Május 3-tól vagy 4-től 6 héten át minden kedden vagy szerdán a Sat Nam Jóga Központban vagy ONLINE

Tudtad, hogy a helyes légzés a jólét, az egészség és vitalitás egyik legfontosabb alapja? És mégis, milyen könnyen megfeledkezünk róla, hiszen automatikusan is megy!

A modern, városi életmód okozta kihívások, a gyerekkori traumák, később a nyomás és túlzott stressz sokunk életében eredményez sekélyes, felületes, még rosszabb esetben paradox légzést, melynek számtalan negatív hatása van a fizikai, mentális és érzelmi egészségünkre.

Ezen az órasorozaton azt tűzzük ki célul, hogy visszanyerjük és újra megtanítsuk a testünknek a helyes légzést:  a megfelelő izmok nyújtásával, és a testtartás korrigálásával elmélyítsük és a pranayam gyakorlatok által pedig lelassítsuk azt.

Amikor a légzésünk mély és lassú, akkor…

  • Hatalmas vitalitásra tehetünk szert
  • Lelassulnak a test öregedési folyamatai és visszanyerjünk fiatalságunkat
  • Minden szinten javul az egészségünk: a helyes légzés által a belső szerveink megkapják azt a masszázst, ami a kiegyensúlyozott működésükhöz szükséges
  • A szervezet méregtelenítő folyamatai fokozódnak
  • Lecsökken a stressz bennünk és annak negatív hatásai
  • Kitisztul az elménk, javul a koncentrációs- és minden mentális képességünk
  • Könnyebben fel tudjuk dolgozni a minket ért érzelmi fájdalmat és gyászt
  • Megtanulunk a jelenben lenni és kapcsolódni, önmagunkhoz, a Lelkünkhöz, másokhoz, és a Mindenséghez
  • És még számtalan módon hat a helyes légzés a testünkre és lelkünkre…

A légzés a leghatásosabb eszköz, amellyel közvetlenül tudunk hatni az érzelmi- és tudatállapotunkra, a legrövidebb és leggyorsabb út önmagunkhoz, a Lelkünkhöz, és egy magasabb tudatossághoz. Ez az eszköz mindig a rendelkezésünkre áll, és a használata még csak pénzbe sem kerül! Ahogy tágítjuk a légzésünket, úgy tágul az életünk is, minden szinten, így tudunk beletágulni az elszigetelt létezésből a határtalan Végtelenbe.

Mire számíthatsz az órákon?

Elméletre: hogy megértsük, mi az oka a helyes légzés elvesztésének, milyen következményekkel jár, és hogy hogyan tudjuk felülírni a már kialakult helytelen légzést. Körbejárjuk a különböző kundalini jógából ismert pranayam technikákat, és azt, hogy melyik mire hat, és milyen helyzetekben érdemes alkalmazni őket.

Gyakorlatra: hogy az elméleti tudásunkat rögtön integráljuk is, és ezáltal tartós változást hozzunk létre önmagunkban. Kundalini jóga kirjákat (gyakorlatsor), légzőgyakorlatokat és meditációkat fogunk végezni a kitűzött cél érdekében.

Mikor és hol indul az órasorozat?

Személyesen a Sat Nam Jóga Központban (1123 Budapest, Alkotás u. 13. IV. emelet, 51-es kapucsengő): 

A helyszíni órákat


Online Zoom-on keresztül bármely órára (lásd a jelentkezésnél feltüntetve) vagy
Visszanézhető formátumban ( a kedd esti óra felvétel alapján) csatlakozhatsz

Hozzájárulás:

✧ 6 alkalmas bérlet: 18.000 Ft a helyszíni és az online sorozatra is
Alkalmanként szabad helyek függvényében látogathatók az órák, az általános bérletekkel, vagy 3.500 Ft-os alkalmi jegy megvásárlásával.

Jelentkezés:

Helyszíni jelentkezés esetén kérlek írd meg nekünk e-mailben ide kattintva, hogy mely napon számíthatunk részvételedre.

Helyszínre

Online:

Kedd 18.00

Szerda 9.00

A jelentkezés és a befizetés után kérjük szépen, hogy mindenképp írj nekünk emailt, amennyiben a helyszínre jönnél, hogy mely időpontban számíthatunk rád. Köszönjük!

Online részvétel:

Ha online kapcsolódnál az órákhoz, a befizetésed megérkezése után az óra előtti közvetlen órában küldjük számodra a Zoom linket arra az email címedre, amelyet a vásárlásnál megadtál. A részvétel előzetes jóga vagy meditációs tapasztalatot nem igényel!

A jóga és a meditáció nem helyettesíti az egészségügyi szakemberrel való konzultációt és nem helyettesíti a hivatalosan elfogadott orvoslást. Gyakorlatai, amelyek évszázados tapasztalaton alapulnak segítenek az egészség fenntartásában, azonban tünetek jelentkezésekor, betegség megléte esetén orvosi konzultáció szükséges a gyakorlás megkezdése előtt.

Kérdésekkel, több információért keress minket bátran!