Nőként érzelmi egyensúlyban – A holdpontok és hatásaik // 1 napos jóga és meditációs tréning Nőknek

A Hold ránk gyakorolt hatása közismert, nem véletlenül követjük annyian a telihold és az újhold idejét, és figyeljük a különböző Hold ciklusokat. De tudtad, hogy a női érzelmek változó hulláma mögött is nagyrészt a Hold áll?  Ráadásul az ősi, jógikus tanítások szerint mi nők 11-szeresen meg vagyunk áldva ezzel a hatással.

Miért 11-szeresen? Mert nekünk 11 holdpontunk van. (Szemben a férfiakkal, akiken egy holdpont található, így értelemszerűen őket kevésbé befolyásolja a Hold hatása.)

Mik azok a holdpontok?

A nők testén összesen 11 olyan energetikai pont van, amik – ahogy a nevük is mutatja –  reagálnak a Hold energiájára. Ezek a pontok nagyban befolyásolják érzelmi állapotainkat és azt, hogyan látjuk és érzékeljük a körülöttünk lévő világot. Egy 28 napos  ciklus alatt nőként 2,5 naponta más-más holdpontunk aktív, így 2,5 naponta más-más érzelmi állapotba kerülünk bele.

Miért jó, ha tudod, hogy melyik az éppen aktuálisan rád hatást gyakorló holdpontod?

A holdpontok megfigyelése nagyban segítheti a változó érzelmi állapotaid megértést.

Ha egy nő kialakítja érzékenységét a teste felé, és megfigyeli az állandóan változó ciklusát, akkor egy idő után képes lesz előre meghatározni, hogy a 11 érzelmi pont közül melyik az épp aktuálisan működő, vagy melyik lesz a következő. A holdpontok sorrendje minden nőnél egyedi ciklust ír le, és ez a ciklus független mind a Hold külső hatásától, mint a menstruációs ciklustól. Ha azonban egy nő megfejti a saját, személyre szabott “hold kódját”, akkor nemcsak nagyobb elfogadásra és megértésre tehet szert önmaga felé, de tudatosan kezelve a változó állapotait hatékonyabban használhatja idejét és energiáját.

Nem mindegy például, hogy mikorra időzítünk egy fontos találkozót. Akkorra amikor épp kiszámíthatatlanok vagyunk és kevésbé érezzük a kontrollt, vagy akkorra, amikor igazán elemünkben vagyunk.

A Hold ránk gyakorolt hatása csak addig misztikus és titokzatos, míg nem teszünk szert nagyobb megértésre, és válunk mesterévé a holdpontok megfigyelésének és ezáltal érzelmeink tudatosításának.

Ha szeretnéd még mélyebben megérteni önmagad, az érzelmi működésed, többet megtudni a holdpontjaidról, arról, hogy hogyan kövesd nyomon a saját ciklusodat és élj nagyobb egyensúlyban a változó érzelmi állapotaid közt, akkor

a június 27-ei (online) Hold Nők Nap Neked szól!

Neked szól ez a nap, ha:

  • Érzelmi hangulatváltozások jellemeznek, amit egyik nap kitalálsz és amibe teljes erővel belevágsz, abban a másik nap már kételkedsz.
  • Bizonytalan vagy abban, hogy mit kéne tenned az életben, félsz a saját belső erődtől és félsz megmutatni a benned lakozó képességeket a világnak.
  • Sok a dráma az életedben, gyakran vagy csapongó és nehezen irányítod érzelmeidet, aminek hatására azt érzed, hogy bármikor kicsúszhat a lábad alól a talaj.
  • Szeretnéd jobban elfogadni és megismerni önmagad.
  • És szeretsz jógázni és meditálni, vagy mindenesetre érdekel ez az út.

Jelentkezni itt tudsz

További információk:

  • Időpont: 2021. június 27. vasárnap 10.00 – 17.00-ig Egy órás ebédszünettel és több rövidebb pihenő szünettel
  • Helyszín: az otthonod kényelme
  • Hozzájárulás:  25.000 Ft
  • Jelentkezés itt

A workshopon a jóga gyakorlás, meditációk és a tanítások mellett otthoni gyakorló anyagot is biztosítok számodra, így könnyedén tudsz majd haladni a továbbiakban a gyakorlással, megkapod a 11 holdpont részletes leírását, és azonnali tapasztalást szerzel működésükről és hatásukról.

Mi szükséges hozzá? Kényelmes ruha, jógaszőnyeg, ülőpárna (ajánlott), nyugodt, zavartalan tér, jegyzetfüzet, toll és a nyitottságod.

Ki vehet részt a programon? Bárki, aki érdeklődik a téma és a női energiák iránt, kezdők és haladók számára egyaránt nyitott a lehetőség.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyshares