Decemberi numerológia #68 / Rázzuk fel magunkat

2020 decemberében párhuzamosan jelenik meg bennünk a nyugodt lélekkutatás és a dinamikus változás utáni vágy érzete. Az idei év eseményei miatt hatalmas kimerültséget érzünk, de mégis mélyen abban bízunk, hogy 2021-ben nagyszerű lehetőségek várnak ránk. Bontsuk le a decemberi feladatokat, és sétáljunk bizalommal és inspirációval a jövő irányába.

A decemberi 3-as szám a kreativitás, a táplálás, az étel, a társadalmi energia és a pozitív elme témáit képviseli. A cél mindenképp az, hogy élvezzük az ünnepeket, és lehetőségünk és a törvények iránymutatása szerint annyira kapcsolódjunk másokkal, amennyire most tudunk. A járvány egy Grincs, aki épp próbálja ellopni az ünnepeket, de attól mi még mindent megtehetünk azért, hogy ünnepi hangulatot varázsoljunk, pl. fényekkel és ünnepi zenével.

Nekem ezek mind segítenek, hogy egy meghittebb és ünnepibb világba érkezzek. Lépjünk be egy olyan zónában, ahol létrehozhatjuk az átjárót a között ahol most vagyunk és a között, ahova az emberiségnek tartania kéne. Ennek a pozitív hangulatú “szökésnek” megvan a helye ezen időben.

Erre az egyik legjobb hely most a konyha! Mivel a 3-as szám magát az ételt is megtestesíti, itt van egy három perces videó arról, hogyan készíts gyömbéres mártást. A kundalíni jóga világa mindig is nagyra értékelte a hagyma, fokhagyma és gyömbér előnyeit. Ez a különleges mártás rizzsel, krumplival, babbal, kovászos kenyérből készült pirítóssal is kiváló vagy bármi olyannal, amit szívből megkívánsz. Keríts sort arra, hogy ezeket a gyökérzöldségeket bevezesd az étrendedbe a téli hónapokban, és az immunrendszered hálás lesz érte. Minden apróság számít most.

A hármas szám a májat is képviseli, és ha dühösnek vagy depressziósnak érzed magad, akkor egy három napos citromos víz kúra gyors segítség lehet. Csak akkor ajánlom ezt a kúrát, ha egészségileg megfelelő állapotban vagyunk hozzá és az orvosunk is rábólintott. Ha mindez ok, akkor egy liter vizet keverj össze egy vagy két citrom levével, attól függően, hogy milyen savanyúan szereted. Majd adj hozzá mézet vagy juharszirupot ízlés szerint, de semmiképp se legyen túl édes. Három nap ebből a kúrából valóban kitisztítja a mérgeket és a frusztráltságot a testünkből. Az “étel a hangulatunk meghatározója”, úgyhogy legyünk nagyvonalúak és kedvesek magunkhoz ebben az ünnepi szezonban.

Az alapszámításban a 7-es szám is szerepel, amely introspektív, szemlélődő és mindig felteszi a kérdést: Miért? Miért ilyen? Nos, senkinek sincs pontos válasza erre, ezért nézzük meg hogyan emelhetjük magunkat a zavartság és a lehetséges tehetetlenség fölé.

Néha, amikor kihívások között találjuk magunkat, érdemes megnézni másokat, hisz láthatjuk, hogy ők is kihívásokkal küszködnek, néha még súlyosabbakkal, mint mi. Az egyik legjobb dolog most, amit magadért tehetsz, hogy megnézel egy jó filmet, mint például az “Üvegpalota”-t.

Igaz történeten alapul, 4 testvér történetén, akiket az apjuk állandóan kiszakít a megszokott környezetükből, mert nem bír egy helyben maradni és biztos munkát vállalni. Városról városra vándorolnak, hiányos iskolázottságban és képzettségben részesülnek, majd az apa alkoholizmusa miatt már étel se kerül az asztalra.

Élete egy pillanatában a kis Jeannette meglátja, hogy az élete szörnyű ívet vesz, ha a dolgok nem változnak meg lényegesen. Amikor a testvérei épp kártyajátékoznak, ő kijelenti, hogy a kezébe veszi a sorsukat, mivel “ Ők sose fognak ránk megfelelően vigyázni, úgyhogy nekünk kel. Mindannyian iskolába fogunk járni és elkezdünk pénzt félretenni, hogy mikor elég idősek leszünk, elköltözhessünk.” Mindezt teljesen egyedül hajtja véghez, mert az édesanya mentális zavarban szenved.

Egy egész családi szituáció kerekedik ebből, sok konfliktussal, amelyek nem túl hősiesek egy tinédzser számára. Miután megnézed ezt a filmet, valami nagyon jó dolgot fogsz érezni, ígérem.

Van egy szinkron rezonancia a decemberi Szív szám és a 2021-es év  egésze között.

Most egy kis inspirációs löketként térjünk rá az előrejelzés jó részére. Decemberben van egy 5-ös szív számunk és ezzel a jeggyel átlovagolhatunk 2021-be. Az 5-ös szám merész, kommunikatív és arra való hajlandóságot mutat, hogy előre lendítse a változást és a sémákon kívül való gondolkodást.

Ha hallgatsz rá, akkor a szívedben már felbukkannak a lehetőségek a jövőt illetően. Annak érdekében, hogy tisztán halljad és érezd ezeket az üzeneteket ki kell tisztítanod a szív csakrád a csalódásoktól és az idei év okozta megtörtségből. Sok minden történt. A legjobb gyakorlat ebben az időszakban a Meditáció a megtört szív gyógyításáért. Úgy gondolom, hogy mindannyiunknak szüksége van az ilyen fajta gyógyszerre.

Ez most különlegesen erőteljes lesz számodra, mert december 21-én  a Jupiter és a Szaturnusz hatalmas bolygói megérkeznek a Vízöntőbe, ami levegő elem. Egy olyan energia löket lesz a levegőben, amely felszabadítja majd mindazt, amelyen együtt átmentünk. Olyan érzés lesz, mint mikor az erkélyen állva kirázod a poros szőnyeget, amelyen egész évben tapostunk. Csak nézd majd, ahogy a sok por és morzsa tovaszáll.

Egy merész, kiegyensúlyozott és nyitott szív bármit elérhet 2021-ben, szóval itt az idő, hogy higgyünk magunkban és a magasabb jóindulatú erőkben, amelyek azon vannak, hogy téged segítsenek. Tisztítsd meg magad most egy kicsit, mert hallom ahogy az Őrangyalod azt suttogja, Hé, csak hagyj, hogy dolgozzak valamin, megáldalak, csak helyre van szükségem mindehhez.

A szíved tisztasága emeljen fel azon védett ösvényre, amely összeköt mindannyiunkat, akik fogják egymás kezét a fényben és szeretetben. Sat Nam.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply