Július egy igazán mély, önelemző hónap, így most időt kell fordítanunk arra, hogy megszüntessük a nyomást és újra rendezzük magunkat az év második felére.

Július 7-es száma a szentélyt, a kontemplációt és azt a szükséget jeleníti meg, hogy elengedjük a testből, az elméből és a mágneses mezőből mindazt, ami már nem szolgál minket. Elengedhetetlen, hogy elkötelezzük magunkat e hármas tisztító hatás mellett ahhoz, hogy létrehozzuk önmagunkban azt a teret, ami készen áll majd befogadni az új lehetőségeket.

♠ Egy kis előretekintés: augusztus hónap egy erőteljes új frekvenciát hoz majd a bolygóra, így a lehetőségek áradata fog rád várni az élet minden területén. Csak meg kell tisztítani a fedélzetedet, hogy könnyebben tudj a következő kikötőbe vitorlázni.

Így most júliusban egy egyszerű háromszoros tervet kell követnünk ahhoz, hogy rendben tartsuk a hajónkat.

Az első lépés

Először is fizikailag kell megtisztítani magunkat valamilyen módon, a legjobb az izzadás által. Bármilyen testedzés megfelelő, de 15-20 perc száraz szauna is kiváló. (Vagy a saját kapacitásodnak megfelelő idő.) Az ideális az, ha a szauna után hideg vizes medencébe tudsz merülni néhány percre, majd úgy vissza a szaunába. Három ilyen kör a legjobb – ahogy Yogi Bhajan is mondta – ez a gyakorlat úgy öblíti át a hajszálereket, mint semmi más.

Okosan alakítsd ki ezt a rutint magadnak, ha hajlamos vagy az ájulásra, vagy más egészségügyi problémád van, mindenféleképpen konzultálj az orvosoddal.

Emelett a Bach Virágterápia esszenciái közül a Vadalma az, amely nagyban segíti az érzelmi tisztulást. Csak tégy néhány cseppet a vizespalackodba, és már érezheted is, ahogy a múlt meddő súlya szépen lassan leomlik rólad.

A második lépés

A hetes számhoz tartoznak a hangok, a zene és a mantrák is, szóval csak egyszerűen zengesd a kedvenc mantrád 11 percig minden nap. Ez segíti a helyes frekvenciára való hangolódást. Az én életem nem csak a mantrákról szól, a legvidámabb kedvenceim a múltból a 70-es és 80-as évek zenéiből származnak, a Youtube-on minden elérhető. Itt az egyik személyes kedvencem:

A harmadik lépés

Most vessünk pillantást a 7-es szám érzelmi oldalára, ahogy a 9-es szám intenzitásával egyesül az Alap számításban. Ez a dinamikus duó az intimitás egy újfajta érzékelését és a spiritualitás kapcsolódás iránti vágyat lendíti mozgásba. Tapasztalásainkban most inkább amolyan “fecskefark kötésű” összekapcsoltságra vágyakozunk, és megjelenik egy szenvedélyes szükséglet és sóvárgás az irányban is, hogy megértsenek és értékeljenek bennünket.

E mellett előtérbe kerül a fizikai vágyakozás is, szóval július hava igen romantikus hónapnak ígérkezik! Ez azért van, mert a Szív kalkuláció transzformációs száma most a 2-es, ami az összetartozás iránti vágyat képviseli. Így meghittségre, kapcsolódásra, és fizikai kielégülésre is vágyunk.

Ez mind itt van számodra is, csak bizonyosodj meg arról, hogy olyan csónakba szállsz, ami hajózásra alkalmas és nem kapott léket sehol. Beúsztál már valaha olyan messzire a tengerbe együtt valakivel, ahonnan már igen nehéz volt kiúszni a partra? Még az is lehet, hogy cápák is voltak a vízben, így még kevésbé volt szórakoztató az élmény számodra.

Az összetartozás iránti vágyadat hozd egyensúlyba most a 2-es szám másik karakterisztikájával,  az ‘Isteni Diszkrimináció’-val, ami lényegében a megfelelő határok kijelölését jelenti.

E hónap tisztító aspektusa segíteni fog neked most ebben, és ehhez a pozitív megerősítés ez lehet számodra: “Nem vonzok be többé olyan dolgot, ami lehúz és eltipor. Csak olyat vonzok be és fogadok el most, ami megemelő és kiváló.”

Visszatekintve július spirituális és érzelmi aspektusára, fontos tudatosítani, hogy a 7-es szám a bizalom hangját és az ahhoz kapcsolódó kérdéseket is képviseli. Fel kell most szólalnunk és megnyílni azok felé, akik fontosak számunkra, hogy kifejezzük a bizalommal kapcsolatos aggályainkat. Jogod van úgy érezni időnként, hogy csak magadban és Istenben bízhatsz, de akárhogy is, szükséges azon dolgoznunk, hogy ezt másokkal közösen is kialakítsuk. Adott esetben, nézd meg, hogy kezdeményezhetsz-e párbeszédet ezen sorok mentén: “Szeretnék mélyebb bizalmat kialakítani veled. Megpróbálunk rendezni néhány dolgot, hogy ez megtörténhessen?”

A fenyegetéstől mentes megközelítés lehet most a fordulópont a mélyebb megértés és a közös megegyezés létrehozásában. Ne feledd, nem mindig kell egyetértenünk, elég csupán egy párbeszédet kialakítani, amiben mindkét fél azt érzi, hogy meghallgatják, és amiben érvényesíteni tudják nézőpontjaikat. Ez a kezdete annak, ahogyan megváltoztathatjuk a világot.

A Föld bolygó

A 7-es szám a víz elem, és az Anyatermészet most megmutatja hatalmát e témában. A világon mindenütt drámai eseményeknek lehetünk szemtanúi, viharok, áradás, hurrikánok stb. és most úgy tűnik, ez az új “normális”.

A Földbolygó is tisztítja önmagát, és mi része vagyunk e tapasztalásnak. Nem kell aggódnunk, mivel bőven van elég szárazföld számunkra, és néhányunkat ez az időszak arra késztet, hogy átgondoljuk, hogy hol verjünk gyökeret.

Szóval szinopszisban mindezzel, ez a személyes megtisztulás ideje, és ahhoz, hogy tisztábbá és hatékonyabbá váljunk, töltsük magunkat ehhez napi 11 percben kedvenc mantránkkal, és rendezzük meglévő kapcsolatainkat, hogy tudjuk, hova helyezzük bizalmunkat.  

Az Univerzális Kreativitás része vagy, és amikor úgy döntesz, hogy tudatosan foglalkozol a teremtés áramlásával, akkor támogatva és vezetve leszel. Ez a 11-es év (2+0+1+8=11) ezt ígéri, ahogy a 11 a Végtelen hangrezgését reprezentálja. Tudd, hogy ha együtt rezegsz a kozmosszal, az megtisztítja az utadat.

“Amikor használod az életet, Isten támogatja azt. (Yogi Bhajan)

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a facebook oldalunkon is.