Október hava most megnövekedett tudatosságot hoz számunkra, valamint azt a vágyat, hogy új irányt vegyünk életünkben. A tízes szám önellátást, bátorságot, életvezetést és az erkölcsi felemelkedés képességét fejezi ki. Ez az az idő, amikor fel kell emelned a hangod és felszabadítani magad azon érzelmi terhektől és “szerződésektől”, amiket másokkal kötöttél.

Igen, gyakran a lelkünk az utazása során megállapodást köt másokkal, hogy teljesíthessük kötelezettségünket vagy karmikus leckéinket. De ha a kötelezettség vagy a lecke egyszer befejeződik, akkor ideje elengedni. Példa egy ilyen egyezségre: most úgy érzed, hogy valakit hozzá kell segítened az egyetemi tanulmányaihoz, mert előző életedben a családodnak csak annyi pénze volt, ami egy személy továbbtanulását fedezte, és ez történetesen te voltál. A többieknek pedig otthon kellett maradniuk teheneket fejni.

Most, ebben az életben, a lelked beleegyezett abba, hogy te fizeted mások tanulmányait, és annak ellenére, hogy lediplomáztak, még mindig várják tőled az anyagi támogatást, mely a megélhetésüket is biztosítaná. Október hónap 10-es száma azonban azt mondja: “Teljesítettem a kötelezettségemet veled szemben, most már képes vagy ellátni önmagad.”

Egy egészséges egyenlet így néz ki, mivel így felszabadulnak az erőforrásaid, amiket új törekvésekre fordíthatsz, a másik személy pedig képes lesz így tovább lépni és önellátóvá válni.

Van egy energetikai kapocs ez év októbere és 2019 között. Október 10-es száma rezonál 2019 ajándék számával, ami szintén 10-es. (Az ajándékszám az évszám utolsó két számjegyének összege, 1+9=10). Amit az elmúlt 90 napban elindítottunk, annak nagy esélye van, hogy gyökeret ver és kitart 2019-ben.

2019 előzetes: Ez az év különösen poláris lesz a tekintetben, hogy egyre inkább látni fogjuk a legjobbat és a legrosszabbat mind közül. Ebben nincs semmi cukormáz, és mivel hiszem, hogy az információ hatalom, nézzünk néhány tippet és iránymutatót az új évben való előrelépéshez.

A 10-es szám az idegrendszert valamint a vázszerkezetet képviseli. A fizikai jólétet szolgáló egészséges táplálkozási szokások kialakítása most különösen szükséges. Menj vissza a ténylegesen gyökerekhez, mivel a gyökérzöldségek fogyasztása segít a földelésben és megtartásban. Ez lehet krumpli, répa, cékla, hagyma, fokhagyma, jamgyökér stb. Ezekből a zöldségekből készíts ízletes ragut magadnak, adj hozzá pikáns fűszernövényeket és ghít vagy olajat. Az egészséges olajok (szezám-, mandula-, kókuszolaj) nyugtatólag hatnak az idegrendszerre és segítik a szervezet kálcium felszívódását.

Tanuld meg az egyensúly művészetét. Yogi Bhajan egyszer ezt mondta a 10-es számról:

“Ne túl sokat, ne túl keveset.”

Ezt nekem személyesen kiemelte, amikor a 20-as éveimben jártam. 10-es lélekszámú vagyok és egy rossz gyermekkori esemény miatt az energiám szertelenül ingadozott két véglet között: vagy túl sokat tettem másokért, vagy totális kimerültségben voltam ettől. Újra kellett programoznom magam, hogy észrevegyem, mikor játszom a “megmentő” szerepét.

Gyakran azok, akik krónikus fáradtság szindrómában szenvednek, egy gyerekkori esemény mintáját ismétlik. Ez a forgatókönyv általában arról teherről szól, hogy mások elvárásai miatt feladják az álmaikat és tehetségüket. Általában véve a “mások” itt a saját szüleik.

Most itt az idő, hogy a szívedre hallgass, mivel október szív száma is a 10-es. (A szívszám a hónap száma + az ajándékszám: 10+9 = 19 = 10). A 10-es szám a hűséget is jelképezi, és ha volt már valaha bűntudatod azért, mert hűséges voltál valakihez vagy egy egészségtelen kötelezettséghez, akkor most van itt az idő, hogy felszabadítsd magad, és önmagadhoz légy leginkább hűséges.

Ez nagyon fontos, különben az idegrendszered fog kárt szenvedni mert összeomolhat attól, mert nem vagy igaz önmagadhoz. Néha a testünk átveszi az irányítást azzal az üzenettel, hogy “Hahó, ébredj fel, ez így nem folytatódhat tovább.”

További érdekesség, hogy a 3-as szám az Alap számításban is megjelenik (Az Alap az a hónap és az év száma, 10+11=21=3). A 3-as szám a bajkeverés mestere, szóval vigyázz mások projekciójával és ígéretével, mivel ezek lehet, hogy nem mind valósak. Néha a másik ember “csali frekcenciát” küld csak azért, hogy lássa reagálsz-e. Ez aztán a hatalom érzését adja meg neki. Neked viszont a saját hajód kapitányának kell lenned, és nem elfecsérelni az értékes időt, energiát és lendületet azon illúzókra, amik eltűnnek a ködben. Vértezd fel magad, és játszd a saját játékodat!

A 3-as szám pozitív oldala a kreatívitás és játékosság, mely optimista életszemlélettel rendelkezik.

Erősítsd a köldökpontodat a Tantrikus Har mantra zengetésével, úgy, hogy minden Har-ra behúzod a köldökpontot. Tartsd a figyelmed a harmadik szemeden, miközben 5-11 percig végzed a gyakorlatot.

Ez a meditáció segít, hogy azonnal felismerd a hülyeséget, és távol tartsd magad a csalástól és becsapástól. A 10-es szám jelképezi a büszkeségünket is, és a képességet, hogy azt sértetlenül meg is tartsuk.

Ez csak az energiáról szól, barátaim, és arról, hogy megőrizzük az értékes vitalitásunkat. Hogy aztán egy emelkedetebb állapotból (6.csakra) tudjuk eldönteni, hogy mi a helyes és hogyan manőverezzünk a külső elvárások tengerében.

A kereslet a tudatosan spirituális emberek iránt ezen időkben nem hogy csökkeni nem fog, inkább csak fokozódik. Ez megköveteli az önmagunk felé érzett szeretet, kedvesség és törődés növekedését. Az Univerzum támogatni fog ebben, ha kiállsz a saját méltóságod és a világban elfoglalt értékes helyed mellett. Yogi Bhajan szavaival:

“Csupán arra kell emlékezned, hogy ki vagy. Isten forgatja a Földet és gondoskodik a mindennapokról. Istenben bízunk. Tedd boldoggá magad. Tégy boldoggá másokat.”

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordítás: satnamjoga.hu

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire,  állandó frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkon is.