A 2020 február hónapja egyedi ajándékot és kihívást tartogat számunkra. Ahogy ezen időben navigálunk, fontos, hogy emlékezzünk a 4-es számra, amely 2020 össz-kalkulációja: a 4-es a folyamat, a szerkezet és a rend témáját képviseli, azzal a képességgel karöltve, hogy nyomás alatt is semlegesek maradjunk. Ami a 4-essel kapcsolatban feltétlenül szükséges, az az, hogy ne hagyjuk ki e lépéseket.

A februári konfigurációt nézve dupla 2-es tűnik fel a szív-számításban (2.es hónap + ajándék 2 = 4), ami egy újabb 4-es hoz létre a kíváncsiság útvonalán.

A 2-es egy igazán érzelmi szám is lehet, mivel „a valakihez/valamihez való tartozás vágyát” fejezi ki. Ezt a vágyat magasabb odaadó szinten is meg lehet tapasztalni, de átfordulhat az érzelmi epekedés és megszállottság irányába is. E téma most a kapcsolatainkra is hatással lesz, mivel a 2-es szám a határokat és a védelmet nyújtó józan ítélőképességet is jelenti.

A február most annak az ideje, hogy teret és időt adj a különböző helyzetek kibontakozásához, lehetővé téve, hogy az eddig rejtett részletek is felfedjék magukat. A pozitív polaritásban a 2-es szám detektív-szerű képességgel bontja ki az információkat, érzékelést adva ezáltal a finom vagy rejtett nyomoknak.

Drámai példát fogok most említeni e szemlélet bemutatására: mindannyian rendkívül szomorúak vagyunk a közelmúltban történt tragikus helikopter-ütközés miatt, amely Kobe Bryantet, lányát és a csapat tagjainak szüleit érte. Miközben az előrejelzés elkészítésekor az épp rendelkezésre álló információkat vizsgáltam, megdöbbentem azon tényen, hogy a pilóta külön engedélyt kért a felszállásra a ködös időjárási körülmények között, amelyet általában nem engedélyeznek. Ennek lábjegyzeteként megjegyzem, hogy a L.A. megyei rendõri osztály minden helikoptert leszállásra hívott.

Február hónapja tehát érzelmi töltéssel bír, amelyhez sürgősség is társul. A meglátásom a történet megosztása kapcsán az, hogy „Ne repülj a ködben, még a legjobb szándék ellenére sem.” Helyesen értelmezd a környezetet az érintettekkel együtt, majd válaszd a legvédettebb utat.

Semleges elméd maga lehet a megmentõ kegyelem ezen idõben. Tanuld meg, hogyan képezd magad és gyermekeidet a meditatív megközelítés alkalmazására az életben, például: „Ránézek a negatívra, ránézek a pozitívra és életem egyensúlyát a semleges, védett útban találom meg”.

Jelen hónapban 5 „fordulópont” van, ezek a február 2-a, 4-e, 13-a, 20-a és 22-e. Ezen napokon új információkat szükséges beépíteni a döntéshozatali folyamatunkba. Adj magadnak sok lineáris és érzelmi rugalmasságot februárban, mivel előfordulhat, hogy az emberek szokatlan vagy reaktív módon viselkednek. Ez különösen akkor fordul elő, amikor a 2-es szám „szuper negatív!” -ba csap át. Igen, ez nem mindig szép, ezért előfordulhat, hogy védelmet kell keresned a támadások ellen.

Van valami, amely segít ezen időben jó szellemiség felé venni az irányt. Az Antar Naad Krija pozitív kivetítő pszichét biztosít, valamint védelmet nyújt bármilyen támadás ellen. Ez a meditáció a videóval 40 napig gyakorolva segíti a szellemi, spirituális támogatást. Szerezhetsz hozzá meditációs partnert is, partnert az Isteniben!

Február napos oldalán érdekes fejlemények is vannak. Miközben kapcsolataink változásokon és kiigazításokon mennek keresztül, lesznek új kapcsolatok, amelyek készen állnak arra, hogy belépjenek azon megüresedett térbe, amelyet valaki más hagyott hátra.

Mivel ez a „fordulópont”van most játékban, ne felejts el azért egy szelíd szűrőt fenntartani, amikor megfontolod az új lehetőségeket. Ugyanaz a régóta koptatott dráma újbóli végtelen futtatása nem a legjobb mód arra, hogy élvezd az életet. Mondd magadnak: „Megengedem, hogy az új és összehangolt energiák legyenek társaim és segítsék sorsomat. Az univerzum támogat, hogy eddigi legjobb életem éljem! ”

A szavak tudatos használata ezen 4-es évben a nagyobb hatékonyság és az eredményesség elérésének módja. A 4-es szám a kimondott szavakat képviseli, az 5-ös szám a kommunikációt (verbális és nem-verbális), a 6-os szám a projektív psziché, a 7-es szám a hangot jelenti. A pozitív megerősítés és a mantrák által előkészítheted utadat céljaid, álmaid és vízióid felé.

Nehéz idők vannak most, nincs kétség. Minden felgyorsult, és sok ember nehezen tud lépést tartani ezzel. Ha azt tapasztalod, hogy beleragadtál a tömeggyorsulásba, akkor állj le; keress egy csendes helyet, és kezdj el lelassulni. Tedd ezt 3-5 percig, és képes lesz megóvni magad az impulzív gondolati mintáktól. Kerüld el a ködös meglátást, és hozz létre egyértelműséget a saját elmédben, amely a helyes cselekvés és a biztonság felé terel.

Izgalmas időm melyben most vagyunk, és az élet polaritásának megfigyelése által megtanulhatunk jobb döntéseket hozni saját magunk és mások számára. Mindannyian egy hiányzó puzzledarabja vagyunk a másik boldogabb életéhez, és a szavainkkal, hangunkkal és tetteinkkel képesek vagyunk egymás kölcsönös támogatásának legszebb mozaikját létrehozni.

Az Angyalok vezessenek téged és áldjanak meg, biztonságos utat adva álmaid megvalósításának és szíved vágyának. Sat Nam.

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.