Gábor Júlia

A nevem Gábor Júlia (Kartar Narayan kaur), közgazdászként végeztem, és a nyelvészet, a pszichológia és általában a tudományok szerelmese vagyok.
Kognitív metaprogramozás mesterkurzust és kundalini jógaoktatói képzést végeztem Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Szlovéniában és Magyarországon.

A kundalini jógához az vezetett engem, hogy a munka általi túlterheltség ellenére fókuszban maradjak mint nemzetközi értékesítési menedzser, kihívást jelentett a számomra, hogy egyensúlyt teremtsek a munka és a magánéletem közt, a világban vállalt szerepek és a valódi önmagam közt.
A kundalini jógaoktatói képzés felgyorsított egy erősen transzformáló, önismereti folyamatot,  az életem minden téren átalakult.
Az a tapasztalatom, hogy a személyiségfejlődés, az öntudatra ébredés a kitartó és rendszeres gyakorlás egyenes következménye, személytelen és mégis tapasztalati élményünkké válnak a mentális és érzelmi folyamatok, a mintáink felismerése, a határaink szélesítése, az önazonosság a gyakorlás velejárója.
A velem együtt gyakorlókban óhatatlanul eddig bekövetkezett változások: a függőségek elengedésének folyamata, az impulzív viselkedés, a dualitások csökkenése, de talán számomra a legkézenfekvőbb változás, hogy a kundalini jógát gyakorlók érzékenyen, tiszta szívvel, nyitottsággal és toleranciával fordulnak a társaik felé, működnek a hétköznapjaikban.
 Az órákat magyarul, angolul, spanyolul és olaszul tartom igény szerint.