Halleluja! Megérkezett a Föld bolygóra a ragyogás időszaka. Június hónapja egy friss szikrázó energiahullámot hoz mindannyiunknak, zöld utat adva az új vállalkozásoknak.

Június 6-os száma a szeretet, a család, a közösség, a szépség témáját és a kiegyenlítődés és méltányosság keresését kapcsolja össze egymással. Nemcsak az új szerelem szele van a levegőben, de a szövetséghez szükséges kapcsolódás szikrája is jelen van minden kreatív törekvésben.

Június, július és augusztus hava egy felszálló pályán kapcsolódnak össze, amely megadja annak a lehetőségét, hogy az új kapcsolatainkat és projektjeinket egy biztos időszakban fejlesszük.

Az állhatatos ‘egyszerre csak egy lépést’ megközelítés tudja most biztosítani a sikert. Röviden összegezve az elmúlt három hónap ciklusát – ami sokaknak nagyon nehéz volt – azt kell megértenünk, hogy miért okozott ez az időszak olyan nagy kihívást. Az alaptanítás amire emlékeznünk kell az, hogy

“Többé nem áldozom fel a spirituális jólétem mások kedvéért. Soha többé.”

Ha képes vagy erre emlékezni, és kitartasz mellette, akkor a gondjaid fele meg is szűnik. Ennek az az oka, hogy a 11-es szám 2018 átfogó száma. A tizenegy a “párhuzamos egyszólamúság” koncepcióját képviseli, ami akkor jön létre, amikor a benned lévő isteni és emberi rész összehangolódik. Ez az emberi lét legmagasabb állapota, és ez az, amiről a Vízöntő kor leginkább szól.

Hogyan is tudnánk boldog kapcsolatokat működtetni, ha folyamatosan feladjuk igaz önmagunkat annak érdekében, hogy másokat kielégítsünk? Sokunk olyan családi dinamikában nőtt fel, ahol ez volt a világ legtermészetesebb dolga, szóval vegyük most fontolóra a lendületet adó spirituális gyakorlást, ez segíthet megőrizni immunitásunkat az ilyen fajta viselkedés ellen.

Gyakorolhatod a ‘Meditáció a Bőségért és Intuitív Lehetőségért’ meditációt 90 napig, ami úgy aktiválja az agyat, hogy pontosan tudd, mi micsoda.

A 6-os szám a fényívet is reprezentálja, ami a védelmi pajzsunk. Egy erős fényív intuitív tudatosságot is ad, ami azt jelenti, hogy azonnal felismered a helyzeteket és megfelelően reagálsz minden kihívásra.

Ez – időt és energiát megtakarítva – egyfajta hatékonyságot is kölcsönöz életünknek. Szükség van a hatékonyságra, mivel a bolygó frekvenciája változik, és néhány embernek nehézséget okoz a tempó tartása. Mint ahogy a digitális világ is felgyorsult, azon képességünknek is fejlődnie kell, amivel a különböző információkat és körülményeket felfogjuk, és annak is, ahogyan reagálunk rájuk.

Június hava öt olyan napot hoz, ami bármilyen kezdetet pozitív energiával tölt meg. Ezek a napok: 1., 10., 11., 28. és 29. Lehet akár házasság, vagy üzlet, vagy bármi más, ezek kiváló napok az induláshoz.

És most, be kell ismernem valamit. Pár nappal ezelőtt, amikor elkezdtem írni ezt az előrejelzést, nem voltam annyira jó passzban. A dolgok nem történtek olyan gyorsan, ahogy szerettem volna, és néhány ember nem úgy viselkedett, hogy az köszönetre méltó lett volna. Átváltottam az  “OK, legközelebb csak csináljuk a legjobbat” mottómra, és eldöntöttem, hogy a bevásárlást házhozszállítással rendezem. Van valami megnyugtató abban az érzésben, hogy jó dolgok áramolnak feléd.

A szállítmányozó nő megérkezett az ajtóhoz, és szinte rá se néztem, csak mondtam, hogy tegyen mindent a konyhapultra. És ahogy távozott, észrevettem, mintha egy gyermekfej lógna le a behajlított karjáról. Gondoltam magamban: “Ez egy játék baba? Milyen elmebeteg cipelne magával egy játék babát munkába?”

Aztán ösztönösen felkiáltottam, “Az a gyermeked?” Mire ő megfordult, hogy válaszoljon: “Igen, az!” – olyan mosollyal kísérve válaszát, amely be tudná világítani az éjszakai sötét égboltot. És a meghökkent csodálkozásomban ezt mondtam neki: “Hát, Isten áldjon meg téged, és a babád!” Ő megköszönte és lágyan tovább állt.

A következő pár percben megróttam magam, amiért elsőre elítéltem őt és a helyzetet. Itt volt ez a fiatal latin-amerikai nő, az egyik kezében az én két zacskó élelmiszeremmel és egy gallon vízzel, a másikban pedig az 1 hónapos csecsemőjével, és megmászott két emeletet lépcsőn, mosollyal az arcán. Az én Fehér, előtérbe helyezett énem nagyon zavarba jött.

És aztán rájöttem, “Várjunk csak, ennek van egy másik oldala is.” Nálam mindig szól valamilyen mantra a lejátszón, és ő és az újszülöttje átmentek a zene elektromágneses terén. Én áldást mondtam rájuk, Isten pedig méltányolja a Szó erejét. Hogyan máshogy tudta volna ez az anya és gyermek ezt fogadni, minden összeállt pontosan a megfelelő pillanatban.

A történet tanulsága, hogy soha nem tudhatod, hogy a magasabb rendű erők hogyan rendezik el a dolgokat neked vagy valaki másnak. Csak állj el az útjukból. Amikor azt mondom, “elállni az útból” az azt jelenti, hogy a hirtelen reakciód és az ítélkezésed meggátolhat abban, hogy lásd vagy érzékeld azt a nagyobb képet, ami megmutatja számodra, hogy valójában mi történik.

Ez 2018 ereje, az isteni összehangoltság, ami képes megadni azt, hogy egyszerre légy maga az áldás és a megáldott. Maradjunk összhangban önmagunkkal és másokkal, mivel 2018 nyara hordozza mindazt a potenciált és a felébredés kegyelmének ígéretet, hogy megkapjuk azt az áldást, amiért eddig dolgoztunk és imádkoztunk. Sat Nam.

“Amikor egy hullámhosszon vagy a kozmosz energiájának rezgésével, a lehetőségek beáramolnak hozzád.”

-Yogi Bhajan 

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a facebook oldalunkon is.