Március hava a kreatív inspirációt, valamint a másokkal való játékosabb és örömteli kapcsolódás vágyát idézi elő. Van egyfajta sürgető érzés most a levegőben, amelyet a hónap és az év átfogó kalkulációjából eredő dupla 3-as szám fűt.

A kettő 3-as a 6-os számot jeleníti meg az alapszámításban, és a 6 sietség száma. A tökéletes szerelmet, otthont, munkát stb. szeretnénk, és mindezt azonnal! Itt jön képbe az ütemezés fontossága, mert amikor a 3-as Pozitív Elme kiegyensúlyozatlanná válik, akkor egyszerre túl sokat akarunk. Kerüld e tendenciát, hiszen ez csak frusztrációhoz vezet, ami nagy valószínűséggel haragba és hibáztatásba csaphat át.

A numerológia tudományában mindig figyelembe vesszük a polaritásokat, ezért nézzük meg a 3-as szám drámai oldalát, amint az a táncparketten egy polkázó 6-os számmal forog.

Ezek a rakéta-üzemanyag hozzávalói, mivel mind a 3-as és a 6-os szám is a tűz elemhez tartozik. Az élet mindig az energiáról szól, és arról, hogy mennyire jól tudjuk kezelni a saját energiánkat, valamint arról, hogy hogyan navigálunk a többi ember között. A 6-os szám a Fényív, a homlokunkon áthaladó védelmező fénysugár, amit a vallási festményekben gyakran ábrázolnak glóriaként.

Hogy milyen jól olvasod és ismered a környezeted, az attól függ, hogy mennyire erős a fényíved. A képesség, amellyel a téged körülvevő közeget érzékeled és amely által a körülményekhez alkalmazkodsz, most elengedhetetlen.

Íme egy gyakorlati példa: tegyük fel, hogy arra készülsz, hogy elmondd valakinek a munkahelyeden, hogy mennyire méltatlan volt, ahogyan elutasította a zseniális új ötleted a tegnapi meetingen. Eltervezted, hogy pontosan mit fogsz mondani, és hogy miért van igazad. Megvan mindez a fejedben, és már senki sem állíthat meg!

Majd amikor belépsz az irodába, észreveszed, hogy valami nyomottság és komorság van a levegőben. Az emberek mintha egy kicsit zavarodottak vagy stresszesek lennének. Ha a fényíved erős, akkor képes vagy mélyebben olvasni a térben és felismerni: „Most nem megfelelő az idő, valami más van a levegőben, nem mennének át a szavaim.Helyes döntés, főleg miután egy kicsit később kiderül, hogy valaki az iskolából a kórházba rohan épp a gyermekével egy iskolai baleset miatt.

Szörnyen éreznéd magad, és mások is rosszallóan tekintettek volna rád, ha egy ilyen helyzetben az önelégült felháborodásodat fejezed ki.

A csatáidat bölcsen válaszd meg e hónapban, és az időzítést is, mivel hajlamos lehetsz túlzásokba esni, főleg ha hagyod, hogy a tüzes lendületed túl messzire vigyen. És tartsd nyitva a szemed, mert ez most azokra is jellemző lehet, akik képtelenek magukat féken tartani.

Az önuralom hiánya és az érzelmek irányította gondolkodás a 2019-es év lejtmenetének része, ezért nézzünk néhány megoldást erre:

2019 a 3-as éve (2 + 0 + 1 + 9 = 3), és a 3-as szám a köldökpontot és a májat jeleníti meg. Ha a köldökpontod erősen tartod és kiegyensúlyozod, az nagy előnyökkel jár: nemcsak a saját kreativitásodhoz ad hozzáférést, hanem segít elkerülni, hogy mások érzelmi csapdájába prédaként ess bele. A Sat Kriya jógikus gyakorlatát az egészség és a jólét egyik mesterkrijájának tekintik. Napi 3–5 perc alatt csodát érhetsz el vele az életedben.

A máj az egyik legfontosabb belső szerved, amely keményen dolgozik azon, hogy megtisztítsa a vért, és még száz másik dolgon! Engedd, hogy egy tavaszi és őszi tisztítókúrával felfrissüljön. Válassz ehhez valami olyat, ami kényelmes számodra, legyen az akár egy egyszerű májtisztító készlet, amelyet egészség boltokban találhatsz, vagy valami haladóbb megoldás. Természetesen mindig konzultálj az orvosoddal, ha nem vagy biztos benne, hogy mi lehet a legjobb választás számodra.

A májtisztító program segíthet megszabadulni a méreganyagoktól, amelyek a haraghoz, a depresszióhoz és az alacsony energiához kapcsolódnak. Néha cseréld le az étkezést egy pohár forrásvízhez adott citromlével, hogy megadd májadnak a szükséges pihenést. Egy kis mézet hozzáadva segíthetsz a vércukorszint fenntartásában.

Egy nagy átalakulás közepette vagyunk a bolygón, és ez rengeteg embernek hoz hatalmas változást a életében.

Sokan elveszettnek vagy elszigeteltnek érzik most magukat, és nem tudják, hogy mit tegyenek. Yogi Bhajan erről úgy beszélt évekkel ezelőtt, mint Vízöntő korba való átmenet tünete. Azt mondta: Sokan nem fogják tudni, hogy hova forduljanak és mihez kezdjenek, nagyon összezavarodott idők lesznek.”

Enyhíthetjük ezen tüneteket, ha befogadó és felemelő összejövetelek után nézünk. A boldog létezés áramlásának megtapasztalásához fel kell kelned a kanapéról hogy kilépj a megszokott kényelmedből. Menj el egy Telihold hangfürdőre, egy női vagy férfi körbe, egy meditációs vagy mantrázós órára. Keress olyan közösséget és tevékenységeket, amelyek rezonálnak azzal, ahogyan érezni szeretnéd magad az életben.

E hónapban nem leszel képes senkit sem megváltoztatni, így a legjobb az, ha magadon dolgozol.

Ezzel enyhítheted a jelen lévő erőkkel szembeni tehetetlenség érzését. Mindenki bajlódik valamivel, és lehet, hogy nem ismered a másik gyötrelmének mélységét és intenzitását, ezért ne menj a zavaros vizek közelébe, hacsaknem készen állsz arra, hogy felvedd az életmentő szerepét.

Tarts rendet a házad tájékán, március jó időszak arra, hogy bármit átrendezz most életedben, ami kiegyensúlyozatlanná vált. Amikor megvan az egyensúlyunk, akkor a külső dolgok kevésbé tudnak minket kibillenteni a középpontból.

Ez az egész valójában arról szól ez évben, hogy légy te a saját életed kapitánya, s kerüld el a felszín alatt meghúzódó korallzátonyokat! A korallzátony lehet egy személy is, és felteheted magadnak e kérdést: „Tényleg meg akarok ragadni az ő drámájában ?” Tudod a választ erre, és ahogy Shakespeare írta a Hamlet-ben: “Légy hű magadhoz.”

“Három elméd van, negatív, pozitív és semleges. A meditáció révén a pozitív elméd a siker felé terelheted, jólétet áraszthatsz, és úgy ragyoghatsz, mint a Nap.” – Yogi Bhajan

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.