Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aktuális Programok Workshopok

Engedd el a családi karmikus terheket! – Kundalini jóga és meditáció Miával

Engedd el a családi karmikus terheket

Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon milyen hatással vannak rád őseid, az ő tudatalatti mintáik, traumáik, le nem tett terheik. A kundalínini jóga tanítása szerint 7 generáció mintáit hordozzuk, de ha tisztítjuk magunkat, akkor egyaránt fölfele és lefele is 7-7 generációra hatással vagyunk.

Az epigenetika tudománya is kimutatta, hogy a traumák az anyai vérvonalon keresztül átadódnak, és egy-egy trauma megváltoztatja a DNS-ünket. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg olyan traumát hordozunk, ami nem is a miénk! De bizonyos módszerekkel átírhatjuk ezeket a traumákat, és visszaállíthatjuk DNS-ünket.

A spirituális gyakorlás, a tudatalatti és a családi karmikus vonal tisztítása így nem csak magunk miatt fontos, hanem a jövőre nézve, a gyermekeink, unokáink miatt is. Nekik azzal adhatjuk a legtöbbet, ha mi minél kevesebb terhet hordozunk,  és alkalmanként tisztítjuk a családi vonalat is.

Most, november végén, az elengedés időszakában egy olyan workshop-ra hívunk, ahol ezt a témát járjuk körbe, jógával, meditációval és mantrákkal hatunk arra, hogy oldjuk a családi karmikus terheket, és ezáltal felszabadítsuk magunkat, fel- és lemenőinket.

A workshop alatt:

  • Tanulunk arról, mely életterületeinkre vannak leginkább hatással ezek a minták és traumák
  • Olyan gyakorlatsort, mantrákat, meditációkat fogunk végezni, amik tisztítják a családi karmikus terheket, és felszabadítanak a múlt karmikus mintáitól
  • Mély relaxációban a Naad Yoga által pedig még tovább engedjük ezeket

Szeretnéd kevesebb teherrel és felszabadultabban tölteni a közelgő családi ünnepeket? Akkor csatlakozz hozzánk! 

Eszköztárunk mindehhez továbbra is a kundalíni jóga, a relaxáció, a légzőgyakorlatok, a mantrák és meditációk. Szeretettel várunk a programon!

  • Helyszín: Kamala Mozgás és Életmódközpont.  Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1. 1-es kaputelefon
  • (A stúdióban  a gyakorláshoz rendelkezésre állnak matracok és meditációs párnák is, nem szükséges hozni.)
  • Időpont: november 24. vasárnap 10.00-13.00
  • Részvételi hozzájárulás: 7.000 Ft, mely részvételi díj tartalmazza az otthoni gyakorláshoz biztosított segédanyagot

A hely befogadóképessége miatt a létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat a jelentkezés mellett a hozzájárulás utalásával biztosítsd. Itt tudsz jelentkezni!

A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk, ahogyan a jelentkező levél és a befizetés megjelenik.

Kérünk, ügyelj arra is, hogy  a jelentkezésnél helyesen add meg az e-mail címed, Köszönjük.

Kérdésekkel, több információért keress bátran!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares