Elérkeztünk ide, hogy kifújjuk az évtized utolsó sóhaját, miközben felkészítjük Szívünket és Lelkünket az előttünk álló utazásra. A 2020-as év ragyogó új lehetőségeket tartogat számunkra azon tudattal karöltve, hogy egy emelkedettebb tervre lesz szükségünk, mely a bolygó minden lakójára kiterjed.

2019 decembere a megtisztulással együtt igen vegyes betekintést és áttörést hoz magával, és lehetővé teszi, hogy álmaink új mezejére biztonságban és leföldelve érkezzünk.

December dupla hármasa (a hónap száma: 12, valamint az év számjegyeinek összege: 12) egy intenzív energiát hoz, amely felkavarja az emberek érzelmeit és felélénkíti a történéseket. A hármas szám a kreativitást, a társas kapcsolatokat, az ételt, a pozitív megjelenést foglalja magába egy kis huncutsággal fűszerezve. Légy tevékeny és kapcsolódj másokhoz, különben könnyen belecsúszhatsz az ünnepek depressziójába. A szomorúság pedig gyakran önpusztító viselkedéshez vezet, általában alkohol, étel vagy kábítószer-fogyasztás formájában. Ha az ünnepek alatt kapcsolatban maradsz a barátaiddal, a családoddal és a közösségeddel, az segít abban, hogy egészséges módon ereszd ki a gőzt, ami felgyülemlett ez évben.

Amikor ezen előrejelzést írom, épp úton vagyok a barátaim házába az “Árvák Hálaadás” ünnepségére és az igazat megvallva, ez nem tölt el büszkeséggel. Sok embernek csak azt a bátor lépést kellene megtennie, hogy rendezzen egy ilyen összejövetelt. Meglepődsz majd, ha látod, mennyien vevőek örömmel egy ilyen jótékonysági rendezvény hívására.

Minden évnek megvan a maga spirituális ajándéka és kihívása. Mindig az a fontos, hogy lekűzdjük az adott kihívásokat annak érdekében, hogy megkaphassuk az ajándékot az új esztendőben. A 2019-es év kihívása a szívünkben lévő konfliktus aközött, amit gondolati síkon “tennünk kellene”, és amit szellemi síkon érzünk, hogy az utunk egy emelkedettebb élettapasztalat felé.

Ez befolyásol minket a munkánkban, a családban, a kapcsolatainkban és a belső valóságunkban egyaránt. Amire valójában szükségünk van, az a magunkba és az Univerzum útmutatásába vetett epikus szintű hit, mely a megfelelő irány felé vezet bennünket.

Az “Indiana Jones” kalandfilmsorozat egyik jelenete körvonalazódik előttem, amikor a főszereplőnek át kell kelnie egy széles szurdokon. A szakadékhoz közeledve megtalálja a régi, rozoga deszka híd kezdetét, amely nem szeli át teljesen a szakadékot. Ahogy a híd utolsó látható deszkájára lép, szembesül azzal, hogy a következő deszka csak akkor jelenik meg, ha megteszi a szükséges lépést.

Kedveseim, ez a spirituális ajándék azt a  képességet adja, hogy egyesíteni tudd a belső tudatosságodat az Univerzum intelligenciájának áramlásával, és bízni tudj az eredményben. Az elkövetkezendő napok minden energiaváltozásával együtt szükséged lesz egy kifinomult útmutatási rendszerre, mely támogat utadon.

A Ganpati Kriya gyakorlása igazán gyönyörűséges módja a múlt karmájának megtisztítására annak érdekében, hogy friss erővel kezd a jövő évet. Mindannyian erre vágyunk!

Yogi Bhajan ezt mondta a gyakorlatról:

“Ez a lehetetlen-lehetséges kriya. A múlt negativitásának összes felszámolása ma-holnap letörleszthető. Zengesd a mantrát egy természetes, szív-központú hangon.”

Elengedheted a bűntudat, a gyengeség, a sebezhetőség mintáit mások manipulatív törekvéseivel szemben. Ez minden típusú kapcsolatban megjelenhet, de most végre elérkezett az ideje annak, hogy felszabadítsd magad az összes visszahúzó béklyó és lánc alól.

2020-ban különösen fontos, hogy a szív központból éljünk, és erre utal az évszám összegének négyes száma (2020=4). “Mit diktál a szívem? vagy Mit próbál üzenni a szívem?” ezek lesznek a fontos kérdések, amit fel kell tenned 2020-ban magadnak. Új kapcsolatok alakulnak ki, erre utal az évszám összegének négyes száma, ami a dupla kettesből adódik. A kettes szám pedig nem más, mint “Vágyakozás a valahova való tartozásra”, a bensőséges, őszinte kapcsolatokra. Semmi másra nem vágysz most, csak arra, hogy a múlt karmáját elengedd, mielőtt fejest ugrasz az új esztendő áramlásába!

Meg tudod csinálni, és az idő most jött el. Nem számít, hogy a múltban mennyire voltál elnyomott, akadályoztatott, vagy hátrányos helyzetben, a Föld bolygón új hajnal virrad. Igen, továbbra is lesznek őrült emberek, akik őrült dolgokat fognak csinálni, de neked nem erre kell fókuszálnod. Arra összpontosíts, hogy kihozd magadból az emelkedett és felszabadított énedet. Azt, aki tisztán látja a barátot és ellenséget egyaránt, aki az érzelmi játszmákat elkerüli, aki tudja, hogy megérdemli az élet minden ajándékát.

Ez a 2020-as verzió rólad, és a harmadik szemeden keresztül (6. csakra)  láthatod a 2020-as év vízióját! Az élet jó, kreatív és táguló. Erősítsd magadban minden nap, hogy “Az Univerzum legmagasztosabb, legkedvesebb és legkegyelmesebb Teremtőjének a gyermeke vagyok. Eljött az időm az áldásra, a szerencsére a bőségre, és a mindenki felé szétáramló jóakaratra.”

Szeretet és Áldás Neked, jövőre ismét találkozunk.

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.