Oldal kiválasztása

Közeleg a „szeretet ünnepe”, ami azonban sokszor nem úgy éljük meg az ünnepeket, ahogy szeretnénk. Talán Te is többször tapasztaltad azt, hogy ahelyett, hogy magunkra és szeretteinkre figyelve egyre nyugalmasabb, szeretettel telibb környezetet teremtenénk, gyakran a kapkodás, az idegeskedés, az elégedetlenkedés, a fáradtság és a kimerülés tölti be a mindennapjainkat. Különösen felfokozottan jelenhet meg mindez most az életünkben, amióta az elmúlt két évben a feje tetejére állt a világ felerősítve a félelmet, a szorongást, a bizonytalanságot, a kiszámíthatatlanságot, az elkülönülést. 

Poláris világban élünk, ahol végpontok között mozog mentális fókuszunk és érzelmi megéléseink. Ám amikor egy érzelem, érzet tudatossá válik bennünk, annak ellenpontja is észrevétlenül aktiválódik bennünk. A spirituális, jógikus tanítások mind azt mondják, amikor a félelem felbukkan bennünk, annak az ellenpontja, a szeretet is megmozdul az árnyékában. Így nincs más dolgunk, minthogy a fókuszunkat átirányítsuk. Ehhez bátorság, hit és elszánt munka szükséges, hiszen életünk során sérüléseket szereztünk, fájdalmakat éltünk meg, lelkünkben és fizikai testünkön hegek keletkeztek. A sok seb, az el nem fogadott részeink miatt már nem is tartjuk magunkat szépnek, csodálatra méltónak, szerethetőnek. Pedig szeretni és szeretve lenni alapvető lelki szükségletünk.

Hogyan váljon nyugodt, békés, szeretetteli ünneppé a karácsony?

Kezdd el a készülődést idejében, ne hagyd az utolsó hétre. Adj időt magadnak, és hangolódj arra, hogy élvezni fogod minden percét, az odafigyelés, a tervezés, a kitalálás izgalmát, a kivitelezés nyugalmát. Intuíciód támogatásával engedd meg magadnak, hogy csak annyit vállalj, amennyit jó szívvel, könnyedén meg tudsz valósítani, hogy a szeretteiddel, a környezeteddel, de elsősorban önmagadra figyelve élvezed a készülődést az ünnepre.

Most egy különleges 6 alkalmas utazásra hívunk, hogy felkészítsük, ünneplőbe öltöztessük a szívünket a szeretet ünnepére.

A Sat Nam Jóga Központ oktatói olyan kundalíni jóga és meditációs gyakorlásra hívnak most, amelyek segítik a szívünk sebeinek begyógyítását, a vastag kemény páncélunk lebontását, elménk elcsendesítését, a lelkünkre való hangolódást, hogy önmagunkkal és másokkal is még mélyebben kapcsolódhassunk. Olyan gyakorlatokat osztunk meg ezen a különleges sorozaton, amik abban támogatnak, hogy nagyobb legyen benned az elfogadás és együttérzés önmagad és mások iránt, hogy meglásd hogyan szeretheted önmagad úgy ahogyan vagy, felismerve, hogy a hegek, amelyek egy-egy sérülés nyomaiként megmaradtak valójában egyediséged és különlegességed jegyei.

Az órákat ezúttal videóra rögzítjük, így, ha sem a helyszínen sem online nem tudsz élőben részt venni, utólag is visszanézheted a felvételeket.

Mikor?

November 17-től  december 22-ig szerdánként 19.30 és 20.30 között tartjuk, összesen 6 alkalommal.

  • November 17. 19.30-20.30
  • November 24. 19.30-20.30
  • December 1.19.30-20.30
  • December 8. 19.30-20.30
  • December 15. 19.30-20.30
  • December 22. 19.30-20.30

Helyszín:

Személyesen a Sat Nam Jóga Központban (Bp. 12. kerület, Alkotás út 13. 4.emelet 51-es kapucsengő) vagy online Zoom-on keresztül élőben vagy visszanézhető formátumban. 

Hozzájárulás

A hozzájárulást tekintve 3 kategória közül választhatsz. Válaszd azt, amennyit jó szívvel fel tudsz ajánlani.

Helyszínen: Az órák alkalmilag is látogathatók az általános bérleteddel, vagy alkalmi jegy megvásárlásával. 

Online:

  • Kedvezményes: 9.000 Ft (amellyel mi támogatjuk a gyakorlásodat) Jelentkezem 
  • Normál: 15.000 Ft Jelentkezem 
  • Támogatói:  18.000 Ft (amellyel azt támogatod, hogy mi is támogathassunk másokat) Jelentkezem 

További ajándékunk, hogy december 31-ig hozzáférést kapsz valamennyi videófelvételhez. Ezzel lehetőséged nyílik arra, hogy akkor is gyakorolj, ha lemaradtál a személyes jelenlétről vagy élő közvetítésről, vagy tovább gyakorolnál naponta a felvételek segítségével.

Az órák alkalmilag is látogathatók az általános bérleteddel, vagy alkalmi jegy megvásárlásával. 

Online részvétel

Online részvétel esetén a befizetésed megérkezése után az óra előtti közvetlen egy órában küldjük számodra a Zoom linket arra az emailcímedre, amit a vásárlásnál adtál meg.

Egyéb kérdés estén bátran írj nekünk: info@satnamjoga.hu

Szeretettel várunk!