Dadi Ravideep Ildi

A jógával (hatha) már gyerekkoromban (’90-es évek) találkoztam, gyakoroltam; akkor még nagyon új volt ez az irány, de nagyon tetszett, mivel alapvetően spirituális beállítottságú voltam már akkor is.

7 évvel ezelőtt tértem vissza – immár a kundalíni – jógához, mikor is új célokat kerestem az életemben. Szakítva az addigi munkámmal, úgy éreztem többről szól az élet, mint a napi rutin robotról, így elindultam egy spirituális önfelfedezési/fejlesztési úton. Mindig is a boldogság keresése, megértése és megteremtése motivált. Ahogy Yogi Bhajan is mondta: “Happiness is your birthright. Live it!”

2016-ban végeztem a Kundalini Research Institute magyarországi képzésén. Azóta tanítok, szívesen fogadok magántanítványokat is.

A kundalíni jóga egy igen erőteljes holisztikus rendszer, ami nekem szerelem volt első tapasztalásra. Hiszem, hogy a kundalíni jóga egy igazán hatásos eszköz, amely segít szembenéznünk a bennünk rejlő félelmekkel, hibás berögzülésekkel, sérelmekkel.

2017-ben létrehoztam a Remény & Jóga Napja eseményt (a Remény és Szépség Napja nyomán, ahol önkéntes hennafestőként vettem részt), ahol elsősorban mellrákos vagy már gyógyult nőknek tartottam havi rendszerességgel órát, beszélgetéssel, teázássál egybekötve. Így hívtak meg előadást tartani a jóga és a betegségek kapcsolatáról több, érintettek által látogatott eseményre/intézménybe.

Egészen kislánykorom óta, különös vonzódásom van Indiához, így már korábban magával ragadott a hennázás művészete.

Örömmel látlak óráimon, workshopjaimon és egyéni óráimon egyaránt. Utóbbiról kérlek érdeklődj külön üzenetben.

Aktuális óratémám a stúdióban:

Ismerkedés a Kundalíni Jógával / Bevezetés a Kundalíni Jóga világába