Novemberi numerológia #67 / Jobb idők jönnek?

Az emberiség evolúciójának rendkívüli pillanatának szakadékán állunk, és a kollektív psziché szintjén egy elsöprő felszólítás van most a levegőben a gyors és erőteljes változásra. Ennek a változásnak az elsődleges hangsúlya az amerikai elnökválasztás volt, mivel a világ nagy része feszülten várta, hogy helyreálljon a remény.

Függetlenül attól, hogy ki nyer, egy darabig biztos, hogy káosz lesz, mivel egyik fél se fogja könnyen feladni. A társadalmi bizonytalanság tehát még megmarad, ezt vedd figyelembe, mikor a napi rutinodat végzed vagy kimozdulsz a nagyvilágba. Ahogy az őslakos indiánok mondják: “Imádkozz Istenhez és gyorsan evezz el a szikláktól.”

A novembert jellemző 11-es szám az összhang, az egyértelműség és a mindent magába foglaló jövőkép témáját testesíti meg. A 11-es szám negatív pólusa a “mi szemben velük” mentalitást testesít meg és ez a dinamika egész hónapban jelen lesz és negatívan befolyásolja az eseményeket.

Ami nekem a legegyértelműbbnek tűnik, az az, hogy egy ember nézőpontja szerint nem lehet tudatosan kormányozni egy egész országot. Egy szakképzett csapatra van hozzá szükség, egy olyan csapatra, amely összhangban tud dolgozni, gondolatok, ötletek és a jövőbeli tervek mentén.

Ez a 11-es szám egy magasabb oktávja már, ami azt mutatja, hogy mi történik az emberiség történetének e sarkalatos pontján. Időbe telik, amíg a pálya helyreáll, de ha már tudjuk, hogy jó irányba haladunk, az reményt és megkönnyebbülést hoz.

Néha, ha hosszabb ideig állnak fent a szélsőséges körülmények, akkor az komolyan érintheti az embereket. Látjuk is ennek a példáját manapság, mert az alkoholfogyasztás és a tudatmódosító szerek használata növekvő tendenciát mutat mostanság. Ami még jobban növekszik, az a düh, frusztráció és az az érzés, hogy nemzetünk igényeire nem kapunk megfelelő válaszokat.

A jó hír az előrejelzésekben az, hogy úgy tűnik hó közepén, 18. körül világviszonylatban változik a vezetői hozzáállás a járványra adott válasz kérdéseiben. Még több nemzet fog egymástól tanulni, irányelveket átvenni, valamint újabb lehetőségek fognak felbukkanni, amik segítenek majd a járvány féken tartásában.

A jelen és a november 18-ai időpont között szükségünk van egy olyan stratégiára, ami segít megszabadulni a félelmeinktől, amely megadja a tisztánlátást ahhoz, hogy a minél hatékonyabban navigáljunk a jelenben. Az elme állandó munkája kiégéshez vezethet , ami egy nagyon reménytelen állapot. A kiégés elleni meditáció javíthat ezen helyzeten, mivel egy új pránikus életerőt ébreszthet benned. Ez aztán megváltoztatja a felfogásod és lehetővé teszi, hogy felülemelkedj a konfliktusokon és a dualitáson.

A hónap második felétől jobban meg fogjuk tudni érteni a dolgokat és ezáltal előre tudunk lépni. A tervek elkezdenek majd jobban összeállni, egyfajta megkönnyebbülés érzetet hoz az, hogy azt érezhetjük, irányítani tudjuk még az életünket. A másokkal való összhang is természetes módon kerül a helyére, mintha az emberek egymáshoz igazodnának. Az év utolsó 40 napját november 21-én kezdjük majd, és ez az időszak varázslatos minőségben tündökölhet, ha sikerül magunkban helyre tenni a dolgokat. Dióhéjban annyi, hogy választhatsz: nagyobb rezgésfokon vibrálsz, ezáltal több lehetőséget vonzol életedbe vagy az árnyoldal fogságában vergődsz? Bekopogsz újra és újra ugyanazon az ajtón, ami mindig az orrodra csapódik, vagy végre új szomszédok után nézel?

Sokkal nagyobb irányítás van a kezedben, mint azt gondolod és a 11-es szám szembesít azzal: “Ébredj már fel, sokkal jobb vagy, mint ahogy engeded, hogy bánjanak veled.”

Jelenleg szinte mindenki egy szívből fakadó imádságban van valamiért az életében. Gyorsan közeledünk ahhoz a pillanathoz, amikor már szinte elhagytuk a kifutópályát és várunk a zöld jelzésre. A zöld fények nemsokára érkeznek, tehát győződj meg arról, hogy egyensúlyban vagy, hogy élvezhesd a felszállást és az utazást.

A november 30-ai holdfogyatkozás és a december 14-ei napfogyatkozás pedig további kedvező szelekkel járul hozzá a személyes utazásodhoz. A szél levegő elem és ha az kiegyensúlyozottan van jelen a testünkben, akkor nem ismerünk félelmet. Kimondjuk az igazságot, és képesek vagyunk megfejteni, hogy mások mit mondanak valójában. Ez egy nagyon értékes és felbecsülhetetlen ajándék, mivel rengeteg tehertől szabadítja meg a pszichénket. Nincs többé:  “Nem hiszem el, hogy újra megtette velem!”

2020 egy olyan egyedülálló időszak, amit eddig nem tapasztaltunk a történelemben. A 2-es szám a támogatást, harmóniát, az egyensúlyt, és a “visszatértem” érzést képviseli pozitív oldalon. Mindezeket a területeket ez az év kihívások elé állította.

Jó hír, hogy 2021-ben bejön a képletbe az egyes szám is, amely a beavatás, az új kezdetek és a lelkesedés megtestesítője. Az év össz száma az 5-ös, ami pedig a vállalkozói létet, a találékonyságot, az utazási kedvet, a tanítói hivatást és a kommunikáció és a képzőművészet minden formáját megtestesíti. Az ötös szám kiterjedt és merész, így az emberiség tavaszig egy haladóbb és felvilágosultabb irányba fog haladni.

A türelem kifizetődik és a hó közepéig mondogasd magadnak, hogy “jól vagyok, megkaptam ezt és a következő lépésem az életben a helyes irányba megy”

Az égiek mögötted állnak, jobban, mint gondolnád, a jó szerencsét hozó angyalok ott legyeskednek körülötted. Csak lélegezz és hagyd, hogy így legyen. Sat Nam.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply