Egy nagyfokú éberség van most jelen a levegőben, mind együtt halljuk most azon hang suttogását, ami spirituális utazásunkra hív. Tudjuk, hogy készen állunk valami frissre és újra, és augusztus hava megadja azt az “ugródeszka-szerű” hatást, ami kedvez a következő legjobb lépésünknek. Augusztus 8-as száma az erőt, az energiát, a gyógyulást és az életerőnk helyreállítását testesíti meg. A júliusi napfogyatkozás célja az volt, hogy feltáruljon és megvilágításba kerüljön életünkben az, hogy hol vesztettünk eddig energiát, és felébresszen minket az elfojtás és az érzelmi rabszolgaság karmikus mintáiból.

Az emberek gyakran teszik fel azt a kérdést: Miért van az, hogy mindig ilyen kapcsolatokat vonzok be? A válasz többnyire a gyerekkorunkból ered, ahol viselkedésünkkel vagy egyik vagy mindkét szülőnknek akartunk megfelelni. Ez egy elfeledett ok és sok érzelmi stressz forrása.

Mivel július nagy részén már elhúzták az “észlelések hiányának” fátylát, most meg van a lehetőségünk arra, hogy új nézőpontunkat használva sose térjünk vissza oda. Ez egy régi Fleetwood Mac dalra emlékeztet, amiben Lindsey Buckingham ezt énekli: “Been down one time, been down two times, ohh, never going back again.” (“Egyszer voltam lent, kétszer voltam lent, ó soha többé nem megyek oda vissza+)

A planetáris kozmikus eltolódás e hónapban magasabb iránymutatást ad és megoldást kínál arra, hogyan kerüljük el a régi sziklákat, amelyek álmaink hajójának fenekét szakítanák fel. Bölcsességgel és erővel táplálva kezdhetünk így neki védelmezett utunknak az új partok felé.

Új lehetőségek áradnak felénk, és a szerencse a bátraknak kedvez. A nyitott elme és az erőfeszítés hajlandóságának bármely foka valami új dolgokat eredményez most életünkben. De tedd fel magadnak a kérdést: “Mit mond a szívem ezzel kapcsolatban?”

Augusztus szívszáma a 9, és a 9-es szenvedélyes, intenzív, éleslátó és fókuszált. A 9-es egyben a finomtest is, és a magasabb szellemi belátásunknak meg lesz a lehetősége, hogy az isteni vezetés által a cselekvés helyes útját érzékeljük.

Egyfajta magnetikus kondenzcsík söpör át most egész augusztuson, ami a szív csakrát élénkíti fel, és mely nagy ajándék most az egész emberiség számára. Ez egy olyan rezgés, ami fel tudja ébreszteni lelked valódi céljának energetikai kódját. E cél akár egészen más lehet, mint amit eddig valaha csináltál, úgyhogy csak járj nyitott elmével, hogy szíved és lelked integrálni tudja az új irányt.

Nagy változás előtt állunk 2020-ban, így a mennyei kreatív erők most mind azon dolgoznak, hogy felébresszenek minket. Úgy érezheted, mintha szinte egész életeden át aludtál és korlátozottan vánszorogtál volna, majd hirtelen felhúzzák a redőnyöket. Most beáramlik az ébredés fénye, új lehetőségeket és potenciálokat tárva elénk.

Tudom, hogy mindez igen drámaian hangzik, és talán egy kicsit “Hűha” érzetet kelt, de hidd el, nem így van.

Sok ember akivel mostanában beszélek vágyódik valami több és más iránt. Az elszigeteltség, amelyet az emberi kapcsolatok hiánya miatt érzünk ma járványként terjed, és ez sok problémát okoz a függőségek terén. Ez a fajta üresség érzés nem gyógyítható külső dolgok által, szóval nézzünk egy jobb módot arra, hogyan változtassuk meg érzelmi viszonyulásunkat.

A 8 ütemű légzés a több energiáért és kevesebb stresszért segít emelni szellemünket. Ez abban segít, hogy integrálni tudd az újonnan elérhető energiákat életerődbe. Ezt gyakorolva alkalmasnak érezheted magad a feladatokra, mindegy, hogy azok milyen merészséget vagy vakmerőséget követelnek majd.

Ezen időkben pont hogy bátrak és merészek akarunk lenni. Sokan unjuk már a régi lemezt, és a monotonitás és rutin megöl valahol minket. Nem válhatsz a fénnyé addig, amíg legalább nem látod meg magát a Fényt, szóval játékra fel, mozgasd meg azt a pránát.

Augusztusnak van egy olyan aspektusa is, ami felfedi a belső álmot, az eredeti ártatlanságot. Egy részét lehet, hogy gyerekkorunkban a túlélés érdekében jól lezártuk. Ahogy azonban felnövünk, néha szembetaláljuk magunkat egy kimondatlan nyilatkozattal: “Mit gondolsz ki vagy te, hogy megtörd a félszívről lemondást képviselő családi átkot?” Ebből a programból aztán kialakíthatunk egy olyan mintát, ami alapján mindig kicsinek láttatjuk magunkat.

Augusztus az áttörés hónapja, hogy félrerúgjuk mindezt. Az újszülött megerősítése ez:

A Mindenható Kegyelem, Erő és az Univerzum szeretetének gyermeke vagyok, a mennyország angyalai vezetik és támogatják minden lépésemet.

Vésd ezeket a szavakat mélyen lelkedbe, ismételd őket reggel, miután felébredtél. Most megtisztítod az utat egy új tapasztalás előtt.

Itt az idő, és az idő most van, tudod. Sat Nam

“Ha még nem ismerted fel, hogy az Isteniben teremtődtél, ismerd fel ma. Hidd el, bízz benne, legyél a része. Az életed változni fog, a környezeted változni fog. A bőség és a lehetőségek pedig beáramolnak hozzád.”

-Yogi Bhajan, 9/21/91

 

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.