Dandos Arabela

Amikor önismereti utamon járva 2017-ben első alkalommal vettem részt kundalíni jógás foglalkozáson, lényemnek egy addig számomra ismeretlen elevenségét, jelenlétét tapasztaltam meg, így szerelem első látásra élmény lett belőle. Mivel a gyakorlást folytatva sem szűnt meg ez az érzés, egyre mélyebben merültem el a kundalíni jóga módszerében, majd elvégezve a megfelelő akkreditált képzést, 2018-ban elkezdtem tanítani is a kundalíni jógát.

A jóga tanítása, a pénzügyi vezetői foglalkozásom mellett lehetőséget ad számomra mindazon tanítások és egyéni tapasztalatok átadására, amelyekkel önismereti utamon járva a lélek fejlődését szolgálják, ezáltal megélve egyéni lélekhívásomat is.

A kundalíni jóga eszközei segítségével tudok a mai napig a leghatékonyabban valódi önmagammal kapcsolódni és ezt a kapcsolatot a mindennapi tevékenységeim során, a másokhoz való viszonyulásomban fenntartani, megélni.

Foglalkozásaimmal azon az úton tudlak kísérni, amit jómagam is bejártam eddig. Valódi lényed megismerésében, elfogadásában, megszeretésében, megélésében, lelki küldetésed felfedezésében és beteljesítésében.

Óratípusaim közül választhatsz az órarendben reggeli napindító jógát vagy gyógyító célú csoportos, illetve egyéni
foglalkozásokat. Utóbbiról érdeklődj külön üzenetben.

Sok szeretettel várlak a programjaimra,

Ara

Ha valamit meg akarsz tanulni, akkor olvass róla, ha valamit meg akarsz érteni, akkor írj róla, ha valaminek a mesterévé akarsz válni, akkor tanítsd!” – Yogi Bhajan

Tanulmányaim:

  • 2021 Üzleti jóga oktató
  • 2019 Sat Nam Rasayan gyakorló, gyógyító
  • 2018 Kundalíni jóga tanár (KRI L1)
  • 2014 Mérlegképes könyvelő
  • 2009 Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kar, Közgazdász
  • 2001 Pécsi Tudományegyetem, Humánszervező