Túljutottunk az év felén, ilyenkor érdemes fontolóra vennünk, hogy mi az, ami jól működik az életünkben, és mi az, amit magunk mögött kell hagynunk. Július 7-es száma olyan témákat érint, mint a személyes tér, a bizalom, a megtisztulás és a jövő felé vezető út átgondolása.

Sokan érzik úgy most, hogy ‘furcsa időket’ élünk, máshogy érzékelik a dolgokat, mint korábban. Ez egy “csendes járvány”, és néha nehéz megfogalmazni a diszharmónia és összehangolatlanság állapotát az eddigi érzékeléseinken keresztül.

A 7-es számhoz a hang, a beszéd és az ének is hozzátartozik, ezért ha a ‘hangjegyeinket’ olyanokkal cseréljük és keverjük, akikkel harmóniában vagyunk, az segíthet enyhíteni az elszigeteltség érzését, amely a problémák belső elfojtásából eredhet. A 7-es szám a Víz Elem is, szóval egy kiadós sírás is nagyban segíthet abban, hogy kiadjuk a sértettség fájdalmát magunkból.

A hetes mindig ad nekünk egy kis szünetet is, időt, hogy lelassuljunk és újra fontolóra vegyük a lehetőségeinket. Fontos, hogy te is adj magadnak egy kis extra teret a szabad levegővételre, mivel a szerencsét most ebben a térben találhatják meg azok, akik megengedik maguknak, hogy felfedezzék képzelőerejük kreativitását.

Igen, a számok alapján egy 8-as van a Szív-számításban, a szerencsés 17-es számon keresztül! (Szív hónap 7 + Ajándék 10 = 17.) A nyolc egy olyan erős szám a Szív-számításában, amely tele van élettel és készen áll a következő nagy kalandra! Könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy mindezt belekeverjük a mindennapok energiájába és azon gondolkozunk, hogy életmódot váltunk az egészségünk és jólétünk erősítéséért. Ez egy kitűnő hónap a spirituális elvonulásokra, zenei fesztiválokra, forrásvízi kirándulásokra vagy bármire, ahol úgy érzed, hogy a természet és a jó társaság emelően hat rád.

A 7-es szám olyan tudásra, bölcsességre és válaszok megtalálására való vágyakozást hoz magával, amelyek által fel tudunk szabadulni a régi szokások monotonitásából. Most szinte mindenki egy magasabb szintű talajt keres az életében, legyen az akár egy új lakhely, új kapcsolat, új karrier, vagy csak egyszerűen egy kielégítőbb formája a létezésnek békességben a külső környezettel.

A nyughatatlanság lehet jó dolog is, mert arra ösztönöz bennünket, hogy a megszokottól eltérően, a rutinon túl gondolkozzunk. De az is fontos, hogy a döntéseinket kimért lépésekben hozzuk meg, ezáltal biztosítva az értékeink megőrzését. Ennek az elsajátítására létezik egy fantasztikus technika, a Egy csodálatos mantra meditáció napi 11 perces gyakorlása. Yogi Bhajan azt mondta róla,

“Ez a mantra jólétet és boldogságot hoz, és megóv a szerencsétlenségektől. A mantra hanghulláma védőpajzsot képez, jó szerencsét ad, eltávolítja a kényelmetlenségeket és a betegségeket. Ez a kulcs a felemelkedés ajtajához.”

Ez a gyakorlat jó módja annak, hogy az álmainkat a gyakorlatban is megvalósítsuk. A leginkább kidolgozott terveinkhez júliusban szükségünk van egy szűrőre és az áramlásra is. A magasabb frekvenciával való dolgozás lehetővé, hogy az Univerzum ereje természetes módon kiszűrje azt, ami nem megfelelő számunkra, és a Mennyei Összhang áramlásába irányítson bennünket.

Ahogy közeledünk a 2020-as naptári évhez, már most érezhető az előjele annak a spirituális vágyakozásnak, ami a repedések nyílásaiból kitörve azt kiabálja, “A valódi dolgokat akarom, képtelen vagyok a megszokott módon tovább működni.” Jelenleg erre az új, dinamikus időszakra készülünk fel a Föld bolygón, és amikor azt mondom, felkészülni, úgy értem, hogy nem lesz többé elfogadható, ha eddig valaki más miatt fogtuk vissza magunkat

2020 az akadályokban és a korlátokban megnyilvánuló fordulópontokat is elhozza a bolygóra, ezért már most ajánlatos megteremteni azt a biztos bázisunk, amelynek az egyszerű táplálkozás, a jógikus gyakorlatok, a természetbe való elvonulás és a hasonszőrű emberekkel alkotott közösség az alapja.

Oh és nem mellesleg, 2019 júliusa az új szerelmek kibontakozását rejti magában, melyet úgy tudom, többen keresnek! De ha ez most mégsem történne meg, akkor sincs semmi veszve, mivel a következő év fényes és boldog kapcsolódásokat teremt majd számunkra. A dupla 2-es az évszámban (2020) elhozza a harmónia és összhang idejét mindazok számára, akik a spirituális házifeladatukat rendesen elvégezték.

Már korábban is mondtam, de érdemes újra megismételni, a tapasztalásaid nem lesznek olyan fényesek, ha ugyanabból a régi rozsdás mechanizmusból működsz, amelyből mindig is. Ezt nem könnyű néhány embernek meghallani, de most ez az egyetlen játékszabály.

Július annak az időszaka, amikor fontolóra kell vennünk, hogy a jövő képünk, a gyakorlatunk és a szándékunk hol csúszott félre, és hogy megtaláljuk az utat, amellyel harmóniát és emelkedettséget hozhatunk a jelen pillanatba.

Ez a folyamat tökéletes pozícióba helyezhet augusztusra, amikor is egy rendkívül kedvező időszak veszi kezdetét a kiegyenlítődésre a bolygón. Augusztus leginkább a hatalmi kérdésekről fog szólni, ehhez kapcsolódóan, ha szeretnél egy jó nyári olvasmányt, akkor itt az ajánlásom: ‘A hatalom 48 törvénye’ Robert Greene-től. Ha nem vagy nagy olvasó, akkor is élvezni fogod ezt a könyvet, mivel mindegyik fejezet csak 3-4 oldal. A szerző a hatalom megszerzését és elvesztését történelmi példákon keresztül mutatja be, és azt, hogy az emberek hogyan tudják a hatalmat hatékonyan használni. Nagyon szórakoztató és éleslátó könyv, én személy szerint sokat tanultam belőle.

Sokan, akikkel az utóbbi időben beszéltem, pontosan ugyanazt az érzelmet fejezték ki, hogy „Nem érzem azt, hogy az életem jelen pontján valóban ott tartok, ahol vártam ezelőtt, és ez szomorúvá tesz.” Ez az érzés, hogy ‘elszalasztottam a lényeget’, rentegeg ember pszichéjében tudatalatti depessziót hoz létre, és ez nem jó.

A legfontosabb az, hogy felszabadítsd magad az önmagad felé irányított kritika és ítélkezés bilincsétől, és a semlegesség állapotába hozd magad. Ezután pedig a spirituális gyakorlatok által emeld a pszichédet a magasabb rezgésre (pl. az e hónapra ajánlott meditációval).

Ráadásul olyan időket élünk, amikor egyedül már senkinek sem fog sikerülni. Keress magadnak olyan közösséget – legyen az akár egy gyülekezet, sportklub, fitneszközpont, hímző kör, vagy bármi más – ami amellett, hogy társasági életet biztosít, segíthet kiszakadni a berögzültségekbőll is. Talán el sem tudod képzelni, hogy még hány ember érez hasonló belső fájdalmat, mint te. Én ezt világosan látom, mert sokan fordulnak hozzám segítségért.

Mindig van megoldás, amit az emelkedett teremtő pszichénken keresztül találhatunk meg, így kapcsolódva más rokonlelkekhez.

Az égiek vezessenek és áldjanak meg, hozzák el az összes örömet, jólétet és boldogságot az életedbe, amelyre születtél. Sat Nam!

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.