Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aktuális Jóga Órák, órasorozatok

Belső egyensúly teremtés – 3 alkalmas női jóga és meditációs órasorozat Miával

augusztus 28-tól szerdánként a Kamala Központban

Nőként a ránk nehezedő napi feladatok, a megnövekedett külső-és belső elvárások jelentős stresszhez, azok pedig könnyen belső egyensúlytalansághoz vezetnek. Ha nem tudjuk jól kezelni a kihívásokat és rendszeresen kivezetni a belső feszültséget, az könnyen csakráink, tattváink és 10 testünk kibillenéséhez vezet.

Ezért az egyensúlyunk eléréséért és megtartásáért rendszeresen dolgoznunk kell. Ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljünk, hogy minden körülmény között meg tudjuk tartani magunkat és könnyedén vegyük az élet okozta kihívásokat, edzeni kell magunkat testi, lelki és mentális szinten egyaránt.

Most egy olyan 3 alkalmas órasorozatra hívlak téged, ahol csakráink, tattváink (bennünk található elemek) és 10 testünk egyensúlyba hozása mellett a belső, mentális egyensúlyért is dolgozunk majd.

Ezen a sorozaton olyan fizikai gyakorlatsorokkal dolgozunk, amelyek kedvezően hatnak a csakra- és a 10 testünk rendszerére, növelik a vitalitást, és olyan meditációkat fogunk végezni, amelyek a mentális egyensúly kiépítésében segítenek, hogy visszanyerjük a belső béke állapotát.

Szeretnél mindinkább egyensúlyba kerülni? Akkor tarts velünk ezen a 3 alkalmon!

További információk:

Időpontok:

 • Augusztus 28. szerda 18.00-19.30
 • Szeptember 4. szerda 18.00-19.30
 • Szeptember 11. szerda 18.00-19.30

Helyszín és jelentkezési feltételek:

 • Helyszín: Kamala Mozgás és Életmódközpont.  Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1. 1-es kaputelefon
 • Hozzájárulás: egy alkalom 3.000 Ft,  bérletvásárlás esetén kedvezményt kapsz, és a helyedet is biztosan fenntartod.
  A 3 alkalmas bérlet ára 8.000 Ft
 • Jelentkezés: A terem befogadó képessége limitált, ezért kérlek jelezd mielőbb részvételi szándékodat. Részvételi szándékodat a jelentkezés mellett az első alkalom díjának vagy a bérlet árának utalásával tudod biztosítani.
  Amennyiben az első alkalom után döntesz úgy, hogy részt veszel a többi órán is és kedvezményes áron bérletet vásárolnál a fennmaradó díjat aznap a helyszínen, készpénzben is rendezheted.
  A bejelentkezéshez és a további információhoz Kattints ide, a tárgyba írd bele: Belső egyensúly teremtés.

Az utaláshoz szükséges adatok:

 • Kedvezményezett neve: Domján Mária
 • Bank: OTP Bank
 • Számlaszám: 11773401-00251677-00000000
 • IBAN: HU55117734010025167700000000
 • BIC: OTPVHUHB

A közleménybe ezt írd: “Belső egyensúly teremtés” a neved, amelyet a jelentkezésnél adtál meg, valamint a számlázási címedet.

Mit hozz magaddal? A stúdió jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát egyaránt biztosít. Laza, kényelmes ruhát és némi vizet hozz magaddal.

Ki vehet részt az órákon? Az órák kezdők és haladók számára egyaránt nyitottak. Szabad helyek függvényében bármikor becsatlakozhatsz.

Az összes alkalmon részt kell vennem? Az órasorozat egy-egy órája is önálló egységet képez, így ha nem tudsz az összes alkalomra jönni, szabad hely függvényében bármelyik órán részt vehetsz. Bérlet vásárlásával azonban kedvezményben részesülsz és a helyedet is biztosan fenntartod.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares