Ismerj meg

Hiszek abban, hogy a lelked rezgése vezetett ezen oldalra, hogy valahol összefonódik a sorsunk, hogy már más szinteken találkoztunk. Ha érzed a hívást, hogy együtt jógázz velem, vagy hogy kövesd az írásaimat, kapcsolódj velem.

Sat Nam, szia!

 

Szeretettel üdvözöllek. Örülök, hogy itt vagy!

Domján Mia vagyok, kundalíni jóga (L1 & L2) és meditációs tanár, főként női fókusszal dolgozó jógini, anya és feleség. Célom, hogy a jóga ne csak egy matracon használt eszköz legyen számodra, hanem hogy általa Közelebb kerülj Önmagadhoz. Hiszem, hogy a jóga, mint szerves életmód rendszert és önismereti eszközt a matracon túl is integrálni tudd életedbe. 

Miért Sat Nam? (ejtsd: Szát Nám) A Sat, azt jelenti Igazság, a Nam nevet jelent. A Sat Nam, így azt a jelentést hordozza, hogy Igazság a Nevem, vagyis a mantra az irányba terel minket, hogy a belső igaz identitásunkat, a Valódi Énünket éljük. Úgy gondolom, ez a jóga valódi célja, és ez az útkeresőé is, aki csak most lép rá a jóga útjára, és még talán nem tudja megfogalmazni mindezt. A Sat Nam köszöntésként annyit tesz: “Látlak Téged, látom a Valódi Énedet”.

 

A történetem

15 éves voltam, amikor első nagyobb “beavatásom” kaptam a sorstól, aminek hatására hónapokig olyan kérdések gyötörtek, hogy: ”Mi az Élet? Mi vár ránk a halál után? Miért vagyunk egyáltalán ezen Földi síkon?

Éppen egy tragédia után álltam, mely mélyen megrendített nemcsak engem, de mindenkit a környezetemben, és mely az ember polarizált jelleméből a legsötétebbet mutatta: általa a kegyetlen valósággal – egy fiatal lány (a barátnőm) meggyilkolásán túl a Nőn elkövetett erőszakkal is – szembesültem.

Így talán nem meglepő, hogy e történés nagy mértékben hatott életemre, sokáig csak befelé, magamba akartam menni, ahol biztonságra és válaszokra lelhetek.

E mély belső útkeresésben, akkor 15 évesen egy sugallat szintjén fedeztem fel, hogy a lélek örök, és ez az örök Létező az, ami a Végtelenhez kapcsol – de ezt akkor még szavak szintjén megfogalmazni nem tudtam.

Majd eljött 2012 és a teljes összeomlás. Egy szempillantás alatt húzták ki alólam a talajt néhány nap leforgása alatt. Az egészségi állapotom romokban volt (a citológiai központ azonnali műtétre küldött), vége lett az akkori párkapcsolatomnak és egy belső hang egyre erősebben kezdte mondogatni nekem: “Nem ez az utad, amit most csinálsz, add fel!”

Eltelt 10 év. Csodákkal teli életet éltem! 

Megtaláltam a szakmám, melyben rendíthetetlen hitre és elköteleződésre tettem szert, az építészet teremtő energiáin keresztül élhettem meg a Végtelen kreatív energia áramlását. Szárnyaltam.

Utazgattam a világban, építettem nemzetközi szakmai és baráti kapcsolataim, folyamatosan alkottam, miközben egy művész múzsája voltam. Kinyílt a világ. Sőt, a világ volt értem!

 

 

 

Majd 25 évesen teljes összeomlottam. Egy szempillantás alatt húzták ki alólam a talajt néhány nap leforgása alatt. Az egészségi állapotom romokban volt (a citológiai központ azonnali műtétre küldött), vége lett az akkori párkapcsolatomnak és egy belső hang egyre erősebben kezdte mondogatni nekem: “Nem ez az utad, amit most csinálsz, add fel!”

(Újra) Összeomlottam.

Napokig csak zuhantam lefelé a képzeletbeli gödör mélyére, persze eleinte foggal körömmel tiltakoztam minden ellen, de végül megadtam neki magam. Bekerültem egy olyan térbe, ahonnan tudtam, hogy innentől nincs tovább, ami volt, az elmúlt, és innentől én már nem vagyok, “meghaltam” hogy valami újjászülethessen.

Ekkor kezdődött a mostani életem. Közel 10 éve.

Ekkor kezdődött igazán az utam a jógában – bár már a megelőző 2-3 évben is valamennyire jelen volt az életemben. 

 • Ekkor kezdődött, hogy elkezdtem hallgatni a belső vezettetésre, mely Test , lélek, szellem – egységéről üzent, mely a jóga mélyebb útjaira, majd a kundalini jóga irányába terelt.
 • Ekkor kezdődött a napi több órás gyakorlás, a meditáció, a mély önismereti út. 
 • Ekkor kezdődött hogy nemcsak meghallottam a belső iránymutatást, hanem elkezdtem e felé is menni. 
 • Ekkor kezdődött az oltári energiahiány is, a traumák, fájdalmak feláramlása a tudatalattiból, a gyakorlás alatt órákig tartó sírások.
 • Ekkor kezdődött és így telt el még egy jó pár év, melyben napról napra építettem magam.

Mostanra a hobbim lett a hivatásom, családom lett a gyöngyszemem, a kislányom a csodaszépségem. Az életem nem tökéletes, és nem is várom az élettől, hogy az legyen! De bármi is ér, tudom, hogy a Jóga itt van számomra, támogat és erőt ad minden nap, és hiszem, hogy bárkinek, akiben kelő nyitottság van a Jóga felé, mindezt nyújtani tudja.  Az én életemben pont ezért van kiemelkedő helye. ÉS a tiédben?

Köszönöm, hogy elolvastad a történetemet. bízom abban, hogy az írásaimmal, programjaimmal és az oldalon található lehetőségekkel szolgálni tudlak téged. 

Szeretettel, Mia

 

Miben tudok segíteni Neked?

 

 • Hogy a jóga, a meditáció és egy tudatosabb út által egyre közelebb kerülj önmagadhoz
 • Hogy felfedezd, hogy mi rejlik a sajat mélységedben
 • Hogy meglásd a téged visszatartó erőket és transzformálni tudd őket
 • Hogy kiműveld a benned lakozó potenciálokat, lehetőségeket
 • Hogy megtanuld hogyan emeld könnyedén és hatékonyan magad

Tanulmányaim

 • Kundalini Yoga Level 1 Teacher Training  – KRI (2013-2014)
 • Természetgyógyász alapmodul (2014)
 • Training in the Science of Mind and Humanology in Leadership & Success (2014 – 2017) KRI
 • Kundalini Yoga Level 2 Teacher Training – KRI (2015-2017)
 • Kismama Jóga oktatóképzés (2017-2018)
 • Kundalini Yoga Teacher Trainer L1 Program (2017-2018, 2019-2020)
 • Női Jóga Oktatóképzés (2021)

Hogyan tudok segíteni Neked?

20 Years of Experience

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Custom Everything

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

We Deliver

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Our Home Garden

Our Florists

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.
Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Mamun Shikdar

Reach Us

Address

404A, Flower Street
San Fransisco, CA

Phone

+00 125 456 8754

Email

diviflowers@gmail.com

Get In Touch