Januári numerológia #69 / Áttörés, kaland, lehetőség

Az új év hajnalán állunk, telve hálával és bizakodással hogy volt bátorságunk és lelkesedésünk a tavalyi év epikus utazásának teljesítéséhez. Még sok szinten gyógyulunk, és hogy a Földön béke és jó szerencse szálljon mindenkire, jó, ha az önmagunk felé gyakorolt együttérzés az újévi köszöntőnk titkos összetevője.

E gyógyulási folyamat középpontjában az az egyre ébredő tudat áll, hogy a dolgokat nem tudjuk egyedül kezelni: segítségre van szükségünk valamilyen formában.

A körülöttünk lévők megélik magasságaikat és mélységeiket, kire számíthatunk hát, amikor senki sincs a látóhatáron?

Erre hoztam létre a “Zen oltára” kényelmes párnáját egy új gyógyító művészeti formaként.

Képzeld el kedvenc Szentedet, Angyalodat, Megváltódat, egy számodra kedves zenei videóban, és isteni energiáján keresztül hívd le a dal energiáját. A dal, amivel én dolgozom a Coldplay-től a Fix You, amiben Guru Ram Das csatornázza a szöveget

“könnyek gördülnek le orcádon,

amikor elveszted, mit pótolni nem lehet.

A fények hazavezetnek,

meggyújtják csontjaidat,

segítek rendbe hozni téged!

…önmagunk megtört része, mely az elutasítástól vagy csúfolódástól való félelem miatt sosem tudta elviselni a fényt.. az a részünk, amely oly sokáig szenvedett a sötétben, reméli, hogy egy fénysugár megvilágítja az utat hazafelé.

Mint emberiség, mindannyian ugyanarra vágyunk miközben azt hisszük, hogy senki nem ért meg minket. Egyedül vagyunk a világban….EGYÜTT!

2021 ezen elmozdulás éve, hiszen az 5-ös szám a változást, és a személyes áttöréshez tartozó motiváló erőt jelképezi. Ezzel szemben a 2020-as év (2+2=4) a bezártság éve volt, amikor is a 4 fal közé kényszerültünk. Az előző év után készen állunk arra, hogy a “dobozon kívül” gondolkodjunk, újrahasznosítsuk vagy elégessük ezt a dobozt, vagy tegyünk vele bármit, ami egy új kiinduló ponthoz vezet.

A numerológia szerint jótékony napok minderre Január 2., 6., 11., 15., 20., 24., 29.

A 2021-es (2+0+2+1=5) év a változás, az átalakulás éve. A fizikai test változásán túl kihat az öt érzékszervünkre is és a Föld jegyre. Ahogy érzékszerveinken keresztül érzünk és élünk, nagyban befolyásolni fogja 2021-es döntéseinket. Továbbá az 5-ös számjegy a kalandok lehetőségeire is vonatkozik, amelyek igazán megszínesíthetik hétköznapjainkat.

A szikrák mindenképp kigyúlnak, mivel ez év ajándékszáma (az év utolsó két számjegyének összege 2+1 =3) a 3-as, ami pedig a Tűz elem.

A 3-as szám a Tűz elemével a társas, heves, kreatív életet jelképezi, amelyhez hozzátartozik a vidámság, az étkezés a mulatság szenvedélye is. Az emberek hangulatát és temperamentumát “kitörő energia” jellemzi majd, így addig jó, még rajtad van a designer maszkod!

Egyébként a járvány tavaszi enyhülése várható.

A 2021-re szóló 3-as ajándék szám táplálja a kreatív gondolkodást, amely szükséges a fejlődő ökoszféra biztosításához. A modern tudomány számos áttörést jelentő technológia küszöbén áll, amelyek segíthetnek az emberiségnek egy fenntarthatóbb életmód és légzés kialakításában.

A válaszok elérhető közelségben vannak, az 5-ös szám pedig a kezeket, az 5 + 5 ujjat és azt a képességet jelenti, hogy fizikailag dolgozzunk az energiánkkal az alkotás és az építkezés érdekében. Akár a kerted építed, akár a számítógépen pötyögsz ujjaiddal a kommunikáció érdekében, a kezed a legerősebb fizikai kiterjesztései a gondolataidnak. Tudatosan alkalmazva bármit megtehetsz általuk.

Új kreatív lehetőség bukkan fel, és ezt részben a 12-21-20 Jupiter-Szaturnusz együttállás, táplálja. Most a Vízöntő fejlődő áramlásában vagyunk, amelyhez a levegő elem kapcsolódik.

A Levegő elem a kommunikáció és a szabadon áramló energia témáit testesíti meg. Ez szinkronban áll az 5-ös évünkkel, a 2021 teljes számával. Az 5-ös szám a föld eleme, és az szabályozza az 5. csakrát és a pajzsmirigyet is.

Az emberek most felszólalnak, és dacosan toppantanak  majd, mivel az 5-ös szám a szabadságot jelenti. Éppen egy évvel ezelőtti életünkhöz képest minden bizonnyal tapasztaljuk a szabadság hiányát, és az ebből fakadó frusztráció új megoldandó problémákat hoz létre.

Mindez nem könnyű, és a legnagyobb előny ebben az időben az érzelmi rugalmasság és az állóképesség szellemének fejlesztése. Még nem jöttünk ki az erdőből, és egyébként is ez egy vadonatúj erdő, ami a járványt illeti. Nagyon könnyű lenne bekerülni a „Mi lenne, ha” negatív ciklusába, de ez senkinek sem tesz jót.

Az 5-ös szám a kitartást jelent, és nem lehetsz kitartó energia nélkül. Kiváló gyakorlat erre az évre a  „Pranayam az immunrendszer fellendítéséhez”. A nap folyamán öt percet kell ezen gyakorlattal az az életerőd és az általános közérzeted növelésébe fektetned, és ez erősebb immunrendszert eredményez és az önértékelésed is támogatja majd.

Mint kollektív psziché a bolygón, minden szükséges megoldást megtalálhatunk, ha mindenki meghallgatásra talál. A forradalom kemény szó, mivel senki sem akarja magára vonni a tekintély haragját. A lázadásnak viszont vannak olyan módjai, amelyek nem sodornak rossz útra, és ezek a tudatos döntéseidről szólnak majd.

Legyen szó akár az étkezésről, akár a mosószerről, amelyben a ruháidat mosod, vagy a netflixről, van lehetőség arra, hogy támogasd általuk az egészséges test-elme kapcsolatot. A mindenmentes szappanra vagy tisztítószerre való váltás segíti csökkenteni a bolygó kémiai túlterhelését. A jó hír az, hogy sok nagy vállalat mára szintén „szabad és tiszta” termékcsaládokat forgalmaz, így mindenki az üzleti életben maradhat.

Mint a szentjánosbogarak, akik a nyári éjszakai égbolton táncolnak, a fény minden kreatív szikrája csak arra vár, hogy egy üvegedénybe fogják őket. Ezután együttesen formálhatunk és alakíthatunk ki egy új utat, amelyet kollektív szellemünk világít meg. Egy befogadó, nem megosztó utat. Oly módon, hogy senkit se hagyjunk az út szélén.

Mondogasd ilyenkor magadnak: „Kreatív vagyok, áldott az égiek szabadon áramló kegyelmében. Lépteimet vezetik, engem pedig vezető angyalaim kedvessége és jóindulata biztosít arról, hogy… minden rendben van a világomban. Sat Nam.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply