Az elevenség érzete van most a levegőben, és egyfajta emelkedett sürgető érzés afelé terel minket, hogy újabb szintre lépjünk a spirituális utazásunkban. Áttörésre vágyunk, és ezt meg is kaphatjuk, amennyiben belső iránytűnk a helyes irány felé terel.

Június 6-os száma a biztonságot, a védelmet, a családot, a szeretetet és az igazságosságot jeleníti meg.

A hónap során most mindannyian fontolóra veszünk olyan kérdéseket, mint pl. “Hol van a szeretet?” vagy “Tisztességesen bánnak velem?” Ez egy fontos folyamat, mert június annak az ideje, hogy a helyére tegyük a dolgokat, hogy újra értékeljük magunkat és a kapcsolatainkat.

Június szív száma a 7-es (A szív a 6. hónap és a 10-es ajándék szám összege), és a 7-esnek pedig időre és térre van szüksége ahhoz, hogy átgondolja a dolgokat. Ehhez érdemes most fontolóra venni azon kérdéseket, hogy hol vagy igazán értékelve és hol van szükséged arra, hogy meghúzd határaidat a mindenféle hátsó szándék ellen. Sosem felejtem el, amikor egyszer konzultáltam valakivel, aki hirtelen megállt és azt mondta: , “Nam Hari, egy egész élet kellett nekem ahhoz, hogy rájöjjek a “Nem” szó egy komplett mondat.”  

Tovább tekintve júniust a nyugodt mérlegelés és a spirituális gyorsulás dinamikus kettősségében, fontos megérteni, hogyan válhat leginkább előnyünkre ez az együtthatás. A “Szív” 7-es száma egy olyan helyzetet szeretne elérni, amelyet a világ bajai már nem érintenek. A “Mester” 6-os pedig (ez a hónapra vonatkozik) szükségét érzi, hogy megszabaduljon a mindennapok apró részletkérdéseitől, az ügyes bajos apróságoktól, mert ezek azok a dolgok, amik szorongást kelthetnek mindazokban, akik a spirituális utat járják – hiszen mi mindig csak “helyesen” akarunk cselekedni.

A jó hír az, hogy van egy igen egyszerű módja annak, hogy ezt viszonylag könnyen rendezzük. A védelem isteni pajzsa meditáció által erősítheted az aurád és az immunrendszered, és mindez hozzásegít majd ahhoz is, hogy világosan lásd a dolgokat. A másoktól való függés helyett, hívd meg az Univerzális Anyát a Maaa mantrán keresztül, hogy megkapd mindazt, amire valójában szükséged van – a feltétel nélküli szeretetet, amelyhez nem kapcsolódnak megkötések.

És most, hogy megtisztultunk és felvérteztük magunkat a megerősödött személyes jelenlétünk által, nézzük meg júniust egy magasabb szintről. A következő lépés haladóknak szól, de tudom, hogy egyből ráérzel! Amikor a hónap 6-os számát az év 12-es számával egyesítjük (2 + 0 + 1 + 9 = 12), megkapjuk a 18-as számot. Tizennyolc a humanitárius archetípusa, amely a tudatos együttműködések terén fokzott lehetőséget nyújt a kapcsolódásokra.

Most nyílik egy ajtó, egy energetikai portál, amelyben megtalálhatod azokat, akikkel együttműködésben tudsz alkotni.

Fontos, hogy felismerd ennek a lehetőségét, mert ha nem lovagolod meg a 18-as hullámát, akkor az könnyen átcsaphat a negatív 9-esbe. Ha pedig a 9-es szám negatív, akkor az biztos nem okoz boldogságot. Az elveszettség kísérhet, és az az érzet, hogy minden értelmetlen és hogy képtelen vagy lépést tartani az élettel. A legrosszabb esetben dühös és rosszindulatú lehetsz, olyan gondolatokkal karöltve, mint például: „Nem vagyok boldog, ezért senki se legyen az.” Nagy valószínűséggel ezzel már te is találkoztál az életedben.

Számos módja van annak, hogy számodra jelentéssel bíró dolgokban vegyél részt. Állj a szolgálat mellé! Például vállalhatsz kutyasétáltatást állatmenhelyeknél, vagy önkénteskedhetsz jóga központokban, segédhezhetsz ételosztó programokban, amely a szegényeket és hátrányos helyzetben élőket szolgálja.

Van valami igazán egészséges és gyógyító dolog a “csapat szellemben”, és számos belső elégedetlenségünk orvosolható azzal, ha összefogunk azokkal, akikkel közös víziót képviselünk.

Yogi Bhajan azt mondta: “Ne szigetelődj el, ne különítsd el magad.” Azt is elmagyarázta, hogy az emberek nagyon is hajlamosak most erre a bolygón végbemenő intenzív energetikai átalakulásra adott reakcióként.

A 6-os szám mindig sietségben van, mindig gyorsan akarja elérni a tökéletesen elrendezett végeredményt. De nem kell sietned, a legmegfelelőbb cselekvéshez elég ha intuitíven reagálsz. Így tökéletes összhangba kerülhetsz e hónap gyorsuló dinamikájával.

Ez nem elvont spiritualitás – ez egy valódi ráhangolódás a már kölcsönhatásban lévő finomenergetikára. Mint ahogy a harcművészet mestere olyan mértékű vizuális tudatossággal rendelkezik, hogy az ellenfél ruhájának legkisebb kilengése elárulja számára, mi lesz a következő lépése.

Ki tudjuk alakítani és ki is kell alakítanunk ezt a nagyobb érzékenységet. Ez nem azt jelenti, hogy óvakodjunk a dolgoktól, hanem azt, hogy legyünk tudatában a dolgoknak. Mindannyian rendelkezünk természetes intuícióval, és pont úgy, ahogy egy profi atlétizálónak, nekünk is szükségünk van a gyakorlásra ahhoz, hogy az intuíciós képességünket élesen és a legjobb formájában tartsuk.

Hívd az angyalokat, hogy támogassanak a spirituális utadon, köss paktumot az éggel, melyben kijelented: “Én megteszem a magam részét, és bízom abban, hogy minden lépésem vezetett.”

A lelked tiszta fénye vonzza mindazt a jót és nagyszerűséget életedbe, amit megérdemelsz, és élj szeretettel Isten ajándékának kegyelmében. Sat Nam.

“Az Istenen és az Anyatermészeten kívül nem létezik más barátod, csak a saját önfegyelemed. Ez a jólét kulcsa.” – Yogi Bhajan

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.