Február hava szikrázóan friss levegőt, és az új lehetőségek megérzésének képességét hozza el mindannyiunk számára. A kettes szám a kapcsolatok, a harmónia, az egyensúly témáit jeleníti meg, és a vágyat, hogy azokkal kapcsolódjunk, akik érzelmileg mélyen megértenek bennünket.

Arra vágyunk, hogy a megértés egy magasabb szintjét tapasztaljuk, és azokkal együtt szeretnénk az életünk útján továbbhaladni, akik az álmainkat és vágyainkat egyaránt támogatják.

A szerencse természetszerűleg jelenik meg e hónapban azok számára, akik képesek a megszokottól eltérően gondolkodni és új vizekre evezni. Kora tavaszi zsongás van a levegőben amikor a kozmikus keresztbeporzás gyors és tomboló. A magasabb angyali rendek jelenleg különösen segédkeznek, mert most a nagyobb jó érdekében az együttműködő tudatos emberek előmenetele nagyon is szükséges.

Február kettes száma a dualitást is reprezentálja, ugyanakkor azt a képességet is, hogy mint egyének kollektíven meg tudunk oldani problémákat, a személyes különbségeinken túllépve. A Vízöntő Kor azon szútrája, amely ezt a legjobban kifejezi: “Ismerd fel, hogy a másik ember is te vagy.” Amikor kommunikálsz, csak állj meg egy pillanatra mérlegelni, hogy akkor is helyesnek érzed-e azt, amit javasolsz, ha a másik cipőjébe képzeled magad.

A harmónia és egyensúly megteremtésének képessége a legjobb biztosítás most az elkövetkezendő hónapokra nézve. A 2019-es év nagyszerű lehetőséget ad a kreatív elképzeléseink kibontakozására mindamellett, hogy mind március és április hava is viszályosnak ígérkezik. Ha előre kiválogatod a kis kavicsokat a 20 kg-os mungóbabos zsákodból egy kis extra idő befektetésével, akkor az megmenthet néhány törött fogtól a későbbiekben.

A közös teremtés az idei év egyik legfontosabb témája, és ahogy számításba veszed a lehetőségeidet kik azok az emberek, akikkel együtt szeretnél dolgozni, tudd, hogy ezt a választást nem tudod elhibázni egy konkrét társ, a szellemi szövetségesed kiválasztásakor. Válassz valakit, aki támogatóan hat rád az éteri birodalomból, mint Guru Ram Das, Szent Mária, Saint-Germain, vagy bárki, akivel lelkileg együtt rezonálsz. Fogj össze ezzel a mennyei figurával, így:

“Te és én, mi most ez együtt cselekszünk, te vigyázol rám, és én áldott vagyok.”

A kettes szám a valahová tartozás vágyáról is szól, és ennek a vágynak a frekvenciáját fel kell emelni oda, ahol az rezeg, aki soha nem hagy el téged. Ez az összhang legyen a lényegi irány az érzelmi egyensúlyod megteremtésében, és tudd, hogy ezáltal a biztonsági háló ott lesz alattad egész évben.

Van egy nagyon erőteljes kezdő dátumunk bármilyen új kezdeményezéshez, ez pedig a február 4-i Újhold. Ha ekkor le tudsz ülni csendben önmagaddal, akkor a mozdulatlanság fogékony terében megkaphatsz néhány új információt (jeleket, vagy ötleteteket).

Azt is megteheted, hogy tudatosítod a szándékod, azaz felteszed a kérdést az Univerzum teremtő erői felé: “Mi az, amit most szükséges megtudnom?” S azáltal, hogy a shunya terében (az egó zéró pontja) tartózkodsz, szert tehetsz új nézőpontokra vagy tisztánlátásra a jelen körülményeiddel kapcsolatban. Ez lehetővé teszi majd, hogy a szükséges változtatásokat meglépd, vagy akár egy új irány kijelölését az életedben.

Ez az új irány lehet olyan egyszerű is mint, “Többé nem kételkedem a tehetségemben és a képességeimben, ez a világ egy nagyszerű hely számomra, ahol a kiválóságomban élhetek.”

Ok, most hogy az otthonod rendben van, nézzük meg a többit!

Február Alapszáma az 5, és az ötös szám az a kártya, ami bárhogy viselkedhet a numerológia kártyapaklijában. Ez a bolygó időjárására és az emberek viselkedésére fog leginkább hatni. Nem mindenki olyan szerencsés, mint te vagy én, akik ismerjük, szeretjük és használjuk a mantrákat és a jógikus  technikákat.

Vannak, akik az  MTV-vel és cukros gabonapehellyel indítják a napot, amiről tudjuk, hogy nem pont a legmegfelelőbb módja annak, hogy pozitív elmére és értékes tápanyagokra tegyünk szert. Tehát, ahogy mondtam már, készülj fel mások nem törődöm türelmetlenségére, amikor nem kapják meg azt, amit akarnak. Ez egy kicsit el is fajulhat alkalmanként, például különösen légy óvatos, amikor éjszaka vezetsz. Ennek az az oka, hogy az 5-ös szám – ami még a kommunikáció száma is – összekapcsolódik az év átfogó számával, a 3-mal. Csak tudd, amikor valaki labilis, akkor a dolgok eléggé csúnyán agresszívvé válhatnak körülötte.

Ismerd fel a jeleket, és menekülj mielőtt kitör a balhé. Csak hagyd el a parkolót és vásárolj egy másik napon. Ha két acsarkodó pit bull-t látsz közeledni, akiket a neandervölgyi gazdája sétáltat épp, csak menj át az úttest túloldalára. Tudd, hogy mikor kell elengedni azt, aki mindenáron előtted akar bejutni az ajtón. Csak mondj valami ilyesmit: “Úgy tűnik nagyon sietsz, kérlek menj előre.” Ez például teljesen hatástalaníthat egy finom támadást a jóléted ellen. És Hölgyek, ez különösen igaz ránk, mert nőként mi két Fényívvel rendelkezünk. Nem engedhetjük meg, hogy mások eszement agressziója negatívan hasson ránk.

Maradj tehát az emelkedettség útján, a saját létezésed keggyel teli áramlásában, ezzel elkerülve a negatív ellenállást. Tudd, hogy védve vagy, és a tudatos éberségeden keresztül, sosem vagy mellőzve.

Része vagy a világ egy nagyobb kibontakozásának, és megkapod, amit a Sorsod tartogat számodra. Sat Nam, a kedvesség és a jószerencse világítsa meg az utat előtted.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.