz és a Föld Anyához fűződő kapcsolatunkat is. Arra vagyok kíváncsi, vajon a növényi és állati birodalmak imái lettek-e megválaszolva ezen modern ember furfangos szünetében. Ez egy olyan téma, amin gondolkodni érdemes.

Találd meg az utat a szíved meghitt és kapcsolódással teli vágya felé, melyet a Mennyei Angyalok vezetnek és védelmeznek. Találd meg könnyedén a válaszaidat kérdéseidre, a könnyen elérhető ébredező szívedben. Áldjon meg Isten mindannyiunkat.

Sat Nam.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.